13 yildir istiyorum nasip Rabbim isteyen herkese banada nasip etsin sizede insaAllahBende 8 aydır bebek istiyorum fakat adetlerim çok duzensizleşti bu zamanlar doktorda gittik ayın 5 de gel yumurta testi yapicak inşallah olur isteyen herkese versin Allah
Amin inşallah içten dileklerimle sizin için duva ediyorum olur inşallah13 yildir istiyorum nasip Rabbim isteyen herkese banada nasip etsin sizede insaAllah
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinBizde 4 5 aydır deniyoruz Reglim gecikti 1 gün beklemedeyim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤❤
Allah razi olsun canimAmin inşallah içten dileklerimle sizin için duva ediyorum olur inşallah
Adetlerimiz düzenli mi peki1yil 3,aydır korunmasız bir şekilde istiyoruz ama olmadı 9 ay önce oldu düşükle sonuzlandi sonrasında olmadı hiç .. farklı doktorlarda baktı ne bende ne eşimde sorun görmedi buna rağmen olmadı
İnşallah olur ilk hamileliginiz olucak sanırım3 senelik evliyim. 2 bucuk senedir de bebek istiyoruz. İlk 1 sene olmadı. Sonra hamile kaldım. Kalbi durdu. Kürtaj olalı 8 ay geçti hala hamile kalamadım. Eşimde bende doktora gittik hersey çok sağlıklı . Eşimde bende 29 yasindayiz. Ama Rabbım nasip etmedi henüz. Rabbım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin
İnşallah Allah'ım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınmerhaba 5 yıldır evliyim 2 yıla yakın bebek istiyoruz korunmayı bıraktığımız ilk ay kimyasal gebelik oldu o gün bu gündür olmadı. Eşimin değerleri, benimHormonlar rahim filmi vs.hepsi temiz Ovülasyon testleri mfk takviyeleri ve 2 aydırda klomen kullanıyorum bugün 4. Günü klomen içmemin bu ayda olmazsa aşılama yolları görünüyor. Hepimiz en kısa zamanda yavrularımıza kavuşalım inşallah
Evet düzenli çok nadir bir gün erken olurumAdetlerimiz düzenli mi peki
İnşallah olur dizindeEvet düzenli çok nadir bir gün erken olurum