• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ben geldiimmmmm
TUBACIMM HAYIRLI OLSUN ALLAH KUCAGINA ALMAYI NASıP ETSıN
VE TABı MALUM SÖZ ''DARISI BAŞIMIZA''

ben geldim kızlar opuyorumnanaktanaylar sonra uzayan akıntım beni ziyarete geldi bugun :roflol:hasret giderdik kaydirigubbakcemile3sonra ben dısarı cıktım geldim yerini kahve lekeye bırakmıs gecen ayda lekelenmeden birkac gun sonra gelmişti benim gelemeyesice akannehir

ben geldim kızlar opuyorumnanaktanaylar sonra uzayan akıntım beni ziyarete geldi bugun :roflol:hasret giderdik kaydirigubbakcemile3sonra ben dısarı cıktım geldim yerini kahve lekeye bırakmıs gecen ayda lekelenmeden birkac gun sonra gelmişti benim gelemeyesice akannehir
belki bu sefer bebişin lekeleri belki bağıra bağıra geliyorum diyooooo

ıyıyız canım ya ..bıldıĞın gıbı tırmalıyoruz ıŞte ne olsun Özledık senı bee

hoşbulduk canım

üzülmemek için topiğe girmemek yetmiyormuş meğer bari birbirimizi teselli ederiz burda dedim

iyi yaptın dilegimmmmm opuyorumnanaktan 4 ve 5 eylulde destegine ihtiyacımız olacak zira ogun bir cogumuzun adet gunu dagılanları toparlaycak birine ihtiyacımız olacak :roflol::roflol:

olmadımda olacam bir kac gun sonra :roflol: Uzayan akıntımı cok özlemişim be ninikim görünce cok mutlu oldum :roflol::roflol:

bize dyene bak kızım sen kafanı o şekilde ayarlıyorsun işte olmayacağın varsa olucan yani gıcıııııııııııııııkkkkkkkkkkkk

bize dyene bak kızım sen kafanı o şekilde ayarlıyorsun işte olmayacağın varsa olucan yani gıcıııııııııııııııkkkkkkkkkkkk

yok be yaw bana kalsa kesin hamileyim bu ay öyle hissediyorum :roflol::roflol:

Back