• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadi kilo verelim...

cilekk

Kücük adamIna asIk..
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
6.895
21
156
Rusya
Kasim anneleri,buraya günlük neler yedigimizi atlamadan yazalimmi?

hem birlikte olursak kiloda verebiliriz diye düsünüyorum.bu konuda yardimci olalim

birbirimize,nasil fikir yapalimmi böyle bisiy?

yapalım kokoşum tabi ki dur şu ojelerim kurusun tam cevap yazayım sana

hmmmm şimdi ben artık sabah kahvaltı dışında ekmeği kestim sadece sabah üç ince dilim ekmek yiyorum zaten benim 10 kilom gitti doğumdan sonra ama fazlam varmış hamile kalmadan öncede
hamişlikte 11 kilo almıştım 10 u gitti benim yaneee toplamda 7 kilo daha vermem lazım
ekmeği kestim sadece porsiyonları küçülttüm ve yemekten sonra katiyyen sofranın başında beklemiyorum
önceden bekleyip aç kediler gibi durup durup yiyordum ama artıkın o hatayı yapmıyorum ama
her öğünümde çorba ve yarım yağlı yoğurt eksik etmiyorum kesin yerim sebze yemeğide hergün olmasada yapıyorum bir damacana suyu
3,5 günde bitiriyorum çok su içiyorum yaneee salata falan işte tatlı sadece sütlü tatlılar yiyorum
ağır tatlılardan kaçıyorum işte bu kadar meyve suyu günde iki bardak içiyorum sabah ve yatmadan önce olmak üzere
şimdilik elimden gelen bu emzirdiğim için ayrıca hareketsiz kalma şansım hiç yok bizim hanımı yatırınca ağlamaya başladığı için kalk yat kalk yat 5 dakikada bir onundışında uyuyunca
evin işleri derken bende neden kendimi bu kadar yorgun hissediyorum diyorum

asortikim ya,biliyosun 20 kilo aldim ben.10 gitti kaldi 10`u.bir aydir inmiyorm kilo deli olucam ya..

ben ekmek hic aramiyorumki,ama emzirdigim icin sabahlari ya iki dilim tost yada iki dilim krem

peynirli ekmek yiyorum.Ama ben inanilmaz tatliya dustum,cikolata,sutlu tatlilar filan ne olursa

dayanamiyorum..ara ogunlerde illaki yogurtta yiyorum ama gitmedi kilocuklarim..

eveeeeettt gelelim bugün yediklerime
sabah kahvaltısı ;
çok komik ama bir bardak süt , bir tabak patates püresi ( hımmm mis gibiydi ) bir dilim kek (evde yapılmış )
ara öğün çikolata :)), vişne suyu ; mandalina
sonracımaaaa mercimek çorbası bir dilim ekmek bunlar yediklerim

akşam içinde közlenmiş biber ve lahana sarması var yanında yine çorba birde patates püresi ..yani kilo vermeye niyetim yok galiba yediklerime bakacak olursak ..:))

durun birde ben yazayimda bana bir yuhh filan diyin..

sabah 8 gibi iki dilim tost yedim yaninda rezene cayi..öglen bir kase yogurt ve iki tane

cikolata yedim:)

sonrasinda birtane yesil elme yedim(cikolata yememek icin)

simdi ise acma yiyorum:( aksama disariya ckcam allah ne verdiyse artik..

ya yarin sabah accik adam akilli yiyim ben,dana gibiyim hala ya..

bende şimdik şu süt artırıcı çaydan içtim ama çekmecede çokolatı görünce
gofret tabi hemencecik yedim işte bu arada öğlen tarhana çorbası ve havuç salatası yedim ama

Ben doğumdan sonra aşırı iştahsızdım hiçbirşey yemiyordum annemin zoruyla süt vereceğim için birkaç lokma yiyordum ama dr.um daha 6.gün kontrolümde bana yine kan şuruplarımı, multivitamin olarak elevit, calsiyum sandoz ve imunueks verdi ve ben onların yardımıyla artık yiyebiliyorum ama şimdide hep yiyesim geliyor gerçi yemiyorum tabiki benim doğum öncesi kiloma 2, 2-5 kilo kaldı ama bu hızla iştahım devam ederse bu farkı 5 kiloya çıkartırım ben yakında:)

