==hadi Doğmadan Bebeklerimize Albüm ==

amanda maşallah nede tatlıymış teyzesi sevsin...
canım ya ben koyamadım çünkü çok küçük henüz mercimek kadar koysamda belli olmaz inşallah en kısa zamanda.....

amanda maşallah nede tatlıymış teyzesi sevsin...
canım ya ben koyamadım çünkü çok küçük henüz mercimek kadar koysamda belli olmaz inşallah en kısa zamanda.....

inşallah canım bekliyoruz sağlıklı hamişlik dilerim sana sağlıkla al kucağına bebişini inşallah tanışmak isteriz ufaklıklaaaa ayyy ben yarınn yeni resmini alıcam inşallah nasipse cinsiyette belli olcek yeni resim geliyor sıkııı durunnn:nazar:

Kızlar bu da benim bebiş biraz küçük oldu bir türlü ayarlayamadım fisfisfis 12.haftamızda çekildik ve kolunu yüzüne kapatıp şımarıklık yaptı yüzünü göstermemişti. sırnaşık şey .

canimya ilk defa ultrasyon resminde bi bebegi bu kadar anliyabiliyorum mas dah minnacik canim ins. hayirlisi ile kucagina alirsin

oyy oyy maşaallah taze anneler hepınızee :nazar: :nazar: :nazar: cok tatlılarr yaa ayyyy minik minik yerım ben onlarııııı :asigim:

oy kurban olurum ben size... nasıl heyecan verici resimlerdir bunlar böyle.. Allahım bize yüzlerini gündüz aydınlığında göstersin inş..

spa0117pi4.jpg

İŞTE ARKADAŞLAR BU DA BENİM KIZIM EYLÜL CEMREM ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN YAVRULARIMIZI SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH...AMİNNNNN CUMA İNŞALLAH HAYIRLISI İLE 3 LÜ TESTİMİZ VARR ..........

spa0117pi4.jpg

İŞTE ARKADAŞLAR BU DA BENİM KIZIM EYLÜL CEMREM ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN YAVRULARIMIZI SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH...AMİNNNNN CUMA İNŞALLAH HAYIRLISI İLE 3 LÜ TESTİMİZ VARR ..........

388361IMG_0007.JPG

467727IMG_0007.JPG
KIZLAR BUDA BENİM OĞLUŞUM EREN BARIŞIM 23 HAFTALIKKEN Kİ HALİİİİ

Maşallah kızlar Allahım korusun sizi ve meleklerinizi.

Ayyy yalnız ben hiç seçemedim Eren Barışı ya .Hangisi eren Hangisi Barış.Şaka bir yana valla seçemedim.

Benimki nasıl olcak ben çok heyecanlıyım ya...Çok minik bizimki teyzeleri.Dr.da tam bebeğin üzerinde ölçüm aldı.Ondan yeni resmini koyamıyorum.Koysamda çizgi belli oluyo sadece:)Bebeiş belli değil çizginin altında kalmış.
Ama ben minicik ellerini farkettim.

Bu da benim bebişim kızlar 11+5 günlüktü ozaman.tıklarsanız buyuk görebılırsını

Son düzenleme:
ya benim ki hiç bu kadar belli olmuyor yaaa 8+4 oysa ki ama yanımda yok resmi

X