hayat hep gülmelik eğlenmelik olmadığı gibi forum ve topiklerde eğlenceli olmak zorunda değil ki,gerekiyorsa üzülücez ve gerekeni yapıcaz elmizden geldiğinde dua anlamında,özre gerek yok,silkinip kendimize geldik hem haskena arkadaşım,RABBİM acil şifalar versin,ve sağlık bir bebkel bu günlerini unutmasını kolaylaştırsın boncugun inşALLAHCanlarim size yazmis oldugum BONCUK arkadasimizla ilgili konuda sizlerin morelini bozmus olabilecegim konusunda uyari aldim hepinizden tek tek özür dilerim bir arkadasiniz olarak Rabbimin katinda bir müminin mümin kardesine ettigi duanin büyük sevap oldugunu bilerek sizlerin arkadasimiza etmis oldugunuz dualarinda vesile olarak Rabbimin gönüllerinizdekini kucaginiza saglicakla vermesi ici huzurunu yasiyacaginizi düsünmüstüm sizleri üzmüs oldugumdan dolayi tekrar özür diler emeklerinizin karsiligini almanizi tüm kalbimle diliyorum .....
BONCUK icin dua okuyan arkadaslar hepinizin güzel yüregine saglik Rabbim herseyin hayirlisini versin size özelden yazistigim arkadaslar hepinize tek tek dönemiyorum malum msj süresinden dolayi hepinize ayri ayri tesekkür ederim Rabbimin de izni ile sayiyi tamamlamamiza cok az kaldi.....
Hepinize BONCUK adina tesekkür ederim.....Sizlerin dualari ile BONCUK un iyilesecegine ve ettiginiz dualarin karsiliginda Rabbimin sizlere dileklerinizi hayirli kilacagini inaniyorum.....
Öncelıkle haskenacım sana sonsuz tsk ederım ne dıyecegımı bılemıyorum ınankı..
gözlerım dolu dolu okudum tum yazdıklarınızı rabbım hepınızden razı olsun ıns hıc bırınızı tanımıyorum ama ıste ınsan olmak vıjdan sahıbı olmak boyle bırsey olsa gerek.bana ettıgınız duaların kat katını rabbım sızlere versın kım ne ıstıyorsa Allahımdan o olsun ıns.Elınızden gelen en guzel seyı yapmıssınız zaten benım suanda tek ıhtıyacım olan sey dua.Rabbım kımselerı boyle sınamasın ıns.hamıleyken kanser olucagım asla aklıma gelmezdı ama ıste hersey bız ınsanlar ıcın.
dıyorum ya kıtlenıyorum saskınım hala yasadıklarıma o yuzden hepınızde rabbım kat ve kat razı olsun Muratlarınız naıl olsun ıns.
Öncelıkle haskenacım sana sonsuz tsk ederım ne dıyecegımı bılemıyorum ınankı..
gözlerım dolu dolu okudum tum yazdıklarınızı rabbım hepınızden razı olsun ıns hıc bırınızı tanımıyorum ama ıste ınsan olmak vıjdan sahıbı olmak boyle bırsey olsa gerek.bana ettıgınız duaların kat katını rabbım sızlere versın kım ne ıstıyorsa Allahımdan o olsun ıns.Elınızden gelen en guzel seyı yapmıssınız zaten benım suanda tek ıhtıyacım olan sey dua.Rabbım kımselerı boyle sınamasın ıns.hamıleyken kanser olucagım asla aklıma gelmezdı ama ıste hersey bız ınsanlar ıcın.
dıyorum ya kıtlenıyorum saskınım hala yasadıklarıma o yuzden hepınızde rabbım kat ve kat razı olsun Muratlarınız naıl olsun ıns.
canım durumunuz nasıl tedavi nasıl gidiyor.onlardan bahsedermisin.belirtilerin neler oldu nasıl şüphelendiniz?bu hepimizin başına gelebilecek bişey yarın kime ne olacagı hiç belli olmuyor canım.
ben 1 yasin 20 tefrice almıştım bugün 20 daha okudum Allahım kabul eder insaallah.ken.ibak.tekrar geçmiş olsun canım:26:
Canim Boncuk ilk kemoterapisini aldi ilk günlerde ishal v.s. gibi yan etkileri oldu ama bu aralar daha iyi hamileliginin ilk ayinda ayak bölgesinde agrilari vardi biz önce magnezyum eksikliginden diye düsündük agrilar dayanilmaz olunca doktora gitti ilk önce hamile diye röntgen felan yapamadilar ama gün gectikce dayanilmaz oldu ve tahliler felan yapildi ve hastaligi farkedildi tümör dua ettik iyi huylu olsun diye gerisinide biliyorsun .....Rabbim bütün hastalara saglik sihhat sifa versin icindede bizim BONCUGUMUZA.......
Bismillahirrahmanirrahim..
Ey kurban oduğum rabbim ilk önce boncuk arkadaşımıza ve bebeğine en güzel mucizelerinden ver acil şafa ver yarabbim.
Sağlığına kavuşmayı miniğini kucağına alıp sağlıkla huzurla anneliğini yaşamayı nasip et.
Boncuk arkadaşımızla birlikte bütün şifa bekleyen kullarına yardım et. Senin bir şeye ol demen yeter. Oldurmazları olduran rabbim boncuk arkadaşımıza hayırlı olanı nasip eyle. Amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?