Hadi Çekiliş Yapıp , Hediyeşelim :))

inş. Geçmiştir bişeyi kalmamıştır poyrazın:34:

CANIM sabah kalktık artmamış aynı şekilde hala iğne etkisini gösteriyo olabilir inş. artmaz sağol cnm tekrar ...

en azından iyi yönünden düşün canım, önemli bir rahatsızlığı yokmuş Poyrazımızın
Allah beterinden korusun inş. Tekrar geçmiş olsun canım :70:
Cnm çok tşk edrimm evet tabii Allah a şükür daha büyük bi hastalığı yok .. Geçecek inşallah..
ayyy kıyamam sudeyonca geçmiş olsun canım bebişin sağlıgına kavuşur en kısa zamanda inş
sağol canım Aro inş. cnm geçicek şuan iyi gibi keyfide yerinde bakalım..

hastanedeydik bu akşam ürtiker (alerji) olmuş sanırım vitamin ilacından :(((
2 tane bacağından iğne yaptılar kızarıklıklar söndü ama yine var dr. bi söner bi parlar bu böyle 1 hafta sürer artarsa gelin iğne yapalım dediler :((( Poyrazı görseniz dr odasına girerken daha başlıyo ağlamaya çıkarkende dr a baybay yapıyo :) Babasının kucağından 1 dk ayrılmıyo cnm yavrum şimdi uyuyo umarım yarın artmazda iğne yapmazlar dua edinnn
cok geçmiş olsun canımmm önemli bir seyi olmamasına sevidimm
hayırlı cumalar canım
Herkese Hayırlı cumalarrr :61:

hayırlı cumalar canımm

kızlar merhaba:3:
denizumut arkadaşımın aldığı hediyeleri geçde olsa ekliyorum.Kendisine tekrar çok çok teşekkür ediyorum almış olduğu badi de tam oldu bana:23:ayrıca hafta boyunca aldığı simli farı küpeyi ve cüzdanı kullandım kullanmaya da devam edicem:49:bide paketli halini fotolamayı unuttum:59: ama mor sarı hediye paketleriyle çok güzel düzenli paketlenmişti:32:
tekrar çok teşekkür ediyoerum kendisine:48: ve resimlerle başbaşa bırakıyorum sizleri

$Resim 320.jpg
$Resim 322.jpg
$Resim 321.jpg

Bu arada az önce kargom geldi goqce' den. Hediyeleri için teşekkür ederim kendisine. Fotoğrafları daha sonra ekleyebileceğim :78:

Bu arada az önce kargom geldi goqce' den. Hediyeleri için teşekkür ederim kendisine. Fotoğrafları daha sonra ekleyebileceğim :78:

ceydacım telden msj atamıyorum sana tekrar dene diyip duruyor.. rica ederim canım güle güle kullan :54: inş beğenmissindirr.. :26: bende hediyelerimi bekliyorum bakalım ne zaman gelecek :21:

sağolun kızlar :)) bnde bekliorm hediyelrmi bakalım :)) gelnce koyrm bnde fotolarını :)
:86::86:

Back