Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

didempolat

KOCASININ BITANESI....
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
938
0
96
İstanbul
Selam kızlar ceyız hazırlıkları nasıl gıdıyor neler aldınız eksıklerınız neler....yazalım yardımcı olalım bırbırımıze .....haydı kızlar ceyıze.....:)

eksıklarım
cekas
utu masası
mutfak ıvır zıvırı
daha cok var .....bu ceyız zormus ya:)))))))))))))))

oo sizin okadarmı benm yatak odası ve mutfak perdem halılarım ve gümüşlerim mutfak masam koridor halılarım ve fırınım kaldı bende az kalmış yahuu:)))

ütü masası
çamaşır kurutmalığı
su seti
günlük kullanım için her türlü bardaklar
bardak altları
bulaşık makinası
salon halısı
2 adet salona 1 adet yatak odasına ve 1 adet küçük odaya avize
banyo krom aksesuarları
banyo setleri
mutfak çöp kovası
her türlü temizlik bezi
kova
çamaşır sepeti
ev terlikleri

şu anlık bu kadar..

oo sizin okadarmı benm yatak odası ve mutfak perdem halılarım ve gümüşlerim mutfak masam koridor halılarım ve fırınım kaldı bende az kalmış yahuu:)))

canm hatırlattın ve yaramı destın senınde az kalmıs baya masallah :)benımde yatak odam halısı perdesı mutfak halısı perdesı yatak ortumde yok ay sız yazınca aklıma geldı ya :)ınsallah bıter :)

selam kızlar bnm düğün haziranda çoğu sey tamam bende eksik olanlar;
perdeler
bulaşık selesi
sebzelik
çöp kovası
ufak tefek dekorasyon parçaları

ütü masası
çamaşır kurutmalığı
su seti
günlük kullanım için her türlü bardaklar
bardak altları
bulaşık makinası
salon halısı
2 adet salona 1 adet yatak odasına ve 1 adet küçük odaya avize
banyo krom aksesuarları
banyo setleri
mutfak çöp kovası
her türlü temizlik bezi
kova
çamaşır sepeti
ev terlikleri

şu anlık bu kadar..

evde yer kalmadıgı ıcın annem daha aldırmıyo ama benımde cop kovam camasır sepetım felan alınmadı daha su derılı setler varya camasır sepetı onlardan ıstyrum ınsallah alabılırım :)

evet cnm düğünümde yakın zaten 26 haziran bide bizim buralarda adet biraz farklı o yüzden ne kdr erken o kdr ii ne demişler ev yaparsan tuğladan kız alırsan muğladan:)

evde yer kalmadıgı ıcın annem daha aldırmıyo ama benımde cop kovam camasır sepetım felan alınmadı daha su derılı setler varya camasır sepetı onlardan ıstyrum ınsallah alabılırım :)

aynen canım, annem aldırmıyor :D zaten param da bitti :))) He bir de benim mutfak ıvır zıvırlarımdan eksiklerim var, leğen, bulaşıklık askı aparatları kağıt havluluk vs :1:

evlenıpte alanlarda var canm bıtmıyo hepsını almak zorunda degılız ama dayanamıyorum ne gorsem almak ıstyrm hevestenmıdır....nedır....:66:

Aynı sorun bendede var çeyiz aldığım mağazaya gidiyorum taksit ödemek için ama hep istediğim beğendiğim şeyler çıkıyor karşıma kendimi almamak için zor tutuyorum:66:

aynen canım, annem aldırmıyor :d zaten param da bitti :))) he bir de benim mutfak ıvır zıvırlarımdan eksiklerim var, leğen, bulaşıklık askı aparatları kağıt havluluk vs :1:

aynı ya kızım nere koycan koynuma alıp yatcam yakında dıyo :)dugunden bı ay onca alırsın dıyo 7 ay var bıde yakında geccek yer kalmıycakmıs odasında :))))))))))ay bu anneler cok alem ya :) alırsın onları ya evını yerlestrırken bıle onlar basıt :):1:

hıııııııııııııhhh işte o yoran adetlerden bizimkisi :))) yatak odası+tv erkeğin geri kalan hersey kız evinin cnm yatak odası tekstilide dahilll:1:

aynı sorun bendede var çeyiz aldığım mağazaya gidiyorum taksit ödemek için ama hep istediğim beğendiğim şeyler çıkıyor karşıma kendimi almamak için zor tutuyorum:66:

daha dun ceyız magazasının onunden gecıyrm adam tanıdı artık abla hala alıyomusn dıyo:)))))))))))) ama dun bı salon takımı gordum fransız dantelı boncuklu muhtesemdı:)

hıııııııııııııhhh işte o yoran adetlerden bizimkisi :))) yatak odası+tv erkeğin geri kalan hersey kız evinin cnm yatak odası tekstilide dahilll:1:

eee sen onu alıyosun ozmannnnnnnnnn :1: Ay sızınkısıde fazla zormus ya okadar da degıl benceeee yandın bacımmmmm:)

aynı ya kızım nere koycan koynuma alıp yatcam yakında dıyo :)dugunden bı ay onca alırsın dıyo 7 ay var bıde yakında geccek yer kalmıycakmıs odasında :))))))))))ay bu anneler cok alem ya :) alırsın onları ya evını yerlestrırken bıle onlar basıt :):1:

artık öyle yapacaz :) Düğün tarihin tam olarak ne zamandı canım ?

daha dun ceyız magazasının onunden gecıyrm adam tanıdı artık abla hala alıyomusn dıyo:)))))))))))) ama dun bı salon takımı gordum fransız dantelı boncuklu muhtesemdı:)

Salon takımına gelemedim daha ama bence alma şimdiden düğün ne zaman bilmiyorum ama en sona bırak derim,benim mağazadaki satış temsilcim kız da hemen yapışır bana,hiç boşa heveslenme taksit ödeyip gidicem derim:66:

Back
X