- 17 Kasım 2020
- 264
- 126
- 18
- Konu Sahibi Kucukbeyinannesii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum bende keseye gore doğru sonuç alamayacağımi sadece daha çok olduğu için tahmin yapabilecek arkadaşlardan yorum almak istedim. Bosuna neden hevesleneyim ki ister kız olsun ister erkek sağlıkla gelsin sağlıklı olsun yeter. Sadece tahmin almak için açtım konuyu. teşekkürler cevabınız içinTahmin olsa ble keseye göre doğru sonuc vermez.siz de boşuna heveslenrsnz.sağlıkla doğsun
Daha önceden bir tecrübe varmı acaba
Oğlum var , benimkisi saadece his keseye bakar.hissettigimi söylerim.Daha önceden bir tecrübe varmı acaba
Teşekkür ederim yorumunuz için benimde hissettiğim kız ama hayırlısı olsun ınşallah ❣Oğlum var , benimkisi saadece his keseye bakar.hissettigimi söylerim.
Saglikla kucaginiza alin , allah gonlunuze gore verir insallahTeşekkür ederim yorumunuz için benimde hissettiğim kız ama hayırlısı olsun ınşallah ❣
Hayırlı olsun canım gebeliğin.6 haftalık görüntüsü şimdi tam 2 aylık olduk
Benimkime der bakabilir misinizOğlum var , benimkisi saadece his keseye bakar.hissettigimi söylerim.
Pek belli değilBenimkime der bakabilir misinizEki Görüntüle 2754578
Erkek hissettimKilar bnimkinede bakarmisiniz burda 6 haftlik suan 9 haftalik olduk daha ultrasona gtmedim
Eki Görüntüle 2754581
Erkek hissettim Allah hayırlısını versin canımKilar bnimkinede bakarmisiniz burda 6 haftlik suan 9 haftalik olduk daha ultrasona gtmedim
Eki Görüntüle 2754581
Ee ne olduEki Görüntüle 2756262
Dun ultrasona girdim canim
Bence erkek kuzum ama Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinBiliyorum bende keseye gore doğru sonuç alamayacağımi sadece daha çok olduğu için tahmin yapabilecek arkadaşlardan yorum almak istedim. Bosuna neden hevesleneyim ki ister kız olsun ister erkek sağlıkla gelsin sağlıklı olsun yeter. Sadece tahmin almak için açtım konuyu. teşekkürler cevabınız için