• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

semos üzülme canım ya hersey yoluna girecek:teselli:

tubişim yok canım daha gelmedi kırmızılar delikafadulden

bugun yarın ve öbür gun hep böyle olacak ninikim şu kriz dönemi bitince herkes rahatlicak :delphin:

offf ya şimdi aramızda şöyle bir medyum olsada dese ki sen şu zaan sen şu zaman hamile kalıcaksın

kapalı alanlarda sigara içmek yasak kaydirigubbakcemile3

ben dogaya zarar vermemek icin kapalı yerlerde iciyorum canım :roflol::roflol:

ne krizi leyyyyyyyyyyyyyn küresel kriz yine mi geldi

he canım kuresel bebek krizi :roflol::roflol:

offf ya şimdi aramızda şöyle bir medyum olsada dese ki sen şu zaan sen şu zaman hamile kalıcaksın

ah canım ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ben hamileyim biliyom ama testte cıkmıyor işte :roflol::roflol:

inşaallah canım, ümidimi kaybetmek istemiyorum ama bazen bebiş değil hayattan bile ümidimi kesiyorum :çok üzgünüm:

olmaz öyle canım topla kendini yoksa dövecem seni haberin olsun :mymeka: ahanda dövdüm gitti :roflol::roflol:

offf ya şimdi aramızda şöyle bir medyum olsada dese ki sen şu zaman sen şu zaman hamile kalıcaksın
aman sakın canım, bana bi arkadaş gırgır olsun diye kahve falı baktı, ne varsa söylediği hepsi çıktı. başıma geldi. hanenize bi hastalık gelecek ölen olmayacak ama maddi ve manevi olarak çok yıpranacaksınız çok sıkıntı çekeceksiniz dedi ve bak işte halime ........mafoldumben mafoldumben mafoldumben

aman sakın canım, bana bi arkadaş gırgır olsun diye kahve falı baktı, ne varsa söylediği hepsi çıktı. Başıma geldi. Hanenize bi hastalık gelecek ölen olmayacak ama maddi ve manevi olarak çok yıpranacaksınız çok sıkıntı çekeceksiniz dedi ve bak işte halime ........mafoldumben mafoldumben mafoldumben

[color="ındigo"]sema canım bnim lütfen böyle yapma ama ya...lütfen ..birazda olsa umutlu ol canım ya..ve biran önce şu ameliyatını ol hapla falan olucak şey değil bu yanlızca vakit kaybı ol ameliyatını kurtul şu ağrılarndan ya[/color]

[color="ındigo"]sema canım bnim lütfen böyle yapma ama ya...lütfen ..birazda olsa umutlu ol canım ya..ve biran önce şu ameliyatını ol hapla falan olucak şey değil bu yanlızca vakit kaybı ol ameliyatını kurtul şu ağrılarndan ya[/color]
canım bayramdan sonra olacak bakalım inş. canım inan çok zor geliyor. bak artık girmiyorum pek topiğe, sıkıntılı olunca insan ne yazsa ne konuşsa o sıkıntısı diline de dökülüyor işte. mafoldumben
neyse size hayırlı akşamlar. görüşüz

canım bayramdan sonra olacak bakalım inş. Canım inan çok zor geliyor. Bak artık girmiyorum pek topiğe, sıkıntılı olunca insan ne yazsa ne konuşsa o sıkıntısı diline de dökülüyor işte. Mafoldumben
neyse size hayırlı akşamlar. Görüşüz

saçmalama nereye yaa...biz neden burdayız hayatım tabiki derdini paylaşıcaz... Hayatım hem zaman kaybı hem sen neden o ağrıları çekesin...bende çektim ağrı ama 1 ay sonra ameliyat oldum sen kimbilir ne zaman dır çekiyorsun..

YA VARYA BAK HEPıNıZıN KAFASINI GÖZÜNÜ PATLATICAM ULEN...ULEN KUDURUN YARIN PAZAR P.TESı GıRMıYORUM TOPıĞE BÖYYYLE MERAKTAN GEBERTMEZSEM SıZı HADı BAKALIM :enbuyukkk:

Back
X