- 16 Ağustos 2011
- 177
- 2
- Konu Sahibi prettywoman88
benim bogazim kasininca bogazimdan acayip sesler cikartirim ve esim buna dayanamaz asiri gicik gider VE BENDE DAHA COK APARIM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim ki yerleri sildigimde yani kendisi evdeyken temizlik yapılmasına gıcık olur...bende inanıda koltuk,sandalye,masa çeker gıcırdatırım
dikkat ettim de eşiniz gıcık oluyo bişiyinize mesela siz inadına yapmaya devam ediyosunuz ben olucam sevdiğim adam gıcık olucak yapmam işte:26:
benim kocam da burnumu karıştırmama gıcık olur, ben de inadına karıştırıp koltuğun kollarına sürerim , bazen de top yapıp eşimin kafasına atarım :d
inanmıyorum şaka mı bu:26:
Lütfen lütfen şaka olduğunu duymaya ihtiyacım var
Benim kocam da burnumu karıştırmama gıcık olur, ben de inadına karıştırıp koltuğun kollarına sürerim , bazen de top yapıp eşimin kafasına atarım
Benim kocam da burnumu karıştırmama gıcık olur, ben de inadına karıştırıp koltuğun kollarına sürerim , bazen de top yapıp eşimin kafasına atarım
Şaka Tabiiki de
Yani Öyle Olmasını İstiyorum
burdaki konu ciddi anhlamdi deil canim esimle beraaber gülüstüklerimiz konu:)
Şaka Tabiiki de
Yani Öyle Olmasını İstiyorum
Meğer ne çok benim gibi yapan varmış
aahahah noldu canım yoksa sende mi yapıyorsun
neeeeeeeeeeeeeiananmıyorum koltukların kollarına mı sürüyosun