- Konu Sahibi yaowwwwssss
Mühim bi şi değil Canım Sadece AŞK Acısı![]()
oyyy muhim olmazmı hiç

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyy muhim olmazmı hiçallah sabır versin
![]()
canım ya kıyamam![]()
ma böyle durumlarda melankoli kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü daha da kötü hissetmene yol açar
![]()
Ne yaptım bende bilmiyorum kızlar
YouTube - Edip Akbayram - Hasretinle Yandı Gönlüm
YouTube - Edip Akbayram - Gittin Gideli
CİCİ35 bu şarkıları dinlediğimi görürse kafamı kırcak duygusala bağladım diye![]()
Öyle ağırım ki kendime
Sen benden gittin gideli
Tenim küs olmuş tenime
Sen benden gittin gideli
Öyle bıkmışım ki kendimden
Kurudum düştüm dalımdan
Sanki ruhum çıktı canımdan
Sen benden gittin gideli
Bir cefam var idi bin oldu
Aktı gözüm yaşı Sel oldu
Yaz baharım döndü kış oldu
Sen benden gittin gideli
Melankoli Hüzünkolik Ağlamakoli Duygusalkoli Her ne ararsan bende mevcut bu aralar![]()
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
sana inanamıyorumm sanaa inanamıyorummmm yaaaayaowwwwssss bu neeeeeeee yada bunlarrrrrr
böylee unutmamakk içinn elindenn gelenii yaparsannn cekersinn canımm sen onu hatırlamakk içinn elindenn gelenii yapıyosunnnn kimm içinn söle banaa hadiii bende diğer arkadaşlar gibi üzüleyimmm adamm olsa üzül dicemm sanaa hattaa oturupp beraber aglayalımm amaa adamm adamm değil kiiii
daha fazlaa bişiii yazmıyorumm demiyorumm ama sadece BURDA!! bitsin işlerimm sorcamm benn arıcamm benn senii
Kızlarr bnm oğluşumun vücüdu yüzü kızarıklar oluştu dün egceden beri sanırım alerjik bişi offffff canım çok sıkkın akşam çabuk olsada eşimle doktora gitsekkk cnm yavrummm domates gibi olduu![]()
oyy kıyamam poyrazakızamık olmasın sakın
![]()
bilmiyrum olabilir alerjide olabilir.. Ztn vücudu çok hassas alerjik bi çocuk. Bi kere daha yaşamıştık çok fenaydı şimdi o kadar değil ama yinede var bayağı... Noldu anlamadımki birden biree offffffffffff ,
,ii
sağol cnm.........
Kızlarr bnm oğluşumun vücüdu yüzü kızarıklar oluştu dün egceden beri sanırım alerjik bişi offffff canım çok sıkkın akşam çabuk olsada eşimle doktora gitsekkk cnm yavrummm domates gibi olduu![]()
oyyy kıyanmam poyraza ben gecmiş olsun canım umarım onemli bir seyi yoktur![]()
Geçmiş olsun canım![]()
hastanedeydik bu akşam ürtiker (alerji) olmuş sanırım vitamin ilacından((
2 tane bacağından iğne yaptılar kızarıklıklar söndü ama yine var dr. Bi söner bi parlar bu böyle 1 hafta sürer artarsa gelin iğne yapalım dediler(( poyrazı görseniz dr odasına girerken daha başlıyo ağlamaya çıkarkende dr a baybay yapıyo :) babasının kucağından 1 dk ayrılmıyo cnm yavrum şimdi uyuyo umarım yarın artmazda iğne yapmazlar dua edinnn
hastanedeydik bu akşam ürtiker (alerji) olmuş sanırım vitamin ilacından((
2 tane bacağından iğne yaptılar kızarıklıklar söndü ama yine var dr. bi söner bi parlar bu böyle 1 hafta sürer artarsa gelin iğne yapalım dediler(( Poyrazı görseniz dr odasına girerken daha başlıyo ağlamaya çıkarkende dr a baybay yapıyo :) Babasının kucağından 1 dk ayrılmıyo cnm yavrum şimdi uyuyo umarım yarın artmazda iğne yapmazlar dua edinnn