valla ben daha yeni evliyim 6 aylik bi kizim var .gelir gider defteri tutun kizlar ben oyle yapiyorum evde olmanin avantajlarini kullaniyorum kendime kiyafet almiyorum evdekilerle idare ediyorum astsolist gibi giyinmeme gerek yok diye dusunuyorum insan kendini guzel giyinmeden de ifade edebilir.o paralar kolay kazanilmiyo zaman kotu kendimizi garanti altina almaliyiz.Bence paranizi dolar euro yerine altin yaptirin bu zamanda hic bir para birimi guvenli bulmuyorum cunku dengeler her an degisebiliyo omur boyu para biriktirin demiyorum hayatinizin 5 yilini para biriktirerek gecirin ve bu 5 yilin sonunda paranizi yine size para getiricek islere harcayin gayrimenkul alin,dukkan acin ya da cocugunuzun egitimi icin harcayin bir kosede paranizin olmasi insana guc veriyo bence.Birde cok fazla cevre edinmeyin yok onun dogum gunu bunun dugunu derken elde avucta birsey kalmiyor.kiyafetlernizde degisiklik yapmak istiyorsaniz kucuk aksesuarlariniz olsun dolabinizda birde siyah kiyafetler olmazsa olmaz siyah ceketiniz,etek, gomlek,pantalon herseyle kombine edebilirsiniz bu kadar basit iste daha ne diyim unutmayin hersey biz kadinlarin elinde :)