- Konu Sahibi ruyamsi9288
-
Benim de tüm gebeliklerimde dilde o pas tadı olmuştur. Ama eğer bunu bir yerde okuduysanız psikolojik de olabilir:) umarım hamilesinizdir. Benim de dün adet günümdü olmadım, ama pas tadı yokBenim ilk defa olduğu için merak ettim teşekkür ederim
Hiç okumadım hatta deli saçma geldi bana böyle belirtimi olur diye kendi kendime güldüm fakat hamile değilim başka bir sebepten oldu heralde ama neden bilmiyorumBenim de tüm gebeliklerimde dilde o pas tadı olmuştur. Ama eğer bunu bir yerde okuduysanız psikolojik de olabilir:) umarım hamilesinizdir. Benim de dün adet günümdü olmadım, ama pas tadı yoko benim için çok belirleyici bir işaret
Hayırlısı, umarım en kısa sürede gerçekleşir...Hiç okumadım hatta deli saçma geldi bana böyle belirtimi olur diye kendi kendime güldüm fakat hamile değilim başka bir sebepten oldu heralde ama neden bilmiyorum
İnşallah canım hepimizin bat gelmedi daha 3 gün var ama kan negatifti 5 gün varken bir umut olmaz belkiHayırlısı, umarım en kısa sürede gerçekleşir...
Muge34 hamile olduğunu öğrendi. Umut var yani hala:)İnşallah canım hepimizin bat gelmedi daha 3 gün var ama kan negatifti 5 gün varken bir umut olmaz belki
Adet oldun mu canımEveeet kızlar sizin bat ne zaman?benim 30 ağustos. 4 gün kaldı belirtileriniz neler?
Aaa pardon 30 Eylül sandım okumaktan beynim yandı artıkAdet oldun mu canım
Bat geldi gitti regl gelmediBenim bugün 32.gunumde bitiyor hala gelen giden yok
Pas tadı adete kaç gün kala başlıyordu?Benim de tüm gebeliklerimde dilde o pas tadı olmuştur. Ama eğer bunu bir yerde okuduysanız psikolojik de olabilir:) umarım hamilesinizdir. Benim de dün adet günümdü olmadım, ama pas tadı yoko benim için çok belirleyici bir işaret
Sizi yanıltmasın ama, hamile olduğumu öğrenmeden önce olur ve öyle anlarım. Yani 4 haftalık diyebilirizPas tadı adete kaç gün kala başlıyordu?
Adete çok yakınken mi başlar?Sizi yanıltmasın ama, hamile olduğumu öğrenmeden önce olur ve öyle anlarım. Yani 4 haftalık diyebiliriz
Hamile misiniz acaba çok merak ettimBugun yarin regl olurum sanirim akıntım basladi bugun kremsi kivamda rengi de krem gibi
Regl oldunuz mu bendede diş eti rahatsızlığı vardaBende , 11 Ekimde regli olucam , 8 güm kaldi dayanamayıp idrar testi yaptım negatif aslında bile bile yaptım çıkmayacağınıbende baş ağrısı ve dış eti rahatsizligi var onun dışında birsey yok 3 senelik evliyim 1 sene doğum kontrol kullandim Haziranda bırakmıştım.
Siz ne zaman adet olucaksınız? Benim bugün olmam gerekiyordu normalde adetime yakın yoğun kıvamlı akıntılarım olurdu onlardan da eser yok kupkuru göğüslerimin ağrısı dışında belirtimde yokRegl oldunuz mu bendede diş eti rahatsızlığı varda
Bende bugün olmam lazımdı bir kaç gündür diş et hassasleşti belde ağrı var az gaz var göğsüm ucu dokunsam açıyor bir şeyde değişik yok yani adetten önce bunları yaşardım ama 10gun yada bir hafta önce başlardı dişlerim hariç bu sefer dişim eklendiSiz ne zaman adet olucaksınız? Benim bugün olmam gerekiyordu normalde adetime yakın yoğun kıvamlı akıntılarım olurdu onlardan da eser yok kupkuru göğüslerimin ağrısı dışında belirtimde yok
Birkaç gün gecikirse bir test yap bende de gaz var göğüs ağrısı var ama bunlar adet belirtisi benim içinBende bugün olmam lazımdı bir kaç gündür diş et hassasleşti belde ağrı var az gaz var göğsüm ucu dokunsam açıyor bir şeyde değişik yok yani adetten önce bunları yaşardım ama 10gun yada bir hafta önce başlardı dişlerim hariç bu sefer dişim eklendi
Bendede aynı ben bata 6gun kala test yapmıştım çıkmadı bu ay geçmedi benim içinBirkaç gün gecikirse bir test yap bende de gaz var göğüs ağrısı var ama bunlar adet belirtisi benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?