• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Amin hepimizin :o)

Sen hamilemisin peki? Yoksa kalmaya calisanlardan misin :)?

9 aydır istiyoruz ama henüz güzel haberi alamadım dün ilk defa silikte olsa 2. çizgi çıktı sabah tekrarladım yine görünüyordu gidip kan tahlili yaptırdım ama negatif.Şimdi adet olmayı bekliyorum..

9 aydır istiyoruz ama henüz güzel haberi alamadım dün ilk defa silikte olsa 2. çizgi çıktı sabah tekrarladım yine görünüyordu gidip kan tahlili yaptırdım ama negatif.Şimdi adet olmayı bekliyorum..

Hayirlisi olsun canim insallah nur topu gibi bi bebegin olur. Gec olsun temiz olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Testde çok silik vardı ama kanda negatif çıktı.
ya canım ben de hep evde negatıf cıkıyordu ama 23 gun falan gecmıstı kan testı verdım pozotıf cıktı.yanı şimdiden moralını bozma ok?
evet canim yeniyim bi an da kendimi hamileler bölümünde buldum :) hayirlisi

evlımısın canım.hadı hayırlısı bı bakarsın sen de bu ay hamıle olyrsun hayırlısıyla.istıyomusunuz pekı

kızlar mıdem cok bulanıyo ya napıcamı şaşırdım.butun yedıklerımı cıkardım.hala ıyı deyılım

ya canım ben de hep evde negatıf cıkıyordu ama 23 gun falan gecmıstı kan testı verdım pozotıf cıktı.yanı şimdiden moralını bozma ok?

evlımısın canım.hadı hayırlısı bı bakarsın sen de bu ay hamıle olyrsun hayırlısıyla.istıyomusunuz pekı

evet evliyim canim, hamile kalma ihtimalim cok düsük su an korunuyorum ayrica tiroid kanseri olmustum ondan sonra uzun süre tedavi gördüm ve radyasyon yüzünden doktorlar en az 12 ay beklemem gerektigini söylediler. Mecburen bekliycem :Saruboceq:

Back
X