- 20 Temmuz 2015
- 1.815
- 5.077
- 158
- 29
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.321
Bordrolar e devlette yayınlanmış döner sermayem geçen aydan 100 lira eksikMaaşlara 1 gün kala.
5bin iyi para hiç yoktan iyidir ,harcamayı çok seven insanlar icin iyi paralarBen de eylülden beri 5bin civarı birikim yapmışım az aslında ben çok savurganim neyse sizle gaza geliyorum:)
Yarın yatıyor şükürMaaşlara 1 gün kala.
Bende atayim hemen 2.5tl bozuk param vardı onu atayimKumbaraya 2.00 ₺ attım.
Aaa nedenkiBordrolar e devlette yayınlanmış döner sermayem geçen aydan 100 lira eksik
BEnim de maaşım 200 tl eksik geçen aya göre :/Bordrolar e devlette yayınlanmış döner sermayem geçen aydan 100 lira eksik
Böyle maddi dengesizlikler olabiliyor aileler konusunda canım. Eğer ciddi bir rahatsızlıksa ve nakitleri yoksa sizde de varsa yardım edin bence. Kaybedecekseniz de iyi olmakla kaybedin boşver.Günaydın kızlar. Size bir şey sormak istiyorum.Eşimin ailesi biz evlenirken maddi olarak yardım etmediler hiç, aynı zamanda da eşimin babası bizim düğünden hemen sonra lüks bir araba aldı. Şimdi de eşimin ailesini sürekli doktora götürüyorlar ve paralarını biz ve diğer kardeşi veriyoruz. Benim gönlüm olmuyor bu duruma hem düğünde yardım etmeyip hem hemen arkasından arabasını değiştirip böyle yapmasını istemiyorum. benim ailem hem evlenmeden önce hem evlendikten sonra maddi olarak yardım ediyorlar. sizce haksız mıyım ne düşünüyorsunuz
Sonuna kadar haklısınız. Erkek ailelerini malesef öyle. Biz evlenirken eşimin ailesinden çöp görmedik. Benim ailem hem kendi memleketimizde düğün yaptı hem eşYa aldı. Eşim hala düğün borcu ödüyor ve ailesine bugüne kadar bir sıfır araba parası harcadığını itiraf etti. Benimle evleninceye kadar,tv ,salon takımı, eşyalar, tatiller ,yemekler,sinemalar,hepsini ailesine yapıyormuş. Eşimin annesi üvey bir de . Kadın lafa gelince kendi çocuğum gibi diyor ama sadece yemeyi seviyor . En son benimle arası bozukken bir şeyden kavga etmişler de eşim artık evl3rine gitmiyor ,anladı üvey annesinin onu kullandığını. Eşiniz de bir gün anlayacaktır. Önceden çok saftım, şimdi kötü müyüm diye düşünüyorum ama biraz kendi ailesini düşünmeli erkek. Ben tek kelime demedim ama ailesine yaptiklar8na .Bir şekilde Rabbim gösterdi. Sıfır araba alacak parası varsa bence hastaneye de kendileri gidebilir yani.Günaydın kızlar. Size bir şey sormak istiyorum.Eşimin ailesi biz evlenirken maddi olarak yardım etmediler hiç, aynı zamanda da eşimin babası bizim düğünden hemen sonra lüks bir araba aldı. Şimdi de eşimin ailesini sürekli doktora götürüyorlar ve paralarını biz ve diğer kardeşi veriyoruz. Benim gönlüm olmuyor bu duruma hem düğünde yardım etmeyip hem hemen arkasından arabasını değiştirip böyle yapmasını istemiyorum. benim ailem hem evlenmeden önce hem evlendikten sonra maddi olarak yardım ediyorlar. sizce haksız mıyım ne düşünüyorsunuz
Ciddi bir rahatsizlik oldugunu dusunmuyorum, kendimde saglik calisani oldugum için gözlemlediğim kadarıyla tamamen psikolojik. Ayrıca kendi ilimizde bir sürü doktora gittiler ve bütün doktorlar bir şey olmadığını da söyledi. ciddi bişey olsa haklısınız ama bilemedimBöyle maddi dengesizlikler olabiliyor aileler konusunda canım. Eğer ciddi bir rahatsızlıksa ve nakitleri yoksa sizde de varsa yardım edin bence. Kaybedecekseniz de iyi olmakla kaybedin boşver.
Zaten kendimizi sıkmadan yavaş yavaş birikim yapmalıyız, benim önceligim borçlar. Yazın zaten birikim zorBu ay birikimden muaf olacağım.
Hem adağımız vardı hem de ev ve araba sigortaları sağolsun elimizdeki parayı puf diye uçurdu.
Haziran'da da tatil planlarımız var. Fakat kredi kartı borcum Haziran'da sıfırlanıyor. Bu benim için iyi haber. Elimde para kaldıkça yine 50 TL+100 TL atarım kenara...
