HADİ KIZLAR GELİN BİRLİKTE OVULASYON TEST TAKİBİ YAPALIM

milena23

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2024
105
16
Herkese selammm bende anne olmak isteyen ve bu yolda çok yeni olan bir adayım 😌 ben ovulasyon test takibi yapmaya başladım bu ay yapanlar da gelsin bu konunun altında toplanalım ve yardimlasarak bu işin hakkından gelelim hepimiz anne olalım inşallah 🥰 benim regl bitti bugün reglin 10. Günü 2. Testimi yaptım atıyorum fotoyuda benimki bir gebenin günlüğü kaset testi bu arada hadi sizde atin yorunlasalim🥰

Bakın benimki bu 🥰

Eklentiler

• 20241119_152833.jpg
    20241119_152833.jpg
    125,7 KB · Görüntüleme: 39
Herkese selammm bende anne olmak isteyen ve bu yolda çok yeni olan bir adayım 😌 ben ovulasyon test takibi yapmaya başladım bu ay yapanlar da gelsin bu konunun altında toplanalım ve yardimlasarak bu işin hakkından gelelim hepimiz anne olalım inşallah 🥰 benim regl bitti bugün reglin 10. Günü 2. Testimi yaptım atıyorum fotoyuda benimki bir gebenin günlüğü kaset testi bu arada hadi sizde atin yorunlasalim🥰
Benim bugün 14.günüm bende bu ay ilk defa deniyorum dün çift çizgiyi gördüm bakalım bugün ne çıkacak merakla bekliyorum

Benimde 13 günü ama testler hep tek çizgi 😥😥😥😥😥 sizlerin nasıl bu günlerde böyle oluyor

Foto atarsanız daha net olur bakalim benim daha pozitif olmadi
Baksana canım bide en iyi markayı aldım Laboquick bu markayı ben normalde 30 günde 1 oluyordum bu sefer 27 güne düştü düşmesine rağmen bişey yok bilmiyorum herkesin testine bakıyorum kendiminkine bakıyorum morelim bozuluyor aşırı derecede bı kıvılcım dahi yok bildiğin hep tek çizgi 😔

Eklentiler

• 1000002729.jpg
    1000002729.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 29
Bugün olanı fazla damlattim 8 de bidaha yapayım bugün için bakalım da yine çıkmaz zaten sanmıyorum

Bu da benim en altta olanı dün yaptım bugün saat 8 de tekrar yapacağım ilk kez kullanıyorum çok anlamıyorum sizce nasıl

Eklentiler

• IMG_1427.jpeg
    IMG_1427.jpeg
    148,2 KB · Görüntüleme: 30
Baksana canım bide en iyi markayı aldım Laboquick bu markayı ben normalde 30 günde 1 oluyordum bu sefer 27 güne düştü düşmesine rağmen bişey yok bilmiyorum herkesin testine bakıyorum kendiminkine bakıyorum morelim bozuluyor aşırı derecede bı kıvılcım dahi yok bildiğin hep tek çizgi 😔
Lanoquik demi devam canim üzme kendini buluruz elbet piki

X