• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

forever hoşgeldin canım..........

kız cosmo neden ben yokmuşum gibi davranıyorsun ...aklından ne geçiyor senin haaCADIARZU

günaydın kızlar
beni listeden çıkarabilirsiniz yeni listeye falanda eklemeyin artık gelmiycem takipte etmiycem çünkü.hepinizi tanıdıgıma çok memnun oldum ve sizi çok sevdim umarım en azından siz hamilesinizdir yada en kısa zamanda kalırsınız
hoşçakalın ...

gelen mesaj buydu. hiçbirimiz anlam vermedik. bir anlık sinir yada duygu patlaması dedik ama geri de gelmedi kafamçokkarıştı

gelen mesaj buydu. Hiçbirimiz anlam vermedik. Bir anlık sinir yada duygu patlaması dedik ama geri de gelmedi kafamçokkarıştı

allah alahhhh nedemkki çok kaptırıryor kendini canım yaa..ü<üldüm onun için böylesi iyi olucaksa girmesin tabiki ama gerçekten üzüldüm

iyiyim canım senden nbr

kırmızıları gördün ha...benim yoktu amam bu ay zaten senden umudum bu ay olmaması iyide oldu ahmin dinlenmeesi lazım zaten

bende ıyıyım kuzum valla aylardır ilk kez olıyım diye dua ettimkaydirigubbakcemile3 evet canım olmaması ıyı oldu benim de umudum yoktu kendımden zaten ne adet ne hamılelık belırtısı yaşadım

Yanlızlığa elbet alışır bedenmim
Yanlızlıkla belkide başa çıkabilirim
Çok zor gelse bile yaşar öğrenirim
Sensizlik benim canımı acıtan :1no2:
kız cosmo neden ben yokmuşum gibi davranıyorsun ...aklından ne geçiyor senin haaCADIARZU[/QUOTE]

bende ıyıyım kuzum valla aylardır ilk kez olıyım diye dua ettimkaydirigubbakcemile3 evet canım olmaması ıyı oldu benim de umudum yoktu kendımden zaten ne adet ne hamılelık belırtısı yaşadım

anam yaşasak ne oluyor ki sanki...

Ya bu arada benim kasık bölgemde bi şişkinlik var sanki drarım var içimde kalmış gibiya.wc ye gidiyorum öle rahatsızlık vericek derecede bi idrar çıkmıyor..ve ilşiki esnesında falan aynı baskıyı rahatsızlığı hissedieyorum sen hissettin mi böyle bişey canım ya

anam yaşasak ne oluyor ki sanki...

Ya bu arada benim kasık bölgemde bi şişkinlik var sanki drarım var içimde kalmış gibiya.wc ye gidiyorum öle rahatsızlık vericek derecede bi idrar çıkmıyor..ve ilşiki esnesında falan aynı baskıyı rahatsızlığı hissedieyorum sen hissettin mi böyle bişey canım ya

arada bende de oluyo o şişlik.neden bilmiyorum .ilişki sırasında baskı kendımı hazır hissetmediğim zamanlarda oluyo zannedersem kaslar tam gevşemediğinden canım.

[color="ındigo"]mayın tarlasında..bir adam sevmişim
aşk sanıpta...
Soyunup korkusuzca çırılçıplak kalmışım.........
Savaş filmlerinde olur ya..
Işte öyle sevmişim sonunda......
Bedenim sağlam bulunmuş..
Yüreğim paramparçaaaaaaaaaaaa[/color]​

Noluyo kasıklarımıza ninik delikafadulden
Benim de içinde yara var gibi sanki :1no2:
Zaten o baskı olayı bende hep var :1no2:
Adet olup temzlnsemde doktora gtsem ya öf sıkıldım oramın buramın ağrımasındn -tatlicadiarzu-

[color="ındigo"]................ki sen benim gözyaşlarımıda gördün.....
....ki sen benim ilk aldığım güldünnn........

Heyecanını kaybetmişsin..
Yok inancını kaybetmişsin..
Doya doya sarmamışım...
Bize çok günaah etmişsin.........[/color]​

noluyo kasıklarımıza ninik delikafadulden
benim de içinde yara var gibi sanki :1no2:
Zaten o baskı olayı bende hep var :1no2:
Adet olup temzlnsemde doktora gtsem ya öf sıkıldım oramın buramın ağrımasındn -tatlicadiarzu-

sürekli oluyorsa git tabi canım benim bencede git...

Hafta sonu baktım nagişe sağolsun burcuya kistiyle ilgili bişeyler anlatmış..tabi yardımcı olmak için sanırım ama..kızı kesin bunalıma sokmuştur yani eminim burcu zaten pimpirik...

Back