Kız İsteme hadi bismillah benim hikayem de başladı :)

inşallah canım. gitmeyeceğim ben. gerginlikler başladı yavaştan . 3 abim var. bekar olan ben gitmem diyor tavır yapıyor. bakalım yarın ailecek gitmeden önce bir konuşuruz artık. babamın kötü bir huyu var maalesef, kendince plan yapıyor, birden parlıyor

ne yapacaksın canım kız ailesi olunca biraz öle olunuyor malesef,anlayışla karşılamak lazım...

ve bizimkilerden tam not geldi hihi :)
şimdi sıra isteme ve söz için tarih belirlemede :)
Rabbim yar ve yardımcımız olsun,utandırmasın inşallah!

eveeet,
dün isteme faslı oldu kızlar :)
ben tüm gün stres yaptım hatta onlar gelmeden evvel başım ağrımaya başladı uyku bastırdı :)
geldiler,erkek kadın ayrı oturdular evimizin küçüklüğü sebebiyle.bense mutfaktan doğru dürüst çıkmadım :)
ikramdı çaydı derken bi ara beni istemeyi unuttular sandım :)
sonra ablam geldi,kayınpederin konuya girecek kahveleri hazırladı dedi,tabi ben hazırlayana kadar babam verdik gitti demiş bile,el öpmeye girdim içeri,tabi müstakbel eşimin :) yüzüne bile bakamıyorum o sırada :)
ve annem ağlamaya başladı ben bu durumlarda ağlayamıyorum bi tuhaf hissettim kendimi sonra herkese sarıldım öpüştük koklaştık :)
haftaya sözüm olacak inşallah :)

Ne güzeel gecmiş bitmiş hadi Allah tamamına erdirsin canım :) Bakalım yaklaştıkça bende geriliyorum heycandaan

biri geçiyor başka bir fasıl başlıyor durmaksızın adrenalin yaşıyoruz ya hu,nedir bu çilemiz:)
isteme bitti şimdi sıra sözde,ne yapılır ne edilir en ufak bi fikrim bile yok,şimdi forumda gezip gezip duruyorum oysaki temmuzda kpss var oturup bi deneme çözsem daha faydalı olacak :)
gün gelecek senin için de bak geçti gitti diyeceğiz hayırlısıyla,stres yok

Hadi inşallah tatlım ya , kpss ye bnm adamda girecek 7 sinde, 7 gün sorada izmire gelcekler bakalım artık elim ayağım dolaşır birbirine zaten sakarda bi insanım

Hadi inşallah tatlım ya , kpss ye bnm adamda girecek 7 sinde, 7 gün sorada izmire gelcekler bakalım artık elim ayağım dolaşır birbirine zaten sakarda bi insanım

ben de nişanımı sınav sonrasına bırakacağım yoksa kayış kopar mazallah :)
inşallah sınavlarımız da güzel geçer de katbekat mutlu oluruz bu yaz :)
ben dün çay ikramını bile yapamayacaktım ablamla yengem kızdı,bi çay bi kahve bi el öpme bi de çikolata için girdim salona ve alnımın akıyla çıktım tüm titremelerime rağmen,darısı tüm sakarların başına :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…