==hadi Doğmadan Bebeklerimize Albüm ==

kızlar benim bugünkü ultrasonda fazla belli olmuyordu öle büyümüşya bebeğim zaten bütün görüntü bişeye benzemiyorsu bidaha ki aya verelim 4 boyutluda daha iyi görürsün dedi bende almadım resmi çünki gerçekten karaltı görülüyorduuu offff

Maşallah kızlar Allahım korusun sizi ve meleklerinizi.

Ayyy yalnız ben hiç seçemedim Eren Barışı ya .Hangisi eren Hangisi Barış.Şaka bir yana valla seçemedim.

Benimki nasıl olcak ben çok heyecanlıyım ya...Çok minik bizimki teyzeleri.Dr.da tam bebeğin üzerinde ölçüm aldı.Ondan yeni resmini koyamıyorum.Koysamda çizgi belli oluyo sadece:)Bebeiş belli değil çizginin altında kalmış.
Ama ben minicik ellerini farkettim.

CANIM İKİZ DEĞİL ONLAR İKİSİDE AYNI OĞLUMUN ADI EREN BARIŞ YAN YATMIŞ ÖYLE BAKMAYA ÇAŞIŞa.s.

ön sayfada hayatım görmedinmiii kocaman hemde:nazar:

canimya diger arkadaslarinkini görüyorum ama bi seninkini göremedim:) yada benim laptop acmiyor galiba bu arada arkdaslar bebekleriniz mas cok tatlilar allahim kolaylikla kucaginiza almayi nasip etsin ins.:))

Çok tatlısınız.Umarım hepiniz bebeklerinizi sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız.Bunalar çook heyecanlı günler keyfini çıkarın.

papatyam hangi doktora gidiyorsun .bende aynı hastaneye gidiyorum.bende kızımın resmini koyayım en kısa zamanda kıskandım :)

:nazar:kızlar hepsi birbirinden tatlı maşallah :nazar:allahım nazarlardan:nazar: saklasın hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin yarabbim :teytey:ya bende acaba bu duyguyu tadabilecekmiyim darısı bizlerin başına inanın onlara baktıkça için kıpır kıpır oldu allahım tüm isteyen herkese hayırlısını versin içinde banada:1hug:a.s.

Oy Yerim Ben Onlari Yaww Allahim Korusunn Bende Bugün Yani Yarim Saat Sonra Dr Gidiyom 3 Lü Test Içinn Allahimm Hayirli Sonuçlar Versin Yarabbimm Eger Yeni Resim Alirsak Koyarim Inşallah.

e hadiiiinnnn kıslarrrr resimler bukadarmııı yahuuu başka bebiş mresimleri yokmuuu çektirin bebişlerinizin ultrasonlarını getirin yahuuu

0419082112wu0.jpg

kızlar daha 5 haftalık kese var sadece bilmem görebilirmisiniz 2 nokta arası:roflol::teytey:

Kızlar bu da oğluşumun son hali cuma günü çekildik.yüzüstü kapaklandı poz vermedi pek bize, ama cinsiyetini öğrendik sonunda....eli hemen çenesinin altında omuzu çıkıntılı şekilde göreceksiniz ,yüzü zaten belli anlayabilirsiniz umarım.

Kızlar bu da oğluşumun son hali cuma günü çekildik.yüzüstü kapaklandı poz vermedi pek bize, ama cinsiyetini öğrendik sonunda....eli hemen çenesinin altında omuzu çıkıntılı şekilde göreceksiniz ,yüzü zaten belli anlayabilirsiniz umarım.

maşallah canım çok nazlı demekki oğluşun paparazzilerden hoşlanmıyorrrsırnaşık şeyallah tamamına erdirsinn:nazar:

e hadi bende koyyum ama benim profil bilgileirmdne bakın tum resimleri orda tabi hepsi degil ama çogu orda renklileirn bakın ama bakaken maaşalalh diyin ayetel kürsi okuyun oldu mu?

hepinizinkilere maşallah:nazar: sara nurcum baktım ve duada okudum bebişine ne güzel gülerken olan resmi allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallaha.s.:emir_bebek:

X