- 2 Ekim 2015
- 1.482
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.361
Muğla’da mı yaşıyorsunuz?Çok garip ama ya ,kadının ailesi mutlu olsunlar yeterki deyip gerekirse destekliyor ama erkeğin ailesi para bekliyor. Ben çevremde hiç alışık değilim böyle şeylere, ailesine bakar eder sağlık konularıyla ilgilenir ama aileler oğlu varsa ev ,altın alma telaşında olurlar. Kız aileleri de eşyaları alır. Bir aile kurulduğunda evi, eşyaları olur borcu da olmaz takılarla da araba alırlar sıfır km bir hayata aile destekli başlarlar. Herkes çocuğu için yapar bunu böylelikle hayatının en güzel çağında borç ödemez gençler. Muğla ''nin gözünü seveyim her bakımdanEşim farklı ilden olunca aynı şeyler bizde olmadı tabi, evi bırak çöp görmedik
Aaahhh neerrrdeeeeMuğla’da mı yaşıyorsunuz?
Ah canım ya Muğla bırakılır mı?Ben tatil için gittim.Aklımı orada bırakıp geldim.Aaahhh neerrrdeeeememleketim orası. Farklı bir ildeyim . Memleketimi hiç bir yere değişmem ama doğduğun yer değil doyduğun yer işte
Devlet memuru olunca mecbur bırakılıyor, aslında tayin hakkım var ama eşimden dolayı gidemiyoruz .yoksa durmam da işteAh canım ya Muğla bırakılır mı?Ben tatil için gittim.Aklımı orada bırakıp geldim.
Sence Muğla’da nerede yaşanır?Devlet memuru olunca mecbur bırakılıyor, aslında tayin hakkım var ama eşimden dolayı gidemiyoruz .yoksa durmam da işte
Maddi imkanlara bağlı açıkçası, her yeri güzel bana göre. Bodrumda yaşamak isterseniz istanbul dan farkı yok. Kıralar uçuk, yazın tüm türkiye oraya aktığı için inanılmaz bir trafiği var, pazarı marketi herşeyi pahalı. Ama muhteşem bir yer orası ayrı. Yakın ilce milas var kiralar daha uygun bodruma da yarim saat ,muğla merkez bir çok insana küçük gelse de marmaris ,akyaka datça arabaya atladığında günübirlik bile gidilecek yerler . Fethiye nin koyları olağanüstü. Marmaris in gece hayatı bodrum u aratmaz . Dalyan ,ortaca daha sakin yerler emekli kesime daha çok hitap ediyor . Ne istediğinize bağlı yaniSence Muğla’da nerede yaşanır?
Ne yazık ki cok aksi seyler oluyor cnm.kp iç yıllarca çalışmışlar ama ne ev almışlar o sürede ne araba düğün falan da hemen hemen esim kendi ödedi evlenince beraber ödedik onun alması gerekeni.Çok garip ama ya ,kadının ailesi mutlu olsunlar yeterki deyip gerekirse destekliyor ama erkeğin ailesi para bekliyor. Ben çevremde hiç alışık değilim böyle şeylere, ailesine bakar eder sağlık konularıyla ilgilenir ama aileler oğlu varsa ev ,altın alma telaşında olurlar. Kız aileleri de eşyaları alır. Bir aile kurulduğunda evi, eşyaları olur borcu da olmaz takılarla da araba alırlar sıfır km bir hayata aile destekli başlarlar. Herkes çocuğu için yapar bunu böylelikle hayatının en güzel çağında borç ödemez gençler. Muğla ''nin gözünü seveyim her bakımdanEşim farklı ilden olunca aynı şeyler bizde olmadı tabi, evi bırak çöp görmedik
Ben de mugladasin su an sanmistimAaahhh neerrrdeeeememleketim orası. Farklı bir ildeyim . Memleketimi hiç bir yere değişmem ama doğduğun yer değil doyduğun yer işte
Teşekkürler canım benim aklımda Datça’da kaldı...Ah Ah..Ne istediğimi biliyorum da ah şu da eki olmazsa..Maddi imkanlara bağlı açıkçası, her yeri güzel bana göre. Bodrumda yaşamak isterseniz istanbul dan farkı yok. Kıralar uçuk, yazın tüm türkiye oraya aktığı için inanılmaz bir trafiği var, pazarı marketi herşeyi pahalı. Ama muhteşem bir yer orası ayrı. Yakın ilce milas var kiralar daha uygun bodruma da yarim saat ,muğla merkez bir çok insana küçük gelse de marmaris ,akyaka datça arabaya atladığında günübirlik bile gidilecek yerler . Fethiye nin koyları olağanüstü. Marmaris in gece hayatı bodrum u aratmaz . Dalyan ,ortaca daha sakin yerler emekli kesime daha çok hitap ediyor . Ne istediğinize bağlı yani
İnsan haklı olarak kızıyor, yararı yok bari zararı da olmasin diyor. Ama eşim anladı Allah tan şuan gitmiyor ailesinin yanına, arada telefonla babasını arıyor okadar. Ben gidelim diyorum ama istemiyorum diyor ,zoruna gitmiş sanırım bir kaç hareketleri. Anlamış bazı şeyleri. Arkadaşınızın da dediği gibi 2 tarafta muğlalı olunca adetlerini biliyor herkes birbirinin . Benim eniştemin evi vardı, bizimkiler de tüm evin eşyalarını aldı, takılarla da araba yenilediler,sıfırdan bir hayat oh mis . O yüzden ev yap tuğladan kız muğla danNe yazık ki cok aksi seyler oluyor cnm.kp iç yıllarca çalışmışlar ama ne ev almışlar o sürede ne araba düğün falan da hemen hemen esim kendi ödedi evlenince beraber ödedik onun alması gerekeni.