Maaşlarınız neden eksik yatıyor, vergi dilimine mi giriyorsunuz ben hiç bakmadımBEnim de maaşım 200 tl eksik geçen aya göre :/
Bende kendimi o kadar kötü hissediyorum ki ben kötü düşünüyorum ben de mi hata diye. Babası bize karşı iki maaşınız var diyerek hiçbişey vermek istemeyen birisi, eşim bedelli askerlik yaptı para ödedik 1 ay maaş almadı biri de çıkıp ihtiyacınız var mı demediSonuna kadar haklısınız. Erkek ailelerini malesef öyle. Biz evlenirken eşimin ailesinden çöp görmedik. Benim ailem hem kendi memleketimizde düğün yaptı hem eşYa aldı. Eşim hala düğün borcu ödüyor ve ailesine bugüne kadar bir sıfır araba parası harcadığını itiraf etti. Benimle evleninceye kadar,tv ,salon takımı, eşyalar, tatiller ,yemekler,sinemalar,hepsini ailesine yapıyormuş. Eşimin annesi üvey bir de . Kadın lafa gelince kendi çocuğum gibi diyor ama sadece yemeyi seviyor . En son benimle arası bozukken bir şeyden kavga etmişler de eşim artık evl3rine gitmiyor ,anladı üvey annesinin onu kullandığını. Eşiniz de bir gün anlayacaktır. Önceden çok saftım, şimdi kötü müyüm diye düşünüyorum ama biraz kendi ailesini düşünmeli erkek. Ben tek kelime demedim ama ailesine yaptiklar8na .Bir şekilde Rabbim gösterdi. Sıfır araba alacak parası varsa bence hastaneye de kendileri gidebilir yani.
2 maaş alıyorsak ona göre de harcıyoruz yani. Yaşam standardiniz da buna paralel sonuçta. Zaten bir maaşla ihtiyaçlar karşılanıyor bir maaşla istek ve birikimler. Ayrıca bu bir seçimdir. Eşiniz çalışan birini seçmiş, bu ailesinin evlatları için yapacağı şeye engel olmamalı . Benim ablam ev hanımı ailem onun tüm esyaleini aldı evlenirken, bana da sen çalışıyorsun eşyalarını kendin al diyebilirdi ama demediler,ikinizde bizim evladımızsınız dediler. Ailelerin görüşü çok önemli. Sizi çok iyi anlıyorum benimkinin ailesi de öyle.Bende kendimi o kadar kötü hissediyorum ki ben kötü düşünüyorum ben de mi hata diye. Babası bize karşı iki maaşınız var diyerek hiçbişey vermek istemeyen birisi, eşim bedelli askerlik yaptı para ödedik 1 ay maaş almadı biri de çıkıp ihtiyacınız var mı demedi
öyleyse haklısınız kendileri de karşılayabilirlerdi. bizde benim ailem hiç yardım etmez ama bir ihtiyaçları olursa kendileri hallediyorlar hiç bize yansımadı.Ciddi bir rahatsizlik oldugunu dusunmuyorum, kendimde saglik calisani oldugum için gözlemlediğim kadarıyla tamamen psikolojik. Ayrıca kendi ilimizde bir sürü doktora gittiler ve bütün doktorlar bir şey olmadığını da söyledi. ciddi bişey olsa haklısınız ama bilemedim
Haklısınız ama sağlık olunca bir şey diyemem birde sağlık durumlarının ciddiyeti de önemliGünaydın kızlar. Size bir şey sormak istiyorum.Eşimin ailesi biz evlenirken maddi olarak yardım etmediler hiç, aynı zamanda da eşimin babası bizim düğünden hemen sonra lüks bir araba aldı. Şimdi de eşimin ailesini sürekli doktora götürüyorlar ve paralarını biz ve diğer kardeşi veriyoruz. Benim gönlüm olmuyor bu duruma hem düğünde yardım etmeyip hem hemen arkasından arabasını değiştirip böyle yapmasını istemiyorum. benim ailem hem evlenmeden önce hem evlendikten sonra maddi olarak yardım ediyorlar. sizce haksız mıyım ne düşünüyorsunuz
sen de bak canım vergi dilimine girmişim ben.Maaşlarınız neden eksik yatıyor, vergi dilimine mi giriyorsunuz ben hiç bakmadım
Ben giriyorum zaten vergi dilimi 18000den sonra %20 bu yıl ama e devlet şifresi almadım kendime ,her türlü borcumu ,cezamı kurumda görüyorum zaten diye .bi ara alsam iyi olacaksen de bak canım vergi dilimine girmişim ben.
geçen ay girmediysen bu ay girmişsindir :) bence de bir pttden al işlemlerini takip edersin canım.Ben giriyorum zaten vergi dilimi 18000den sonra %20 bu yıl ama e devlet şifresi almadım kendime ,her türlü borcumu ,cezamı kurumda görüyorum zaten diye .bi ara alsam iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?