evim 3 oda 1 salon seklinde.birisi oturma odası.1 tanesi çift kişilik misafir yatak odası.biratanesi tek kişilk misafir yatak odası.bitanede benim odam.
önce halıları gönderdim yıkamaya.sonra örümcekleri aldım.
cam için kadın geldi ve 6 cam 2 balkon temizliğinden sıyrıldım :)güzelde yaptı sağolsun..
avizeleri sildim.portmantonun tozunu aldım.ayakkabı kutularını düzenledim,tozlarını aldım.
mutfak dolabını,fırın,buzdolabı,bulaşık mak.çamaşır mak.kurutma mak. hepsini çakip arkasını altını sağını solunu sildim

davlunbazı unutmayalım
masa sandaliyeler hep silindi.
tüm tozlar alındı çekmeceler düzenlendi.kapılar silindi.banyo ve vc kapısı çiflendi.
gordolabın içi dışı üstü silindi (sadece altını silemedim.gözüm kesmedi onu yerinden oynatmaya)
tüller yıkandı,kornişler silindi.koltuk kılıfları yıkandı,kırlentler yıkandı.koltuğun deri olan kısmı silindi.
tabloların tozları alındı.mutfağın duvarları silindi.banyo wc ince bi temzilikten geçti.yatakları önce halı döğme aparatı olan süpürgeyle söpürdüm.sonra buharlı mopla dezenfekte etttim..lastikli havlu çarşaflarını serdim yatakların.
aynı şekilde kızımın yatağınıda yaptım.
yerleri süpürdüm sildim.mopla üzerinden geçtim.halılar geldi..onlarıda süpürdüm,mopla üstlerinden geçtim.seccadeleri yıkayıp kuruttum tertemız katlayıp koydum.sonra temizlik bezlerini mak.yıkadım.sonra makınayı sirkeyle 90 derecede boş çalıştırdım.
bulaşık makinesinide yüksek ısıda sirkeyle boş çalıştırdım.bütün temizlik kovalarını cifledim,tertemiz kaldırdım.bi dünya ütü yaptım..kızımın oyuncaklarını sirkeli suyla sildim.
ee kızlar rapor verir gibi yazdım sırayla yaptıklarımı.içiniz açılması dileğiyle..ve itiraf ediyorum bu anlattığım temizlik iki buçuk gün sürdü.tüm temizlik bitti halılar gelmedi.ertesi gün halılar geldi bu sefer halıları hemen sermek içime sinmeyince yeniden sildim heryeri..halılar serilince kim bilir kimler tuttu,nerelerde bekledi bu halılar deyip bidaha onları süpürüp buharlı mopladım.kısır döngümüdür nedir

hoşçakalın..