Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar..
Konu içeriğinde ki kardeşimiz için Yüce Allah'tan acil şifalar diliyor ve dualarımı gönderiyorum..
Lütfen forum içinde sayılı dua çekme aktivitesi yapmayalım..Özel mesajlardan iletişim kurup devam edebilirsiniz..
Bir de bir arkadaşımız başka konulara link dağıtalım demiş..Lütfen forum da hiç bir konuya,başka bir konunun linki dağıtılmasın..Bu forum da yasaktır..
Tekrar geçmiş olsun dileklerimle...
Canlarim size yazmis oldugum BONCUK arkadasimizla ilgili konuda sizlerin morelini bozmus olabilecegim konusunda uyari aldim hepinizden tek tek özür dilerim bir arkadasiniz olarak Rabbimin katinda bir müminin mümin kardesine ettigi duanin büyük sevap oldugunu bilerek sizlerin arkadasimiza etmis oldugunuz dualarinda vesile olarak Rabbimin gönüllerinizdekini kucaginiza saglicakla vermesi ici huzurunu yasiyacaginizi düsünmüstüm sizleri üzmüs oldugumdan dolayi tekrar özür diler emeklerinizin karsiligini almanizi tüm kalbimle diliyorum .....