Hadi para biriktirmeye başlayalım

nolmuş bu topğieee,
topik sahibi milleti kaçırmışsın, herkes ılknurun topiğine gitmiş yaww.

Kızlar kumbaralarınızı nerden aldınız? Bende para biriktiriyorum ama doğru düzgün bi kumbara istiyrum hani eskiden bankalar kilitli verirlerdi ya işte öyle ama artık vermiyolarmış galiba...

slm kızlar bende katılıorum sıze baslangıc 2,5 ytl:) allah bereket wersın :) sız nasıl bırıktırıosunz farklı yontem warmı:?

arkadaslar bu topigi cok beyendim... bende bende israf yapmamaya cok ozen gosteririm herzaman en dogrusuda bu...... altınlarımı evlenir evlenmez sattım ve arsa aldım.... sonrasında biriktirmeye devam her kadının kosede parası olmalı bence cunku sende olmayınca kimsede olmuyor ben 3 yıllık evliyim.... ve cocugumda yokk hatta kendime kızıyorum cocuk yokken koseye atmalıyım die.... neyse simdi 2 bilenzigim var tukiyeye gidnce bozduracam altın cunku fırladıı ben aldıgımda 48 idi gramı şimdi 58 olmus ins kar yapacam bankaya yatıracam.... suan altın alma deil bozdurma zamanlı birde bu tasarruf konusunda akıllı olursak gercekten yararını goruruz.mutfak konusunda da toptan alma taraftarıyım.... baklagilleri toptan alırım .... kıslıkları zamannda herzaman yaparım ve bir ay toptan alır diger ayki parama yine bana kalır..

kızlar hadi canlanın ya herkes neryee kayboldu böylemafoldumben
ben topice yazmadım ama başladığım günden beri 486 oldu, altın aldım paralarımla=)
çok faydalı bişey, ve altın alınca harcayamıyosun tavsiye ederim herkese

burcudeniz ne mutlu ne güzel sana oh iyi etmişsin damlaya damlaya göl olur demişler

keşke bende bir kenara birşeyler atabilsem bu topic sayesinde bende daha tutumlu davranmayı öğrendim desem yalan olmaz şu biriki ayı atlatayım inşallah tasarrufa başlıycam kolay gelsin bol birikimli günler kızlar

bnde para birikitrmek istiorum ama bi türlü beceremiorum. çok fazla bir gelirimiz yok ama giderimizde
yok kayınvalidemlerle oturuoruz kira elektirk doğalgaz telefon ödemioruz. sadece su (ortalama 6-7 tl
indirimli kullanıorz) ve adsl (50 tl yi buluyor). 4 ay sonra bebeğimiz olcak ilk olarak bebeğimin masrafları
için para birikitiricem 15inde maaşımı alınca kenara 200 tl koyucam. bebeğimin beşiği ana kucağı gibi
fazla para tutan şeylerini aldım. geriye giyim ve bakım ürünleri kaldı.

ayyy bölee buraya yazınca insan iice havaya girioooozemuszemus

ben son zamanlarda hiç biriktiremedim kumbirişim aç kaldı hatta bu aralar acmak zorunda kalabilirim bile:KK43:

burcudeniz ne mutlu ne güzel sana oh iyi etmişsin damlaya damlaya göl olur demişler

keşke bende bir kenara birşeyler atabilsem bu topic sayesinde bende daha tutumlu davranmayı öğrendim desem yalan olmaz şu biriki ayı atlatayım inşallah tasarrufa başlıycam kolay gelsin bol birikimli günler kızlar
saol canım, maaş alınca 40-50 atmaya çalıştım hep, arada da bir ikia tsan bile baya birikiyo.
ve mutlaka birikenleri altın yada döviz yapın yoksa harcanıyo tecrübeyle sabittir=))
buayda 80 koydum kenara inşallah ay sonuna sıkışmambenneyaptımki

bnde para birikitrmek istiorum ama bi türlü beceremiorum. çok fazla bir gelirimiz yok ama giderimizde
yok kayınvalidemlerle oturuoruz kira elektirk doğalgaz telefon ödemioruz. sadece su (ortalama 6-7 tl
indirimli kullanıorz) ve adsl (50 tl yi buluyor). 4 ay sonra bebeğimiz olcak ilk olarak bebeğimin masrafları
için para birikitiricem 15inde maaşımı alınca kenara 200 tl koyucam. bebeğimin beşiği ana kucağı gibi
fazla para tutan şeylerini aldım. geriye giyim ve bakım ürünleri kaldı.

ayyy bölee buraya yazınca insan iice havaya girioooozemuszemus
hadi bakalım canım bol kazançlı günler bebişin için para birikirmek daha bi zevkli oluropuyorumnanaktan

bende para bırıktırmek istıyorum ev hanımıyım calışmıyorum ama 3 beş kuruş atmak istıyorum ..carsanba gunu hemen bı kumbara almalıyım...

kizlar bende bugün basladim biriktirmeye sizlerden heveslendim insallah biriktirebilirim
bugün 3 euro attim kumbarama.

SeLam ßayanLar.. YazıLarınızı Okudum. Uzun Süredir Para Biriktirmeye BaşLamak İstiyordum.. Şuandan İtibaren BaşLıyorum.. Bayram DolayısıyLa 70 TL Var ELimde. Hergün Ne Kadar Elimde Kalırsa Atıcam Kumbarama..

X