kızlar bende başlayacam gerçi 4 aydır yapıyorum ama pet şişeyle değil ve biriktirdiklerimde gidiyo
ben yeni başladım. biriktirdiklerimin gitmesinden korkuyorum. ona da başka bir yöntem bulamaz mıyız? mesela bankaya yatırsak her ay 100 ytl diyelim, yatırılır mı? bilen var mı? bir de faize girmek istemiyrm. faizsiz bankalar hakkında ne düşünüyorsunuz???
bi arkadaş şaşal şişesinde biriktiriyorum demişti forumda. bende 1,5 lt lik şişede biriktiriyorum ilk gün 1 ytl ile aşladım aaaa baktım çok hırs yaptı şişenin bir an önce dolması lazım ertesi gün 20 tane 1lik attım aklım fikrim orda daha ne yaparım da içine daha fazla atarım kızlar hastalık mı ne dolsada açsam bankaya atsam diye bekliyorum dolmuyorda sanırım 1 milyara yakın olunca dolacak. :))))9 süper hırs yaptım. tavsiyemdir. eşimde heveslendi bir ev için kızlar Allah herkesi ev sahibi etsin inş.
1,5 litre süper:teytey: ben 0,5 likte biriktiriyorum. ben dolmadan 1 ayda açıcam. bakalım ne kadar olucak. ben de hırs yaptım. sürekli atmaya çalışıyorum, yeni yollar düşünüyorum. sigarayı bile bıraktım:teytey: arada alıyorum ama ben bu hırsla o arada alma işini de bırakırım.biz bunları 1 ytl olarak nasıl bankaya yatırıcaz
Süpersiniz kızlar. Ay beni de heveslendirdiniz. Önce küçük şişeden başlamak gerek. Küçük bir şişeyi açınca yaklaşık ne kadar paranız birikmiş oluyor? Açanlar yazabilir mi?
hayırlı olsun canım işin. aramıza hoş geldinhihoyyythihoyyytkızlar artık elime para gecicek benimde calışmaya başladım hadi bakalım bu para biriktirme işini inşallah becerebilirim