- 9 Kasım 2007
- 16.550
- 14.899
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah kızlar Allahım korusun sizi ve meleklerinizi.
Ayyy yalnız ben hiç seçemedim Eren Barışı ya .Hangisi eren Hangisi Barış.Şaka bir yana valla seçemedim.
Benimki nasıl olcak ben çok heyecanlıyım ya...Çok minik bizimki teyzeleri.Dr.da tam bebeğin üzerinde ölçüm aldı.Ondan yeni resmini koyamıyorum.Koysamda çizgi belli oluyo sadece:)Bebeiş belli değil çizginin altında kalmış.
Ama ben minicik ellerini farkettim.
ön sayfada hayatım görmedinmiii kocaman hemde
buda benim bebeğim30 haftalıkkenki hali
http://img240.imagevenue.com/img.php?image=05420_PICT0097_122_342lo.JPG
papatyam hangi doktora gidiyorsun .bende aynı hastaneye gidiyorum.bende kızımın resmini koyayım en kısa zamanda kıskandım :)
h
[B][COLOR="Red"]kızlar daha 5 haftalık kese var sadece bilmem görebilirmisiniz 2 nokta arası:roflol::teytey:[/COLOR][/B][/QUOTE]
BALIM HAYIRLISI OLSUN GÖRÜLÜYOR ANIM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN DAHA BÜYÜDÜĞÜNDE YENİ RESİMLERİDE EKLE OKK
Kızlar bu da oğluşumun son hali cuma günü çekildik.yüzüstü kapaklandı poz vermedi pek bize, ama cinsiyetini öğrendik sonunda....eli hemen çenesinin altında omuzu çıkıntılı şekilde göreceksiniz ,yüzü zaten belli anlayabilirsiniz umarım.
maşallah canım çok nazlı demekki oğluşun paparazzilerden hoşlanmıyorrrsırnaşık şeyallah tamamına erdirsinn