• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

evet bügun gördüm sizleri üyeliğim vardı hazirandan suanda adetimi bekliyorum belirtileri okuyordum sizleri gördüm 5 eylülde adetim gelmezse hamişimdir:ecrin_bebek:

ama su folsiltasitmi o neyse pek bilgim yok kıslar bide adet düzensizliğm var sizce nasıl yola sokabılırım onu bılgınz vrmı

9 aylık evlıyım gecen ay başladık ilk çalşımalara doktoruma gtmiştım adet düzensizliği için yumartalıkların rahmın temız demıştı ve hormaon testı yaptı kötu bısey yok dedı bi tane hap yazmştı geçen ay

ama su folsiltasitmi o neyse pek bilgim yok kıslar bide adet düzensizliğm var sizce nasıl yola sokabılırım onu bılgınz vrmı

valla soğan kürü iyi diyolar ama nasıl oluyo bilmiyom bi araştır folikast bi vitamin gibi bişey bebeğin omurilik sinir sistemi gelişimi açısında önemli bu da ilk haftalarda oluştuğu için 3 ay önceden kullanın diyolar ama ben daha kullanmadım

9 aylık evlıyım gecen ay başladık ilk çalşımalara doktoruma gtmiştım adet düzensizliği için yumartalıkların rahmın temız demıştı ve hormaon testı yaptı kötu bısey yok dedı bi tane hap yazmştı geçen ay

hayırlısı olsun bakalım inş tez vakitte hamile kalırsın biz hergün burdayız gelirsen muhabbet yaparız ben şimdi çıkıyorum yine gelirim

tşkrler canım bende hayıt tohumunu kaynatıp içmeyı duymuştum aldım ama daha 1 kez içtim çalıştıgım için ihman ediyorum

Back