hadi beni normal doğuma ikna edin çok stresteyim

pamuk58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
8.587
48
158
Merhaba arkadaşlar hamileliğimin sürecinde herşey normal gidiyor doktorum 8 aralık da gel çatı muayenesi yapıcam dedi ve ben bu durumdan çok korkuyorum bunu bile stres yaptım son haftalara girdim artık bugün aşırı stresteyim belim ağrıdıkça sinir yapıyorum artık bebeğime kavuşmak istiyorum sizlere sorum şu;
gerçek sancılarınızı nasıl anladınız ?
ne zaman hastaneye gitmeliyiz ?
doğum stresimi nasıl atmalıyım ?
panik atak oluyorum bir yerim ağrıdığında
hastanede yapılan işlemler neler :26:
bide şu geçmeyen günler geçsin artık

sakin elime gecme fena yapicam seni:))

normal doğum yaptım ama benim durumum değişikti. doktorda kontroldeyken suyum geldi. sancılarım su geldikten 3 saat sonra başladı.
son 1 saatim biraz ağrılıydı. doğumdan inan hiçbirşey anlamadım. doğum anında acı çekmedim ki en çok acı çekeceğimi sandığım şey doğumdu.meğerse sancıları atlatınca doğum en kolay kısmıymış. bu arada epidural almadım bunu da belirteyim

doğum bitince ise herşey bitmişti. sancılarım bıçak gibi kesildi. inan korkulacak hiç birşey yok. en azından benim doğumum kolay geçti.
eskiden asla normal doğuramam diyen ben şimdi 10 kere doğururum diyorum. tabi sezaryende olsan normal de doğursan elbet bir yerlerin acıyacak.sonuçta bir canlı dünyaya getiriyoruz.

sana da güzel ve sağlıklı bir doğum dilerim

bu arada çatı muayenesinde kendini kasmazsan acı hissetmezsin. ilk başta biraz rahatsız edici oluyor ama doğum sancıları başladıysa ve açılman varsa muayeneyi anlamıyorsun bile.

Şimdiden Allah kucağına almayı nasip etsin arkadaşım sandığımız gibi zor değil normal doğum ama tabi kişisine göre değişir,bende aşırı bel ağrısı başlamıştı ağrım başladığında 2 gün sonra muaynen vardı zaten dr gittiğimde suyum azalmış ve 5 cm açılmış acil doğuma alındım çatı kontrolünden sonra hafif sancılarım başladı 20 dk dan sonra 8 cm doğuma girdim inan çekilen acılar o anlık bebğim doğduktan sonra anlatamam bambaşka birşey yaşayınca anlarsın ben epidoralde almadım bildiğin normaal doğumu yaşadım kolay oldu açıkçası ama tavsiyem şu eğer normal doğum düşünüyorsan sakın ağrıların geldiğinde çok bağırma yorma kendini asıl içeriye alındığında ıkınmak için o kadar çok güç istiyorki o yüzden tavsiyem sancı esnasında kendini çok yorma ve en önemlisi sakin ol derin derin nefes al inşallah herşey kolaylıkla olur şimdiden hayırlısı olsun...

Bu arada bende yeni doğum yaptım 3 aylık oğlum var başımdan yeni geçtiği için paylaşmak istedim sevgiler

bu arada çatı muayenesinde kendini kasmazsan acı hissetmezsin. ilk başta biraz rahatsız edici oluyor ama doğum sancıları başladıysa ve açılman varsa muayeneyi anlamıyorsun bile.

kolay bir doğumun olmuş harika valla darısı başıma ben bu günlerde çok stresteyim elimde olmadan stres yapıyorum ilk doğumum olacağı içinde tecrübesizim ve korkuyorum yazdıkların beni çok rahatlattı tşk ederim bu ayın 8 inde çatı muayenesi için gün verdi doktorum kendimi hernekadar kasmıcam desemde eminim kasacağım çok korkuyorum inşallah benimde doğumum çok kolay olurda gelir sizlerle paylaşırım desteğin için tşkederim senin bebeğin içinde Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı olsun

tam benim istediğim bir doğum şekli maşallah diyorum canım güzel bilgilerin içinde çok tşk ederim kesinlikle uygulucam

Bu arada bende yeni doğum yaptım 3 aylık oğlum var başımdan yeni geçtiği için paylaşmak istedim sevgiler

maşallah hayırlı olsun şimdi 3 aylık olmuş eminim çok tatlıdır Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

bende normal dogum yaptim epidural yaptirma yanlis bir manipulasyon sakat birakabilir kendine hep sunu de normal dogum yapacam buna odaklan bana dogumhanede epidural yapalim size diye cok soylendiler ama kabul etmedim.

bende normal dogum yaptim epidural yaptirma yanlis bir manipulasyon sakat birakabilir kendine hep sunu de normal dogum yapacam buna odaklan bana dogumhanede epidural yapalim size diye cok soylendiler ama kabul etmedim.

canım tşk ederim cvbın için biliyosun 10 cm olunca doğum gerçekleşiyor ve sancıları çekememekden korkuyorum bende epidural düşünüyorum bu yüzden tabiki bu operasyondan da korkuyorum ama işin kötü tarafı canım çok tatlı bu huyumada sinir oluyorum ama

Hamile Değilim..
Ama Doğumdan Korkuyorum..

ben hamile kalmadan önce doğumdan hiç korkumuyordum nevar normal yaparım diyodum ama ta ki bu son haftalar gelene kadar stresimi atmanın yollarına bakıyorum inşallah normal doğum yapabilirm ben yaparsam herkes yapar çünkü aşırı korkuyorum sanada tez zamanda hamilelik diliyorum ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…