• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Sağol kityy im benım dikkat edicem artık çünkü hem kum hem iltihap allah korusun böbrek çürümesine kadar gidiyomuş.
Kız inş. gelmez kırmızılar da çifte bayram yaparız be kityy

ah canım ahhhhhhhhhhhhhhhhhh keskeeeeeeeeeeeeeee:1hug:

günaydın pır pır kelebeklerim....
annaaaaamm bgn 5 eylül adetime eger düzenli olursam 2 gün kalmış...

günaydınnnnnnnnnnn neden kimse yok topikte be...?

kızlar test yapmama gerek kalmadı wc de kanla karışık akıntım geldi buda gözsteriyorki yarın falan adet olucam...napalımn önümüzdeki aya inşallah...hayırlısı böyleymiş

günaydın pır pır kelebeklerim....
annaaaaamm bgn 5 eylül adetime eger düzenli olursam 2 gün kalmış...

günaydın canımmmmmm opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun tatlışımmm inşallah gelmezlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar test yapmama gerek kalmadı wc de kanla karışık akıntım geldi buda gözsteriyorki yarın falan adet olucam...napalımn önümüzdeki aya inşallah...hayırlısı böyleymiş

ay yavrum yaaa çok üzüldümmmmm :gitme: :gitme:
hayırlısı olsun diyelim arkadaşımmm üzülme sakın bu ay olur inşallahhh

günaydın tatlımmm
ne diyeyimki artık kimseyi teselli edecek sözlerde bulamıyorum ama inanın vardır bir hayır.
düne kadar çok kahroldum dün kapıcı bizim kata çıktı elinde bi çocuk arkası dönük bak bu oğlum dedi bi döndü çocuk down sendromlu :( tutamadım kendimi ağladım adam beni yatıştırdı biz alıştık dedi üzülme rabbim hayırlı zamanlarda sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

günaydın tatlımmm
ne diyeyimki artık kimseyi teselli edecek sözlerde bulamıyorum ama inanın vardır bir hayır.
düne kadar çok kahroldum dün kapıcı bizim kata çıktı elinde bi çocuk arkası dönük bak bu oğlum dedi bi döndü çocuk down sendromlu :( tutamadım kendimi ağladım adam beni yatıştırdı biz alıştık dedi üzülme rabbim hayırlı zamanlarda sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

ayy allahım ya...işte böyle şeyler görünce ve duyunca dilek rabbim herşeyin hayırlısını bilir vardır mutlaka bundada bir hayır diyorum vermiyorsa vardır bir hayır ya bu kader basit işte...napalım ..zamanıvar demekki..

günaydın canımmmmmm opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun tatlışımmm inşallah gelmezlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ay yavrum yaaa çok üzüldümmmmm :gitme: :gitme:
hayırlısı olsun diyelim arkadaşımmm üzülme sakın bu ay olur inşallahhh

yok canım ya üzülme napalım....2 gündür bir türlü test yapamamamdada varmış bir hayır işte...beklemiyordum zaten daha doğrusu bekliyordum ama yani hiç birşey hissetmiyordum..ama tabi umutluydum yinede 3 tane yumurtam vardı çatlıyacak olan..işte rabbim bilyor rabbim ayarlıyor herşeyi bize yanlızca da edip beklemek düşüyor elden gelen hiçbirşey yok

NİNİK HAYIRLISI CANIM BENİMDE BÜGUN GÜNÜM AMA GELMEZ SARIMIM KARNIMDA ŞİŞKİNLİKTEN BAŞKA BELİRTİM YOK BEN GEÇİKMELİ GEÇİRİRİM ADETİMİ ZATEN HEP ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BOYUNCA BEN ADT OLACAM SENDROMU YAŞARIM kaydirigubbakcemile3

ayy allahım ya...işte böyle şeyler görünce ve duyunca dilek rabbim herşeyin hayırlısını bilir vardır mutlaka bundada bir hayır diyorum vermiyorsa vardır bir hayır ya bu kader basit işte...napalım ..zamanıvar demekki..
dünden beri bende üzülmeyi bıraktım şükrediyorum canım sağlıklı bir evladım olsunda gerekirse ge olsun rabbim herşeyi planlıyorda veriyor varır bir bildiği

günaydın tatlımmm

ay canım benim yaa
benim en yakın arkadaşımda iki sene oldu down sendromlu bir bebek dünyaya getirdi
gerçekten kızlar herşeyin hayırlısı sağlıklısı gelmiyorsa bebişlerimiz vardır bir hayır demek gerek

NİNİK HAYIRLISI CANIM BENİMDE BÜGUN GÜNÜM AMA GELMEZ SARIMIM KARNIMDA ŞİŞKİNLİKTEN BAŞKA BELİRTİM YOK BEN GEÇİKMELİ GEÇİRİRİM ADETİMİ ZATEN HEP ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BOYUNCA BEN ADT OLACAM SENDROMU YAŞARIM kaydirigubbakcemile3

öyle canım napalım işte bekliyeceğiz dua edeceğiz bol bol..bizimde elbet olucak birgün bebeğimiz dimi ama:?

dünden beri bende üzülmeyi bıraktım şükrediyorum canım sağlıklı bir evladım olsunda gerekirse ge olsun rabbim herşeyi planlıyorda veriyor varır bir bildiği

evet canım benim yaa şükredicez gerisi yalannn biz üzülerek sadece sinir sistemimizi harab ediyoruz eşlerimize yazık ediyoruz bir yandan sakince bekliycez elimizden geleni yapıp o kadar

kızlar hadi ben kaçıyorum işlerim var...bugün gönül rahatlığıyla canımı çıkara çıkara iş yapabilirim artık delikafadulden işe sarmassam etrafım için tehlikeli oluyorum hadi öptüm sizi

ay canım benim yaa
benim en yakın arkadaşımda iki sene oldu down sendromlu bir bebek dünyaya getirdi
gerçekten kızlar herşeyin hayırlısı sağlıklısı gelmiyorsa bebişlerimiz vardır bir hayır demek gerek
öyle canım öyleee bu kadar üzülmemek gerek onu anladım ben artık bu kadar kahretmem kendimi

Back
X