MİYAVVVVVV MİYAVVV :1hug:
haberim yok anam benim neden öyle dedi peki illa on kere sorcaz anlatsana kızım
kaydirigubbakcemile gel pisipisi naber ninikimopuyorumnanaktan
çatladın mı be anacım yarın test yapcam işteilk idrarla bi çıkmazsa varyaklava kendime)
günaydın kızlar
beni listeden çıkarabilirsiniz yeni listeye falanda eklemeyin artık gelmiycem takipte etmiycem çünkü.hepinizi tanıdıgıma çok memnun oldum ve sizi çok sevdim umarım en azından siz hamilesinizdir yada en kısa zamanda kalırsınız
hoşçakalın ...
inş çıkar canım hayırlıs:Saruboceq:
gelen mesaj buydu. Hiçbirimiz anlam vermedik. Bir anlık sinir yada duygu patlaması dedik ama geri de gelmedi kafamçokkarıştı
iyiyim canım senden nbr
kırmızıları gördün ha...benim yoktu amam bu ay zaten senden umudum bu ay olmaması iyide oldu ahmin dinlenmeesi lazım zaten
ninik sesin çok çıkıyo nan taaaaaa buralara geldi yani :mymeka:
kızım bak hastayım nan ben hastayım bak yüzüne kapatıyorum 3-2-1
bende ıyıyım kuzum valla aylardır ilk kez olıyım diye dua ettimkaydirigubbakcemile3 evet canım olmaması ıyı oldu benim de umudum yoktu kendımden zaten ne adet ne hamılelık belırtısı yaşadım
anam yaşasak ne oluyor ki sanki...
Ya bu arada benim kasık bölgemde bi şişkinlik var sanki drarım var içimde kalmış gibiya.wc ye gidiyorum öle rahatsızlık vericek derecede bi idrar çıkmıyor..ve ilşiki esnesında falan aynı baskıyı rahatsızlığı hissedieyorum sen hissettin mi böyle bişey canım ya
arada bende de oluyo o şişlik.neden bilmiyorum .ilişki sırasında baskı kendımı hazır hissetmediğim zamanlarda oluyo zannedersem kaslar tam gevşemediğinden canım.
noluyo kasıklarımıza ninik delikafadulden
benim de içinde yara var gibi sanki :1no2:
Zaten o baskı olayı bende hep var :1no2:
Adet olup temzlnsemde doktora gtsem ya öf sıkıldım oramın buramın ağrımasındn -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?