Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önce camların önü silindi.tuller yıkanıp asıldı.gordolabın üstü,içi,çekmecelerin içi silinip düzenlendi ( ben düzeltiyorum,kızım bozuyor ama bitti )
avize,gece lambası,cerçeve,saat ne varsa tozu alındı.
bazan silinip düzenlendi,fazlalıklar atıldı..bazanın altıda silindi ( bazanın ayak kısmında ki plastikler çıkmış ve parkeye pas yapıyordu.cifle ovardım önceden ama şimdi bi ürün aldım,doğal.onunla hiç uğraşmadan hallettim ) ::)
halı silkelendi,balkon yıkandı,balkon ve odanın kapısıda silindi.
çarşaflar değiştirildi.battaniyeler yıkandı.şuan kurutma mak.sinde.
yerlerde silindikten sonra halıyı serip bi güzel (bu bahsettiğim doğal temizlik ürünüyle) sildim.kızımı uyutup yatırdım.kapısını kapattım.şimdi kahve içiyorum..sonra işlere devam :) tek tek bitirip burada yazacağım :)
bıktım ya dolap düzeltmekten tam bi hafta önce düzeltştim bugün yeniden düzelttim. misafir odamdaki eşyaların yerini değiştirdik arkadaşımla beraber. evi süpür kapıları sil banyoyu temizle kurmuş çamaşırları yerine yerleştirme yıkanmışları asma evi toplama bulaşık makinası doldurma. he bide bezelyeli izmir köfte yaptım. pişti. yarım saat mola verdim. eşim gelcek sofra hazırlıcam. bulaşık makinası şuan yıkıyo onu boşaltıp doldurcam. mutfağı yağçözleyip silcem her yeri dolaplarıda dropla silcem. sonra namaz var daha bide ütü. o kadarcık
canım derdin dolap belli hep yakınıyorsun ama benim için dert değil çünkü kıyafet alırken 10 saniyede düzenlemek için vakit ayırıyorum yani sadece dağıtmamakta iş![]()
en iyi temizlik dağıtmamaktır
amaaaaa ben aldığımı düzeltirimde
kocam bi aldığıyla tüm dolabı indiriyorsa napcaz![]()