Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
semos üzülme canım ya hersey yoluna girecek:teselli:
QUOTE]
inşaallah canım, ümidimi kaybetmek istemiyorum ama bazen bebiş değil hayattan bile ümidimi kesiyorum :çok üzgünüm:
kapalı alanlarda sigara içmek yasak kaydirigubbakcemile3
ne krizi leyyyyyyyyyyyyyn küresel kriz yine mi geldi
offf ya şimdi aramızda şöyle bir medyum olsada dese ki sen şu zaan sen şu zaman hamile kalıcaksın
inşaallah canım, ümidimi kaybetmek istemiyorum ama bazen bebiş değil hayattan bile ümidimi kesiyorum :çok üzgünüm:
aman sakın canım, bana bi arkadaş gırgır olsun diye kahve falı baktı, ne varsa söylediği hepsi çıktı. başıma geldi. hanenize bi hastalık gelecek ölen olmayacak ama maddi ve manevi olarak çok yıpranacaksınız çok sıkıntı çekeceksiniz dedi ve bak işte halime ........mafoldumben mafoldumben mafoldumbenofff ya şimdi aramızda şöyle bir medyum olsada dese ki sen şu zaman sen şu zaman hamile kalıcaksın
aman sakın canım, bana bi arkadaş gırgır olsun diye kahve falı baktı, ne varsa söylediği hepsi çıktı. Başıma geldi. Hanenize bi hastalık gelecek ölen olmayacak ama maddi ve manevi olarak çok yıpranacaksınız çok sıkıntı çekeceksiniz dedi ve bak işte halime ........mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Ninikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk lülülülülülü
canım bayramdan sonra olacak bakalım inş. canım inan çok zor geliyor. bak artık girmiyorum pek topiğe, sıkıntılı olunca insan ne yazsa ne konuşsa o sıkıntısı diline de dökülüyor işte. mafoldumben[color="ındigo"]sema canım bnim lütfen böyle yapma ama ya...lütfen ..birazda olsa umutlu ol canım ya..ve biran önce şu ameliyatını ol hapla falan olucak şey değil bu yanlızca vakit kaybı ol ameliyatını kurtul şu ağrılarndan ya[/color]
canım bayramdan sonra olacak bakalım inş. Canım inan çok zor geliyor. Bak artık girmiyorum pek topiğe, sıkıntılı olunca insan ne yazsa ne konuşsa o sıkıntısı diline de dökülüyor işte. Mafoldumben
neyse size hayırlı akşamlar. Görüşüz