- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
Prezervatif zaten en basinda takilmasi gerekmiyor mu?Ben adet kabı da kullanıyorum, inanılmaz bir rahatlık, hiç sızdırmıyor desem yalan söylerim illa ki pedle desteklemek lazım yoğun günlerde sızma mutlaka oluyor ama sadece pedle yaşanan hissin zerresi yok, rahatına alışınca onsuz yapamıyor insan.
Başlangıçta her ikisinde de yerleştirirken garipsiyor insan ama alışınca inanılmaz kolay ve konforlu.
Hormonal yöntemlerden kendinize uygun olanı seçmek daha doğrusu bulabilmek büyük mesele, ben 6 yıl aynı markayı kullandım hapta, her şey yolundaydı, hap piyasadan kaşkınca sözde muadilini aldım ama bünyeme uymadı mahvetti beni. Kilo almadım hiçbir yöntemde ama kuruluk ve isteksizlik evliliğimi çok zor süreçlere soktu. Spiral ara kanama yaptı, kendimi yorunca ağrı yaptı, olduramadık bir türlü.
Prezervatifi başlangıçta sevmedim, hep tedirgindim takmayı geciktirir miyiz diye, sonra tam en heyecanlı zamanda takmak orgazmımı baltaladı ama şimdi alıştık, hatta tırtıklıları epeyce sevdik, şu an iyiyiz. Ay bem yaklaşık 10 yıl korundum, az da eşim korunsun bana yeter bu kadar bedenimi de iyi tanıdığım için hamilelik riskim yok gibi bir şey, o konuda kendime güvenim tam.
Ya tamponu bile severek takmadim hic.. cok az bir sure kullandim
Hatta.. yani mantiksiz geliyor belki ama vajinal dogum yapmis birinni cuptan yok nuvaringden korkmasi abes..bunu benim yapiyor olmam dusuncesi belki…