Hadi hamile kalmaya çalışan hanımlar biraz kendinizden bahsedin doktora gittiniz mi ne kadardır istisuniz felan

karacisto

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2022
136
42
21
Bende 8 aydır bebek istiyorum fakat adetlerim çok duzensizleşti bu zamanlar doktorda gittik ayın 5 de gel yumurta testi yapicak inşallah olur isteyen herkese versin Allah

Bende 8 aydır bebek istiyorum fakat adetlerim çok duzensizleşti bu zamanlar doktorda gittik ayın 5 de gel yumurta testi yapicak inşallah olur isteyen herkese versin Allah
13 yildir istiyorum nasip Rabbim isteyen herkese banada nasip etsin sizede insaAllah

Bizde 4 5 aydır deniyoruz Reglim gecikti 1 gün beklemedeyim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤❤

1yil 3,aydır korunmasız bir şekilde istiyoruz ama olmadı 9 ay önce oldu düşükle sonuzlandi sonrasında olmadı hiç .. farklı doktorlarda baktı ne bende ne eşimde sorun görmedi buna rağmen olmadı

3 senelik evliyim. 2 bucuk senedir de bebek istiyoruz. İlk 1 sene olmadı. Sonra hamile kaldım. Kalbi durdu. Kürtaj olalı 8 ay geçti hala hamile kalamadım. Eşimde bende doktora gittik hersey çok sağlıklı . Eşimde bende 29 yasindayiz. Ama Rabbım nasip etmedi henüz. Rabbım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin

merhaba 5 yıldır evliyim 2 yıla yakın bebek istiyoruz korunmayı bıraktığımız ilk ay kimyasal gebelik oldu o gün bu gündür olmadı. Eşimin değerleri, benimHormonlar rahim filmi vs.hepsi temiz Ovülasyon testleri mfk takviyeleri ve 2 aydırda klomen kullanıyorum bugün 4. Günü klomen içmemin bu ayda olmazsa aşılama yolları görünüyor. Hepimiz en kısa zamanda yavrularımıza kavuşalım inşallah

İnşallah olur ilk hamileliginiz olucak sanırım

İnşallah Allah'ım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…