Hadi para biriktirmeye başlayalım

kızlar bende başlayacam gerçi 4 aydır yapıyorum ama pet şişeyle değil ve biriktirdiklerimde gidiyo

kızlar bende başlayacam gerçi 4 aydır yapıyorum ama pet şişeyle değil ve biriktirdiklerimde gidiyo

ben yeni başladım. biriktirdiklerimin gitmesinden korkuyorum. ona da başka bir yöntem bulamaz mıyız? mesela bankaya yatırsak her ay 100 ytl diyelim, yatırılır mı? bilen var mı? bir de faize girmek istemiyrm. faizsiz bankalar hakkında ne düşünüyorsunuz???

canım faizsiz yatırılıyomuş bende faiz olur diye yatırmak istemedim komşum anlattı o yatırıyomuş faiz yok diyo ne eline geçerse onu yatır dedi ama ben banka değilde biriktird,klerimi çeyrek altın alayım diye düşünüyorum 100 ytl de yatırabilirsin ellide hihoyyyt

walla bende 0.5 ltlik şişeye biriktiriyom..bakalım ne olcak..

Kızlar benim bozuklar yol parasına gidiyor, biriktirmek şöyle dursun bu ay harcamak için kendime para bile kalmadı. Eşimden isteyince de vermiyor. Nolcek benim bu halim(

Arkadaşlar bende pet şişe içerisine bozuk para biriktirmeye başladım bir dahaki ay açınca bakalım ne olucak ama eşimde diyorki şişe dolana kadar atalım dolunca çıkartalim altın alalım neyse bir dolsunda şişe elbet birşey alınır değilmi ama :))))

valla bende herseferinde kenara atarim ama ay sonu bir acik oldumu yatirilcaklarda o zaman insan dayanamiyor veriyor.o yüzden param yok desemde benim ki inanmaz.her defasinda alis veris merkezinde kasaya gecince 10 lira varmi 20 lira varmi der insan da kasada olunca cikarip veriyor benim ki yolunu buldu.bende disari ciknca yanima para almadim yok diye bileyim diye.ama yine gel gör ki parayi biriktirsemde ev icin harcanip gidiyor.bu aydan sonra her ay 200 frank alacagim.güne girdim diye.o sekil deneyecegim bakalim ne olcak.öyle olunca mecbur kalip her ay düzenli harcligimi verir yoksa cok zor:))))

bi arkadaş şaşal şişesinde biriktiriyorum demişti forumda. bende 1,5 lt lik şişede biriktiriyorum ilk gün 1 ytl ile aşladım aaaa baktım çok hırs yaptı şişenin bir an önce dolması lazım ertesi gün 20 tane 1lik attım aklım fikrim orda daha ne yaparım da içine daha fazla atarım kızlar hastalık mı ne dolsada açsam bankaya atsam diye bekliyorum dolmuyorda sanırım 1 milyara yakın olunca dolacak. :))))9 süper hırs yaptım. tavsiyemdir. eşimde heveslendi bir ev için kızlar Allah herkesi ev sahibi etsin inş.

1,5 litre süper:teytey: ben 0,5 likte biriktiriyorum. ben dolmadan 1 ayda açıcam. bakalım ne kadar olucak. ben de hırs yaptım. sürekli atmaya çalışıyorum, yeni yollar düşünüyorum. sigarayı bile bıraktım:teytey: arada alıyorum ama ben bu hırsla o arada alma işini de bırakırım.biz bunları 1 ytl olarak nasıl bankaya yatırıcaz

canım ben bozuklukları bankaya götürmüyorum eczaneler dövizciler hemen alıorlar diyorumki bozuk para lazım mı ver abla diyolar artık alırken saymıyolar bile o kadar güveniyorlar çünkü ben onları tek tek sayıyorum canım sonra atm nin başına doğru gidiyorum:teytey: :teytey:

Süpersiniz kızlar. Ay beni de heveslendirdiniz. Önce küçük şişeden başlamak gerek. Küçük bir şişeyi açınca yaklaşık ne kadar paranız birikmiş oluyor? Açanlar yazabilir mi?

Süpersiniz kızlar. Ay beni de heveslendirdiniz. Önce küçük şişeden başlamak gerek. Küçük bir şişeyi açınca yaklaşık ne kadar paranız birikmiş oluyor? Açanlar yazabilir mi?

ben daha bu ay başladım, 20 sinde açıcam, ben de merak ediyorum ne kadar olucak? ama çok olucak gibikaydirigubbakcemile3 ama ben yalnızca 1 ytl lik atmıyorum kağıt para da atıyorum içine.

biriktirdiğimiz parayla ilgili hayali olan var mı? ben daha karar veremedim. ama uzun süre harcamak istemiyorum şimdilik

:teytey:Arkadaşlar şimdiden şişe yarilandi ayyyy nasil heveslendim altin düşsün birazcik daha hemen altin alicam:teytey:

hanımlar nasıl gidiyor biriktirme işleri, yolumuz biraz uzun sanırım.

ay ay ay biriktirmeyi başaran arkdaşlar adına cidden çok sefindim
ama benim elmden gelmez (
hep 500 ytl ye kadr biriktiririm snra gider bi mont çizme yada albise fln alırım , e hazır birkmişkende en iiisnden alırım xD
snra hemen biter çok üzülürüm içime dert olur ğpişman olurum (
ama hla aynı şeyi yapmya devam ediorum (

kızlar artık elime para gecicek benimde calışmaya başladım hadi bakalım bu para biriktirme işini inşallah becerebilirim

arkadaşlar benımde kumbaram var hergum eşim bozuklukları atar ben atarım kaçtane cegrek altın aldım ama kabagı acılmasın kunbaranın yoksa herfırsatta alıyorsunuz içinden

kıssssslar beni de gaza getirdiniz. 28 ekimden beri atıyorum şişeye bozukları. alışveriş yaparken kasiyer kağıt para verince asabım bozuluyo :roflol: ama bu sabah kasiyer bi avuç bozuk para verince elime ilk defa bu kadar sevindim ve işe gelir gelmez doğru şişeye. şimdi 28 kasımı iple çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…