kusura bakma canımcımopuyorumnanaktan
bu ne yaaa iki kişi yemek konnuşuyorrr diğerleri yumurta çatlamasından bahsediyorrrr
kızlar geçmişi okudum beni merak edenler olmuş test yapmadım salı sabahı yapmayı düşünüyorum en azından 1 gün falan geçsin yani inş adet olmazsam yapcam hepinizi öpüyorum çokkkkkkkkkk
sen ne hakkında konusmak isterdin?
walla bebişlerden bahsetmeyi yaşadığımız olaylardan bahsetmeyi dilerim...yemekle ilgili forumlar başka forumlardaaaa
selam milllet günaydın ....
hayırlı cumalar........
selam kuzular opuyorumnanaktannöbetten yeni geldim duş aldım yatucam şimdi beni merak etmeyin bu hafta full çalıştım.kitty canım mesai sonu gelirim dedim ama hem yorgunluktan hem oructan topiğimize gelemedim.kusura bakma olur mu tatlım. yarın yıne çalışıyorum. bugun yarın adet olurum herhalde çünkü karın ağrılarım başladı ve suratımı sivilce bastı.listeye adımı öylesine yazdırmıştım ninikime.boşuna benden ümitlenmeyin heee:1closedeyes:araya haftasonu gırıyo artıkın haftaya aranızda olurum kendınıze ıyı bakın fıstıklar iyi çalışmalarkaydirigubbakcemile3öpüldünüz hepinizopuyorumnanaktan
Günaydınnnnn
HAyırlı cumalar
Hayırlı Remazanlar
HAyırlı günler
HAyırlı çalışmalar
Ninikimmmm ahretliğim benim nasıslın kaydirigubbakcemile3
Ben sabah karın ağrılarıyla uyandım rüyamda da adet oluyodum :bbo:
Koyucam nan dedim feleğin çarkına kendi kendme :mymeka:
Bu ay da yok anasını satim :dilcikar:
Nasip olurda bi çocuğum olursa adını da felek koyucam :sm_cool:
Ninikimmmm ahretliğim benim nasıslın kaydirigubbakcemile3
Ben sabah karın ağrılarıyla uyandım rüyamda da adet oluyodum :bbo:
Koyucam nan dedim feleğin çarkına kendi kendme :mymeka:
Bu ay da yok anasını satim :dilcikar:
Nasip olurda bi çocuğum olursa adını da felek koyucam :sm_cool:
gunaydın ninikim opuyorumnanaktanŞenizsanada hayırlı cumalar canım :1hug:
merhaba foreverım Şeniz allah kolaylık versin sana canım :1hug: inşallah kırmızılar gelmez canım :Saruboceq::Saruboceq: hadi dönusunu dört gözle bekliyorum canım kendine cok iyi bak bende seni öptum Şenizopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?