Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hazırlıklar,koşuşuturmacalar,tatlı telaşlar,yorgunluklar bitti,şükür evimize yerleştik,bakalım beğenecek misiniz? Elbette her evde olduğu gibi eksikler hiç bitmiyor ama olsun Allah sağlık ve huzur versin hepimiz için.
İlk olarak girişi koyalım bir deneyelim bakalım,nasıl yüklüyor :)
vee salonum tabiki :)) biraz ince uzun ama bize yetip artıyor
koltuk kılıflarımı benim seçtiğimden yapmamışlar ama değiştirmedim artık,köşe koltuğunu da onunla uygun olsun diye gri aldık oda bozuldu takım tabi ama yine de çok sırıtmadı,kırlentler gelecek çizgili ve çiçekli hala gelecek kaç ay oldu unuttular bekliyoruz bakalım oluyor işte böyle aksilikler vlla kafayı yedirdiler insana bu zamana kadar bu anlattığım sadece bir olay yani :))
canım arkadaşım ,bu evin inşaat halinden ,seçeceğin perdeye kadar biliyordum ama ortaya bu kadar zevkli bişey çıkacağını ummuyordum ,yavrum herşey harika olmuş,hele salon, o niş ,duvar kağıdı ,banyo fayanslarına ayrıca bayılmıştım biliyosun ,yerleşince daha bir güzel durmuş ,oğluşlarını ve seni öpüyorum kocaman ,çok çok çok beğendimm..
Eviniz çok güzel ve büyük çok beğendim sadece salondaki köşe takımı odayı biraz boğmuş yoksa diğer ayrıntılar çok hoş birde perde evi değiştirmiş bunlar değişirse eviniz daha güzel olur diye düşünüyorum..Güle güle oturun aileninizle..
mini mini bahçem :)) ön kısma da saksı demirlerimi hazırladım saksılar ananemde çiçeklerin ilk aşamasını hallediyor büyük bir özenle uğraşmaktayız maaile :))
Eviniz gerçekten çok güzel :) ama en çok mutfağınıza bayıldım harika olmuş :) Allah sağlıklı sıhhatli oturtmayı nasip etsin inşallah MAŞALLAH diyeyimde nazar değmesin
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum düşünceleriniz ve fikirleriniz için.
Eylülcüm sana ayrıca teşekkür ediyorum,evimin her anında yanımdaydın,güzel fikirlerinle çok destek oldun çok yardımın oldu canım arkadaşım,bende seni ve güzel kızını öpüyorum