Hadi bakalım benim de evime buyrun :))

evinizde Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah...

yalnız birşey sorabilir miyim salondaki nişi yapmak için kolonu mu deldiniz?

yoksa orda bir niş yapmak için kutulama mı yaptınız sıfırdan?

koridordaki fotolarımızı da koyayım bari :))

İsmini görünce seni kuzenim sanmıştım:9:
8 sene önce bu ismi ben ona uydurmuştum, Beyaz melek, sanada çok güzel yakışmış!
Maşallah güzel bir bayansın!

Çocuklarınızla ve eşinizle, huzur içinde yaşayın evinizde!

eviniz çok güzel olmuş...sanırım alıp tadilat yaptırdınız....sağlıkla,huzurla,mutlulukla oturun inşallah..bende 8 aydır tadilat işiyle uğraştım veeeee 17 mayısta evime taşınabildim...demişsin kafayı sıyıttırıyorlar benimde nerdaeyse sıyırmama az kalmıştıki sonunda tadilatım bitti...şimdi yerleşme aşamasındayım..canım nişlerin içindeki kaplama kağıtmı ? Bende nişler yaptırttımda.. Ben 2 adet nişe iç kısmına yani cam üzerine manzara çizdirttim ve yapıştırttım.. Diğerlerinin içleri boş..benimde aklıma geldi bir ara duvar kağıdı kaplatayım diye.sende görünce hoşuma gitti..velhasılı kelam sende zevkli bayanmışsın..:nazar:

canım biz sıfırdan aldık evi,biz aldığımızda temeli yeni atılıyordu sıfır ev yani
nişlerin içindeki duvar kağıdı evet

bu aralar bende kapı modelleri bakıyorum ve kapınızı çok beğendim çelik değil diğerini :) marka söyleyebilirmisiniz bu arada hayırlı olsunnn:16:

valla güzelim kapıların markasından emin değilim,ama müteahhititn çalıştığı kişinin firması astaş kapı,sur çelik kapı falandı kapı seçmek için gittik,hatta hep o adamla çalıştık diyebilirim dış kapı sur ama iç kapıların markasını hiç sormadım

herşeyiniz çok güzel uyumlu ve çok modern
mutlulukla oturun.
Banyo paspas ve banyo setini nerden aldınız acaba ?
Tam istediğin renklerde

banyo paspaslarını hepsiburada.com'dan, banyo setini evmanya'dan aldım

evinizde allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah...

Yalnız birşey sorabilir miyim salondaki nişi yapmak için kolonu mu deldiniz?

Yoksa orda bir niş yapmak için kutulama mı yaptınız sıfırdan?

zaten o kısımda yanındaki kolondan dolayı oluşan bir girinti vardı oraya önce demirden istediğimiz niş şeklini verip yerleştiriyorlar sonra alçı ve boya oluyor,nişler bu tarzx ölü alanlara yapılıyor girintilere yani,yoksa düz duvara yaparsan raf gibi dışarı doğru bir çıkıntı oluyor,ya da duvarı yıktırman gerekiyor,yatak odasına da kitaplık tarzı bir niş istiyordum da keşke duvar örülürken söyleseydiniz dediler şimdi böyle dışarı taşacak hakkaten güzel durmadı raf yap daha iyi

ismini görünce seni kuzenim sanmıştım:9:
8 sene önce bu ismi ben ona uydurmuştum, beyaz melek, sanada çok güzel yakışmış!
Maşallah güzel bir bayansın!

çocuklarınızla ve eşinizle, huzur içinde yaşayın evinizde!

evet başka bir beyazmelek daha var biliyorum onunki büyük harflerle benimki küçük,daha öncede karıştırdılarda aklımda :))

güliz bu evi çok beğendii:)) güle güle güzel günlerde otur canımmmm..

teşekkür ederim arkadaşım bekliyorum evimer dedikoduya biliyorsun ;)

Ço kgüzel sıcacık bir ev huzurla oturun yatak o dası perdeni acil çıkartman gerektigini düşünüyorum

eviniz çok güzel allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin ben size parkelerinizi soracaktım marka ve adı ne parkelerin bende ev yaptırıyorumda çok hoşuma gitti parkeleriniz :)

Ço kgüzel sıcacık bir ev huzurla oturun yatak o dası perdeni acil çıkartman gerektigini düşünüyorum

eheheh tamam bu fikri değerlendireceğim orası için de aklımda fikirler çok aslında daaa para bu kadarına yetince bazıları ikinci plana kaldı ;)

eviniz çok güzel allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin ben size parkelerinizi soracaktım marka ve adı ne parkelerin bende ev yaptırıyorumda çok hoşuma gitti parkeleriniz :)

canım valla markasını hatırlayamadım eşime bi sorayım hatırlayacak mı müteahhit dediği yerden gittik seçtik bir o yüzden dikkat etmedim şahsen kastamonu bişey firmasıydı yapam adıda çam ile başlıyordu hatırladığım detaylar bunlar,yalnız parkenin özel adı elegantmeşe idi bizde çok beğenerek aldık o yüzden bu kısmı unutmuyorum :))

Back
X