- 19 Ağustos 2009
- 319
- 2
anason veya rezene çayı yerine nar çayı içsem olurmu acaba ?? ayrca nar çayının bi kısmını dondurup onla buz masajı yapsam daha çok faydasını görürmüym ?? fisfisfis
Kızlar göğüs büyütmek için bitkisel ve kesin sonuç var dermobitkisel.com a girin berlynn göğüs büyütücü kremi satın alın...
üstelik diğer kremler gibi kötü kokmuyo kokusu gayet güzel...
denemenizi tavsiye ederim.
Kızlar göğüs büyütmek için bitkisel ve kesin sonuç var dermobitkisel.com a girin berlynn göğüs büyütücü kremi satın alın...
üstelik diğer kremler gibi kötü kokmuyo kokusu gayet güzel...
denemenizi tavsiye ederim.
ŞİMDİ REKLAMLARRRR......
MAKİNENİZ UZUN YAŞARR CALGONLAAAAAAAAAAAA
:roflol::roflol::roflol:
canım lutfen bu sekılde bırısı bı urun hakkında bılgı verınce reklam dıye dusunme cunku ben bıle artık kullandıgım bı urunun ısmını vermeye sırf bu yuzden cekınır oldum reklam yaptıgım dusunulur dıye ınsanlar kullanıp memnun kaldıkları seylerı soylemeye cekınırlerse buda bızım zararımıza olur :teselli:
canım lutfen bu sekılde bırısı bı urun hakkında bılgı verınce reklam dıye dusunme cunku ben bıle artık kullandıgım bı urunun ısmını vermeye sırf bu yuzden cekınır oldum reklam yaptıgım dusunulur dıye ınsanlar kullanıp memnun kaldıkları seylerı soylemeye cekınırlerse buda bızım zararımıza olur :teselli:
canım katılıyorum sana vereliniortak .reklam olsa bile denemek isteyen arkadaşlarımız çıkabilir.bu aralar öyle sazan oldum ki hemen her şeye atlayasım var.nerde ne krem görsem alıp denemek , etkilerini görmek istiyorum.mesela bu kreme de heveslendim.ilerde denmeyi düşünürüm belkikaydirigubbakcemile5a.s.
canım reklam için gelenler belli oluyor zaten bikçtane ürününün msjını atıp kaçıyor zaten sürekli paylaşım yapanları da tanıoruz hepimiz meme kardeşliği kurduk burda resmen sırnaşık şey..