Lise Yorum ve Soruları Hadi düzenli ders çalışalım, konu bitirelim !!!

merhaba bende anadolu lisesindeyim.17 yaşındayım 10.sınıftayım.sayısalımm..valla bu sene daha çokkk çalışıorum sınava yönelik..şimdiden başlamak gerekir diedüşünüorum...Hayallerimi gerçekleştirebilmek için üniv.'i kazanmam gerekioo hemde ilk senemdeeee...

Ah kızlar ah bu ne tempo ya ):
8 saat okul+ dershane+ ev de çalışma = ölüm ohaoldumsmile

aynen bugün saat 7 de evden çıktım akşam 7:30 civarı gibi evdeydim tekrardan insanın ömründen sadece birgünde 12 saat çalınır mı ya

bende anadolu 11-TM yim rehber hocama program yaptırdım ygs ve lysye ynelik çok şanslıyım mükemmel bi hoca herşey benm istediğim gbi oldu esnek ama verimli.daha uymuorum açıkçası adapte olamıorum ama eskiye nazaran bende toparlandım işi ciddiye almaya başladım. hevesim var.Güzel bi topik olmuş vakit buldukça uğrarım buraya

Benimde derslerim bu yıl çok ama çok ağır...
BU hafta şu önemli sınav haftaya şu önemli sınav derken her günüm bir sınav peşinde geçiyor...
Hafta içi sabahları 5 te uyanıyorum... Ders çalışmak adına...
Bu sene gerçekten ağırmış... 46 saat olunca okul haftada kafayı iyice yiyorum...
Seneyede üniverste sınavı inşallah başarılı oluruz ...
Amin...

Son düzenleme:
aynen ben de çok yoruluyorum üç haftadır sınavlar devam ediyor ve bitmedi hala üstüne dershanede sınav olduk ders çalışmaya hiç vakit bulamıyorum
okul çok gereksiz bence

merhaba arkadaşlar başlığı gördüm bende katılayım dedim
kız meslek 12. sınıf cocuk gelişimi öğrencisiyim, bu yıl cok yorucu ve tempolu geçiyor
sınavada az kaldı ama ben çalışaıyorum
ah bu staj mahvetti beni

Son düzenleme:
Ah kızlar okadar uzun zaman olmuş ki girmeyeli sitenin yeni haline bile alışamadım ya
Çözene kadar canım çıktı
Herkes çok yoğun tempoda anlaşılan sayfamız boş kalmış... :26:

bende sizlere katılmak isterim bu sene 2. senem bende sınava hazırlanıyorum her ne kadar ki bazen çalışmak zor gelsede bu şekilde az yada çok hırslancağımı düşünüyorum

çok uzun zamandır uğramıyorum ya ama çok yoğun tempoda gidiyorum.sonra bıkmaktan korkuyorum ama başka bir lüksüm yok
neler yapıyorsunuz bayanlar

çok uzun zamandır uğramıyorum ya ama çok yoğun tempoda gidiyorum.sonra bıkmaktan korkuyorum ama başka bir lüksüm yok
neler yapıyorsunuz bayanlar

Aynen canım bende fena yoğuunum...

Ben seneye giricem ygs ye...
Geçen salı günü birey in mat konu anlatımlı kitabını aldım...
İlk konudan başladım çözmeye öyle gidiyorum...
Netlerde güzel çıkıyor...

bende seneye gircem canım ygs ye
ygs olarak mı aldın kitabı adı ne ve güzelmi?
güzelse bende alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…