• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gülüm suyuna bulgur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beyin fırtınası yapıyoruz bu konu üzerinden şuan :KK50:

Ohoo ben seni çoktan aştım, benim için öldün, suyuna da bulgur pilavı yaptım anlamında olabilir dendi.

Herkes ederi kadar, ya da ne kaa ekmek kaa köfte der gibi suyuna bulgur ne verirsen onu alırsın denmek dendi.

Hadi gülüm yandan yandan, biz korkmayız ondan bundan dendi.

Teoriler bunlar şuan. Sonuç olarak ortamımıza folklorik bir esinti getirdin konu sahibi, öperim suyundan :KK15:

bir bunu yazan bayandır büyük ihtimal çünki suya bulgur dediğine göre yemek yapmayı biliyo galba.2.sen işine bak karışma gibi birşey kıskançlıkta olabilir işin içinde.yada bir dostunuz telefon şakası yapabilir.yada yanlış atılmış bir mesajda olabilir bilemiyoruz tabiki.:KK75:

söylenmeyecek şeyler anlayanlar ne anladı yaw, bize de söyleyin çok fransız kaldık :KK70: :KK70:

valla bana horozumu kaçırdılar şarkısını hatırlattı sadece:KK53::KK53:

gülüm mülüm, hadi canım demesi yürü anca gidersin manasında herhalde:KK53::KK53:

kız mı attı erkek mi kim, engelle geç bence:KK53:

Ne kadar ekmek o kadar köfte gibi mi? Bi bardak bulgura bi buçuk bardak su koyuyom ben :KK53:

Bence mantıklı bir cümle kurmak istemiş ama otomatik düzeltmeye maruz kalmış gibi :confused:

Hadi gülüm suyuna bulgur da kat o yemeğin gibi:KK70: bir rica cümlesi yani hadi gülüm hadi kuzum hadi minnoşum gibi :KK54:
Hadi gülüm suyuna bulgurun bir bak bakalım çekmiş mi gibi :21: yanabilir dibine tutabilir manasında.
Hadi gülüm o tavuğun suyuna bulgur pilavi yap der gibi..:super: çünkü iyi olur tavuk suyuna bulgur pilavı.
Hadi gülüm suyla bulgur alıver bakkaldan der gibi. :KK37: Pencereden sarkan bir teyze gelsin burda aklınıza :KK19:

:ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh:
:ruh::ruh::ruh::ruh: ehhh hakettim ama :ruh::ruh::ruh: beynimden yanık kokusu geliyor :KK43::KK43:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back