sensizimMUTLUYUM, Kadin , 21 , Kayseri
Vallahi yok
Hislerimin kuvvetli oldugunu bildigim icin, "Icimdeki sese kulak vermeniz icin illa sakal mi birakmaliyim? " dedim. O guldurucu ve bir o kadar da dusundurucu cevap kardesimden geldi. "Olmadigini mi saniyorsun?" Ama yoktu yaa!
menekseliev, Kadin , 42 , Istanbul
Cocuk olacak
Ay'i gosterip. "Aa ne kadar guzel degil mi Hilal, incecik, harika!" dedim. "Aman, tirnagimi kestigimdeki sekile benziyor iste, ne var bunda?" dedi. Yeni nesilin guzellik anlayisi cok farkli, bir kez daha anladim.
buttilupallinu, Kadin , 26 , Yurtdisi
Beddua
Hormonlarim yuzunden adet goremiyorum, vajinusmus oldugum icin dogru duzgun iliskiye giremiyorum, en son gogusuclarim cokuk oldugu icin emziremeyecegimi ogrendim. Acaba babam, iki kiz evlattan sonra erkek beklerken ben oldum diye beddua mi etti?
limonlubuz, Kadin , 37 , Istanbul
Alti(miz)
Dort yegenim ve kizimla birlikte bayram ziyareti icin il disindaki ailemin yanina gidiyorum. Yalnizca benim gidisimden haberdar olan babam surpriz bir sekilde tum torunlarini karsisinda gorunce duygulaniyor ve beni de dahil ederek: Altiniza kurban olurum." diyor. Kelimelerin anlamlarini carptirmakta usta olan ergenuslar ve onlardan geri kalmayan ben adamcagizin nemli ve saskin bakislari karsisinda gulmekten yerlere yatiyor ve tabii ki "altimiza" isiyoruz.