• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar geçmişi okudum beni merak edenler olmuş test yapmadım salı sabahı yapmayı düşünüyorum en azından 1 gün falan geçsin yani inş adet olmazsam yapcam hepinizi öpüyorum çokkkkkkkkkk

oooooooooffffffffff kızlar gelin hadiiiiiiiiii

zaten kocamda yok 10 gündür akşam evde yanlızım bugünde yanlızım

gelinde 2lafın belini kıralım dimi ama

walla bebişlerden bahsetmeyi yaşadığımız olaylardan bahsetmeyi dilerim...yemekle ilgili forumlar başka forumlardaaaa

biz burda herseyden konusuyoruz canım bebiş bebiş diye zaten kafayı yedikkaydirigubbakcemile3 arada baska seylere yöneliyoruz kafayı dagıtmak icin zemuszemus

selam kuzular opuyorumnanaktannöbetten yeni geldim duş aldım yatucam şimdi beni merak etmeyin bu hafta full çalıştım.kitty canım mesai sonu gelirim dedim ama hem yorgunluktan hem oructan topiğimize gelemedim.kusura bakma olur mu tatlım. yarın yıne çalışıyorum. bugun yarın adet olurum herhalde çünkü karın ağrılarım başladı ve suratımı sivilce bastı.listeye adımı öylesine yazdırmıştım ninikime.boşuna benden ümitlenmeyin heee:1closedeyes:araya haftasonu gırıyo artıkın haftaya aranızda olurum kendınıze ıyı bakın fıstıklar iyi çalışmalarkaydirigubbakcemile3öpüldünüz hepinizopuyorumnanaktan

Ninikimmmm ahretliğim benim nasıslın kaydirigubbakcemile3
Ben sabah karın ağrılarıyla uyandım rüyamda da adet oluyodum :bbo:
Koyucam nan dedim feleğin çarkına kendi kendme :mymeka:
Bu ay da yok anasını satim :dilcikar:
Nasip olurda bi çocuğum olursa adını da felek koyucam :sm_cool:

selam milllet günaydın ....

hayırlı cumalar........

gunaydın ninikim opuyorumnanaktanŞenizsanada hayırlı cumalar canım :1hug:

selam kuzular opuyorumnanaktannöbetten yeni geldim duş aldım yatucam şimdi beni merak etmeyin bu hafta full çalıştım.kitty canım mesai sonu gelirim dedim ama hem yorgunluktan hem oructan topiğimize gelemedim.kusura bakma olur mu tatlım. yarın yıne çalışıyorum. bugun yarın adet olurum herhalde çünkü karın ağrılarım başladı ve suratımı sivilce bastı.listeye adımı öylesine yazdırmıştım ninikime.boşuna benden ümitlenmeyin heee:1closedeyes:araya haftasonu gırıyo artıkın haftaya aranızda olurum kendınıze ıyı bakın fıstıklar iyi çalışmalarkaydirigubbakcemile3öpüldünüz hepinizopuyorumnanaktan

merhaba foreverım Şeniz allah kolaylık versin sana canım :1hug: inşallah kırmızılar gelmez canım :Saruboceq::Saruboceq: hadi dönusunu dört gözle bekliyorum canım kendine cok iyi bak bende seni öptum Şenizopuyorumnanaktan

Oooooo Kitymiz de burdaymışşş Nassınız efendm iyisiniz inş.Sizi aramızda görmek ne büyük şeref Kittyyy cim
(TAvernada ki piyanistler gibi oldum sanırım)

Günaydınnnnn
HAyırlı cumalar
Hayırlı Remazanlar
HAyırlı günler
HAyırlı çalışmalar

gunaydın canımŞeniz sanada hayırlı cumalar opuyorumnanaktan

manyaklasmada bekle :mymeka: bu ne karamsarlık böyle :olmaz:ayrıca ben yigenimin adının felek degil mellek olmasını tercihederim opuyorumnanaktansaygılar :roflol:

delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kızım sana ben boşuna manyak demiyorum valla sabah sabah ügldürdün yine beni çatlak :roflol:

gunaydın ninikim opuyorumnanaktanŞenizsanada hayırlı cumalar canım :1hug:

merhaba foreverım Şeniz allah kolaylık versin sana canım :1hug: inşallah kırmızılar gelmez canım :Saruboceq::Saruboceq: hadi dönusunu dört gözle bekliyorum canım kendine cok iyi bak bende seni öptum Şenizopuyorumnanaktan

günaydın kitttycin naber ya...kız bu cosmo manyak be valla koptum gülmekten topiğin delisi

Back