BeyazPerim Vay anası ya =) Kayıtlı Üye 3 Kasım 2008 11.895 18 2 Mart 2010 Konu Sahibi BeyazPerim #1 Hadi kızlar akvaryumlarımızın resimlerini çekip paylaşalım mı ?bayanssulusmile
BeyazPerim Vay anası ya =) Kayıtlı Üye 3 Kasım 2008 11.895 18 8 Mart 2010 Konu Sahibi BeyazPerim #2 kimse yok mu :gitme:
ameliee dileğini tuttu!:) Kayıtlı Üye 5 Kasım 2009 5.950 539 14 Mart 2010 Konu Sahibi BeyazPerim #3 ben varım livimmmmm ilk resim benden gelicekk kaydirigubbakcemile3
madamcocomo *** tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Şubat 2008 12.354 1.422 18 Mart 2010 Konu Sahibi BeyazPerim #4 bende eklemek ıstıyorum ama cekemedım ,bır turlu yerınde durmuyorlar kı yem verme bahanesı ıle kandırıyım dedım yıne de olmadı bı de akvaryum cekme ozellıgı var makınemın ,kıme cektı bu balıklar ya.boshayallersmile baska bır yol bulmam gerek :)
bende eklemek ıstıyorum ama cekemedım ,bır turlu yerınde durmuyorlar kı yem verme bahanesı ıle kandırıyım dedım yıne de olmadı bı de akvaryum cekme ozellıgı var makınemın ,kıme cektı bu balıklar ya.boshayallersmile baska bır yol bulmam gerek :)
T tubiis Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2010 192 0 14 Nisan 2010 Konu Sahibi BeyazPerim #5 ee hiç kimse paylasım yapmamıs :) Benim akvaryumum yok ama sizlerinkini görmek isterim :) Konuyu acan arkadasım sen paylasmaya baslasaymıssın keske :)
ee hiç kimse paylasım yapmamıs :) Benim akvaryumum yok ama sizlerinkini görmek isterim :) Konuyu acan arkadasım sen paylasmaya baslasaymıssın keske :)
BeyazPerim Vay anası ya =) Kayıtlı Üye 3 Kasım 2008 11.895 18 14 Nisan 2010 Konu Sahibi BeyazPerim #6 tubiis .!.: ee hiç kimse paylasım yapmamıs :) Benim akvaryumum yok ama sizlerinkini görmek isterim :) Konuyu acan arkadasım sen paylasmaya baslasaymıssın keske :) Genişletmek için tıkla... çekerim tabiki ama şu an balıgım yok =( lepisteslerim hepsi hastaladı ve öldü mafoldumben akvaryumun içi boş çekmem ne kadar hoş olur bilemem
tubiis .!.: ee hiç kimse paylasım yapmamıs :) Benim akvaryumum yok ama sizlerinkini görmek isterim :) Konuyu acan arkadasım sen paylasmaya baslasaymıssın keske :) Genişletmek için tıkla... çekerim tabiki ama şu an balıgım yok =( lepisteslerim hepsi hastaladı ve öldü mafoldumben akvaryumun içi boş çekmem ne kadar hoş olur bilemem
miineem Guru Kayıtlı Üye 25 Şubat 2010 120 0 4 Mayıs 2010 Konu Sahibi BeyazPerim #7 İşte benim akvaryumum. İçinde 3 tane yunus 1 vatos ve sayısını tam olarak bilmediğim:) ama 70 civarı ufaklı büyüklü sarı prenseslerim var.
İşte benim akvaryumum. İçinde 3 tane yunus 1 vatos ve sayısını tam olarak bilmediğim:) ama 70 civarı ufaklı büyüklü sarı prenseslerim var.
S Slania ♪♫ Kayıtlı Üye 12 Şubat 2010 5.765 282 11 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #8 Bu da benim ne zamandir istedigim ve sonunda aldigim akvaryumum. Baliklar daha önceden de vardi 5 lepistes yeni. Bunlar da yavrularim. Simdilik ikisinin de eksikleri var zamanla tamamlayacagim.
Bu da benim ne zamandir istedigim ve sonunda aldigim akvaryumum. Baliklar daha önceden de vardi 5 lepistes yeni. Bunlar da yavrularim. Simdilik ikisinin de eksikleri var zamanla tamamlayacagim.
B blick Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2010 67 0 20 Mayıs 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #9 Son düzenleme: 21 Mayıs 2011