• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kısmet işi kuşum kaydirigubbakcemile5
bende çalışma yok ama yinede yaziom ismimi. orda görmek yeter :lepi:
ramazan sonu biz başlioz çiçeğimin deyimiyle FİKFİKLERE kaydirigubbakcemile3
sen nassın kuşum? ne var ne yok?
inş.canım mucize olur.aynı canım tek değişiklik evde net yoksırnaşık şey
3gün var bakcas
slm kızlar kitty hamilelik takvimi için bişeyler yazmıştı ama anlamadım ilk nereye gircem nerden yapcam yani bi anlatan olursa sevincem

hayırlı olsun tuba bebişin,tek derdin bu olsun hemen tuttu

Ben bır karar aldım ve bu gece test yapmazsam ÖlÜcem arkadaŞlar..bugÜn ve yarın sabah test yapıcam haberınız ola

Ben bİr karar aldım ve bu gece test yapmazsam ÖlÜcem arkadaŞlar..bugÜn ve yarın sabah test yapıcam haberİnİz ola

yapma kızım bekle ala ala:mymeka: ben dun yapmıstım bir b.. cıkmadı :roflol::roflol::roflol::roflol:

Burcu canım ınŞallah hayırlısıysa olsun ya...hem bu ay hamıle kalmıŞ olursam oĞlum olucak ya...

Kıttty dayanamıyorum artık ya...bılıyorum sonuÇtan yıne emın olamıcam ama olsun kendımı tatmın etmek ıstıyorum ya...4 saat m ı Şımd ÇıŞımı tutucam bne

ablaaa tanıdınmı beni yaww:roflol:
bırak yapsında üzülsün:roflol:
ama insan daha bi rahat oluyo,ben gayet rahatım çalışmadım beklyorum karrtıdelikafadulden

tamam ninikim hadi grş.öptüm bende inş. süpris olur.bak özl msj yazrsın bana heeee
yarın giremem belki hergün kayınvalideme taşınamam,eve alsak inş.

Back
X