Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hadi kızlar hep beraber!!! :)

anason veya rezene çayı yerine nar çayı içsem olurmu acaba ?? ayrca nar çayının bi kısmını dondurup onla buz masajı yapsam daha çok faydasını görürmüym ?? fisfisfis

denemediğim için bişi diyemicem..ama buzu fazla gezdirme üşütürsün mazallah :KK66: bence en iyisi içmek..kan yolu ile alınan herşey daha faydalıdır...

Son düzenleme:
bende 4 gündür masaj yapıyorum buz gezdiriyorum hurma ve kara üzüm yiyorum(çekirdeğiyle) 2 cm büyüdü bir de ben daha ergenlikteyim 16 yaşındayım acaba bunları yaparsam bende daha hızlı gelişme olurmu ? eğer genetiği sorarsanız annem ve annemin tarafındaki kadınların göğüsleri çok büyük küçük olan nerdeyse yok gibi. lütfen cevap verin

canım sen zaten ergenliktesin senin göğüslerin zaten büyür.. bence bunlara gerek yok.. ama masaj yapabilirsin masaj göğsü sıkılaştırır toparlar yani göğüslerin büyüdüğünde güzel ve diri olmasına yadımcı olur..

arzu_peri ilgilendiğin için çok tşk. ederim. peki büyümemesi ihtimaline karşı bu dediklerimi uygulamaya başlasam diye düşünüyorum büyümesine yardımcı olmaz mı?

Kızlar göğüs büyütmek için bitkisel ve kesin sonuç var dermobitkisel.com a girin berlynn göğüs büyütücü kremi satın alın...
üstelik diğer kremler gibi kötü kokmuyo kokusu gayet güzel...
denemenizi tavsiye ederim.

iyi de kullanan herkes kremi bıraktıktan sonra küçüldüğünden şikayetçi... mirmirmirmir

Kızlar göğüs büyütmek için bitkisel ve kesin sonuç var dermobitkisel.com a girin berlynn göğüs büyütücü kremi satın alın...
üstelik diğer kremler gibi kötü kokmuyo kokusu gayet güzel...
denemenizi tavsiye ederim.

ŞİMDİ REKLAMLARRRR......
MAKİNENİZ UZUN YAŞARR CALGONLAAAAAAAAAAAA
:roflol::roflol::roflol:

ŞİMDİ REKLAMLARRRR......
MAKİNENİZ UZUN YAŞARR CALGONLAAAAAAAAAAAA
:roflol::roflol::roflol:

canım lutfen bu sekılde bırısı bı urun hakkında bılgı verınce reklam dıye dusunme cunku ben bıle artık kullandıgım bı urunun ısmını vermeye sırf bu yuzden cekınır oldum reklam yaptıgım dusunulur dıye ınsanlar kullanıp memnun kaldıkları seylerı soylemeye cekınırlerse buda bızım zararımıza olur :teselli:

canım lutfen bu sekılde bırısı bı urun hakkında bılgı verınce reklam dıye dusunme cunku ben bıle artık kullandıgım bı urunun ısmını vermeye sırf bu yuzden cekınır oldum reklam yaptıgım dusunulur dıye ınsanlar kullanıp memnun kaldıkları seylerı soylemeye cekınırlerse buda bızım zararımıza olur :teselli:

canım katılıyorum sana vereliniortak .reklam olsa bile denemek isteyen arkadaşlarımız çıkabilir.bu aralar öyle sazan oldum ki hemen her şeye atlayasım var.nerde ne krem görsem alıp denemek , etkilerini görmek istiyorum.mesela bu kreme de heveslendim.ilerde denmeyi düşünürüm belkikaydirigubbakcemile5a.s.

canım reklam için gelenler belli oluyor zaten bikçtane ürününün msjını atıp kaçıyor zaten sürekli paylaşım yapanları da tanıoruz hepimiz meme kardeşliği kurduk burda resmen sırnaşık şey..

canım katılıyorum sana vereliniortak .reklam olsa bile denemek isteyen arkadaşlarımız çıkabilir.bu aralar öyle sazan oldum ki hemen her şeye atlayasım var.nerde ne krem görsem alıp denemek , etkilerini görmek istiyorum.mesela bu kreme de heveslendim.ilerde denmeyi düşünürüm belkikaydirigubbakcemile5a.s.

evet canım yaa ıyıce degısık yaptı bızı bu memeler ıns buyurlerde emekler bosa gıtmezkaydirigubbakcemile3

canım reklam için gelenler belli oluyor zaten bikçtane ürününün msjını atıp kaçıyor zaten sürekli paylaşım yapanları da tanıoruz hepimiz meme kardeşliği kurduk burda resmen sırnaşık şey..

canım bende bunu demek ıstıyorum zaten reklam olanlar kendını bellı edıyo herkes bılıyo bunu dıle getırmeyelım dıyorum yanı kımın ne oldugu az cok anlasılıyo yanı yınede acıkca soylemek bence hos degıl dıyorum ya reklam yapıyo dıye dusunulunur dıye belkı kullandıgı urunu soylemeye cekınenler olur sahsen benım aklıma geldı ıkı urun kullandım ıkısınde de ılk basda tereddut ettım yanı yanlıs anlasılırmı dıye boyle reklam yapıyo yazılarını okuyunca kafamçokkarıştı

Hayatım ciddi manada reklam, forumun her yerinde reklamlarını yapmış firma adına zaten mesajın altınada açık açık yazmış :) Şimdi bütün mesajları zararlı içerik olarak bildiriyorum, bu kadarda olmaz!!!

X