Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

KIIZM SEN KULLANDIĞIN HAPIN NE ıŞE YARADIĞINI BıLMıYOR MUSUN DOKTRA SORSAYDIN YA...ADAM BELKı ZEHıR VERıCEK SANA SORMADAN KEK GıBı ıÇıLıR Mı YAdelikafadulden

KIZLAR Bİ SORUM VAR lülülülülülü
FOLİC ASİD NE İŞE YARIYO CADIARZU
NİYE İÇİYOZ BİZ BU HAPI CADIARZU

Folik Asidin yararları

B grubu vitaminlerinden biri olan Folik Asit, kırmızı kan hücrelerinin sağlığı ve yeni hücrelerinin oluşumu için çok önemlidir. Hamilelik sırasında meydana gelebilecek riskleri ortadan kaldırmak için
hamile kadınların özellikle kullanması gerekir.
Henüz ispatlanmamış faydaları... Kalp krizi riskini ve kolon kanserini önleyebilen folik asit, beyinsel fonksiyonlar için de büyük önem taşır.

Folik Asit eksikliği

Kansızlık, bitkinlik, halsizlik, az gelişme
boy uzamasında yavaşlık, adet döneminde sıkıntı hamilelik ve doğumda stres, saç ağarması, saç dökülmesi. Folik asite en çok ihtiyacı olanlar depresyon geçirenler, hafıza problemi olanlar ve piskolojik tedavi görenlerdir. Çok fazla alındığı takdirde ise B-12 vitaminin etkisini azaltabilir.

Ya nıye cvp vermıyosunuz?
Folıccccccccccccccccccccccccccccccccccc asıdddddddddddddddddddd
ne ıŞe yarıyoooooooooooooo

mürüvvetcim ben hiç bişiy içmedim hiç bi yöntem kullanmadım canım doğaçlama oldu biraz yani sadece ilişkiden sonra biraz yattım ama ayaklarımı falan kaldırmadım yani

bu arada kızlar demin bi test daha yaptım (eşim saolsun dün 4 tane almış) sabahkinden daha koyu çıktı ,fotoğraf makinesinin şarjı bitmiş dolsun fotosunu çekip koycam

Odam ÇÇÇooooooookk sıcak ya....

Klımam bozuk ateŞÇıkıyor her yanımdan

ayrıca belırsızlık canımı Çok sıkıyor ya

Benim daha dün tamir edildi zemuszemus
Bi haftadır yanıyodum kızım ben kafamçokkarıştı
;Sırayla bu işler parayla değil :dilcikar:
Odam ÇÇÇooooooookk sıcak ya....

Klİmam bozuk ateŞÇıkıyor her yanımdan

ayrıca belİrsİzlİk canımı Çok sıkıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…