yediklerim

sabah iyi bir kahvaltı ve rahat rahat yarım ekmek yiyorumdur

sonra öğlen yemeği yemiyorum ikindi vakitleri bir tabak pırasa ve mandalina falan onuda yeni yeni yiyorum gaz yapar diye yemiyordum

akşam eşim gelince bir tabak çorba, bir tabak ana yemek artık et, sebze, balık ne varsa, bazen pilav, makarna ve başka birşey yemiyorum yatana kadar ama su ve çay içme isteğim çok artmış durumda

bizde de durumlar bunlar

Bir de utanmadan kilo verelim yazmış :)))) Obur çilek. Canımcım 6 haftadan önce yediklerine dikkat etmeye başlamamak gerekiyor. Bak bana mesela şimdi kek, poğaca ve kurabiyeden oluşan bir tabak bitirdim :) Ohhh afiyet olsun.

juliiiiiiiiiiiiiiiiii nolcak bu halim ya,aklim hep yemekte..yemi nediyorum canim nasil kek istiyor cok fena..

ama inatla yapmiyorum,yaparsam cok yiycem kesin..ya of pufff..

hişşştt kendinizi katırmayın yemeklere yaralı şeyler yeyin süt yapan ne o kek pasta kurabiye falan çok ayıp olan var olmayan var
yiyen var yemeyen var

valla kızlar ben 40ımcıktıktan sonra rejim diyet işlerine bakıcam. zaten sütü zor getirdik, geri kacırmayalım. 2 hafta sonra cıkıcak kırkımız, inşallah o zaman yavaş yavaş başlarız.

selam millet dolaşırken buldum burYI neden kasımanneleri bölümünde diilki:uhm:

neyse bende 74 le doğum yaptım kısa sürede 63e kadr indim ilk ay hem emzirme haricinde sütümçok diye sağıp buzluğa atıyodum hem çok suiçiyodum yemek yemeye yerkalmıyodu 1 aydan sonra sütler düzene girdi su içmem azaldı dolayısıyla kabızlık şişkinl,ik fenalıkkkk fenalıkkkk 67 yim .çokkk cnm sıkıldı çokkkkk 1 ayda 4 kiloyu gerialdım tabiiçikolata tatlı gırla gidiyo kendime dur diyemiyorum burayı sık ziyaret edelim kızlar beraber zayıflayalımm.bende bugün hastayım diye kahvaltıda 2 tabak şehriyeçorbasıiçtim .4 gibi bitabak salçalı makarnaaa arkasından alpella riooooooo arkasından bayram çikolatasıııı biz böölemi kilo vercessss:oklava:-tatlicadiarzu-

selam millet dolaşırken buldum burYI neden kasımanneleri bölümünde diilki:uhm:

neyse bende 74 le doğum yaptım kısa sürede 63e kadr indim ilk ay hem emzirme haricinde sütümçok diye sağıp buzluğa atıyodum hem çok suiçiyodum yemek yemeye yerkalmıyodu 1 aydan sonra sütler düzene girdi su içmem azaldı dolayısıyla kabızlık şişkinl,ik fenalıkkkk fenalıkkkk 67 yim .çokkk cnm sıkıldı çokkkkk 1 ayda 4 kiloyu gerialdım tabiiçikolata tatlı gırla gidiyo kendime dur diyemiyorum burayı sık ziyaret edelim kızlar beraber zayıflayalımm.bende bugün hastayım diye kahvaltıda 2 tabak şehriyeçorbasıiçtim .4 gibi bitabak salçalı makarnaaa arkasından alpella riooooooo arkasından bayram çikolatasıııı biz böölemi kilo vercessss:oklava:-tatlicadiarzu-

offfffffffffffff bende delı gıbı tatlı cukulata gıbı seyler arıyorumya delı gıbıyım .Nasıl gıdıcek bu gobuşlen bu basenlr hıc bır kıayafete sıgamıyom yaaaaaaaaaaaaa nasıl zayıflıycam

Merhaba ben foruma yeni katıldım.
nasıl ilo vereceğim derken gözüme takıldı burası
12 kasımda ikinci kez anne oldum.22 ay içinde iki doğum ve artmaya hergün devam eden kilolar.biraz azaltayım deyince hemen sütüm azalıyor.bebeğim açlıktan feryat figan neyapacağım bilmiyorum.kendimi çok mutsuz hissediyorum

Back