Benim ailem yatak odası beyaz eşya etiz tam yaptı...Valla kurcalama diyenlere sınır oluyorum enayi mi benim ailem
Muğla li bir arkadasim vardi orda 2 tarafta oralı olunca bu işler düzenli olur derdi... o da baska yerden biriyle evlendi aynı şeylere kızıyordu hakli olarak
Çok uzak değiliz ama her hafta gidilecek bir mesafede değiliz ,ayda 1 bazen 2 ayda bir gidiyoruz. Yazları biraz daha sık olabiliyor. Bana kalsa ben tayin isteyeceğim de eşim pek yanaşmıyor üniversitelerin geçişleri biraz sıkıntılı sanırımBen de mugladasin su an sanmistim
Hakikaten harika bir yer huzur deniz ici osuran bir yer cok mu uzaksın kac kac git arada
Bende kız alırım artık Muğla’danİnsan haklı olarak kızıyor, yararı yok bari zararı da olmasin diyor. Ama eşim anladı Allah tan şuan gitmiyor ailesinin yanına, arada telefonla babasını arıyor okadar. Ben gidelim diyorum ama istemiyorum diyor ,zoruna gitmiş sanırım bir kaç hareketleri. Anlamış bazı şeyleri. Arkadaşınızın da dediği gibi 2 tarafta muğlalı olunca adetlerini biliyor herkes birbirinin . Benim eniştemin evi vardı, bizimkiler de tüm evin eşyalarını aldı, takılarla da araba yenilediler,sıfırdan bir hayat oh mis . O yüzden ev yap tuğladan kız muğla danyoksa başka bir sebebi yok yani
Uzak misiniz muğla ya ,arada gidin güzel yerdir datça. Bayram tatilinde gitsek mi diye düşündük bizde bakalımTeşekkürler canım benim aklımda Datça’da kaldı...Ah Ah..Ne istediğimi biliyorum da ah şu da eki olmazsa..
Hayırlısı bakarsınız olurBende kız alırım artık Muğla’dan
Son iki yaz orada geçirdim senelik iznimi.Ama bu yaz gitmeyeceğim.Gidip gelince üzülüyorum.Yani orada yaşamak istiyorum.Buda benim yaşadığım yer ile bağımın kesilmesine sebep oluyor.Sonra buraya adapte olamıyorum.Bende memurum ama eşimin işi olmuyor işte.Uzak misiniz muğla ya ,arada gidin güzel yerdir datça. Bayram tatilinde gitsek mi diye düşündük bizde bakalım
Eğer mümkün değilse emeklilik için düşünün, oluru varsa uğraşın derim . Insan bir deniz havası aldığında ruh hali bile değişiyor, ben yazın inanılmaz mutlu bir insana dönüşüyorum meselaSon iki yaz orada geçirdim senelik iznimi.Ama bu yaz gitmeyeceğim.Gidip gelince üzülüyorum.Yani orada yaşamak istiyorum.Buda benim yaşadığım yer ile bağımın kesilmesine sebep oluyor.Sonra buraya adapte olamıyorum.Bende memurum ama eşimin işi olmuyor işte.
Nasip kısmet benimde hayalim bu işte emekliliği bekleyeceğimi sanmıyorum.Eğer mümkün değilse emeklilik için düşünün, oluru varsa uğraşın derim . Insan bir deniz havası aldığında ruh hali bile değişiyor, ben yazın inanılmaz mutlu bir insana dönüşüyorum meselaDeniz olmayan şehirlerde avm lerde tıkışıp sosyalleşiyoruz iste arada sinema konser tiyatro o da kaliteli bir şey olursa. Bodruma marmarise candan erçetin, sertab erener ,sıla gelirken buralara da işte şuan aklıma bile gelmeyen sanatçılar yapacak birşey yok
Hayırlısı olsun sizin için , herşey gönlünüzce olsunNasip kısmet benimde hayalim bu işte emekliliği bekleyeceğimi sanmıyorum.Ama işte biraz daha zamanı var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?