Hadi Çekiliş Yapıp , Hediyeşelim :))

herkese gunaydın kızlarrr istanbul bugun gunesli yuzuyle bakıyor bizee

günaydın canım izmirde aynen öyle

cic35 cnm çok güzelmiş hediyelerin kaç çeşit yollamış öyle o açılmamış pakettekiler ne anlamadım?
teşekkürler canım ilk gelişindeden itibaten hepsini koydum sen tangaları söylüyosun sanırım :78:

gamzecim teşekür ederim canım benim

Son düzenleme:
günaydın kızlar.....bugün gelir sanırım hediyelerim çok heyecanlıyım.

cic35 güle güle kullan canım bende bugün veriyorum kargoya hediyelerimi kurbanıma söyledim bir gün gecikiceğini o da tmm canım dedi bana

Benim hediyelerim geldi hepsi çok güzeller bayıldım zevkle secilmiş alici_bjk çok teşekkür ederim işte olduğum için fotoları müsait bir anımda çekip koyucam

benimki de az önce geldi :87:
isim veriyor muyuz bilmiyorum ama o kendini biliyor diyeyim
2 gündür pek bi keyifsizdim mest oldum her biri ayrı ayrı çok çok kocamaan güzeller
ben girip kendimi tanıtma imkanı bulamamıştım
ama tanıtsam ancak bu kadar uygun yollanabilirdi galiba
mor ve yeşil konusu çoookk başarılı özellikle
çok sevdim ben seni

son olarak kocamaaann teşekkür ederim canımm

ben de bugün yollayabildim malesef yani pazartesi elinde olacak kurbanımın

Son düzenleme:
Benim hediyelerim geldi hepsi çok güzeller bayıldım zevkle secilmiş alici_bjk çok teşekkür ederim işte olduğum için fotoları müsait bir anımda çekip koyucam

foto bekliyoruz en acilinden
Hediyelerini güle güle kullan

Meltemcim hediyelerini güle güle kullan tatlım Fotoğraf bekliyoruz en kısa zamanda :81:

canım hayırlı olsun sana alan arkadaşı belirtmen gerekiyor ve en kısa zamanda resimleri koyarsan paketlerini açmadan seviniriz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…