- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 83
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
bende hiç tutumlu değildim ama şu an harcamaya korkuyorum her şey ateş pahası daha da yükleyecek diyorlar bende korkumdan tutuyorum bir şey alırken 2 kere düşünüyorum birde hedeflerimiz olduğu için sanırım. En kısa zamanda tutumlu olmanız dileğiyletutumlu olmayı başarsam ne sepetler dolacak :)
Canım naptın konuştun mu avukatla? Yanlış hatırlamıyorsam sendin. Öyle ama zaten evlendikten sonra her şey ortak oluyorHayırlı olsun canım. Benden sana tavsiye evi kendi üzerine yap. Bu devirde eşine güvenmeyeceksin.
Ahhh keşke. Halk bankasi maaş müşterisine 1.49 diğer müşterilerine 1.55 .ziraat 1.45. 1 gün de 40bin kaybımız oldu. Ama beğendik ve eşimde ilk defa o ışığı görünce ödenir gider dedim.duserse yapılandırırız. Inşaat sektöründe herkes sıkışmış durumda. Aldığımız evin aynısını geçen yıl 50bin yükseğe satmış. Bu yıl artması gerekirken düşmüş. Maliyetler çok yüksek Faiz oranları böyle gitmez modunda hepsi. Yoksa biteriz diyorlar. Bakalım artık.Ya internette hala 1.28 gösteriyor konut kredisini
Arkadasim hayirli olsun insallah sağlıkla oturun
Nikahtan sonra edinilen tüm mallar %50 eşler arasında. Kimin adına olduğunun önemi yok .zaten güvenmesem Eşime ev olayına girmezdim.tesekkur ederim tavsiyeniz için. Aklımdasiniz sabahtan beri size yazayım diyorum. Boşanma olayınıza öncelikle çok üzüldüğümü belirtmek isterim . Size kardeşim gibi sevdiğim çok yakın bir arkadaşımın geçen yıllarda başına geleni anlatayım. Biriyle tanıştı çok seviyordu bazı sebeplerden ailesi istemedi arkadaşımın ama okadar gözü karaydıki herkesi ikna etti çok dik durdu, nişan oldu nikah oldu 2 ay sonra düğünleri olacaktı tüm eşyalar alındı nikahları olunca aynı evde yaşıyorlardı ve saçma sapan sebeplerle kavga gürültü düğününden 3 gün önce boşanma davası oldu .yanındaydım okadar dik durduki o davada bir damla göz yaşı dökmedi eşini deli gibi seviyordu ama anlaşmalı boşandı, özenerek aldığı tüm eşyaları ben üzerinde oturamam dedi ve yari fiyatına sattı. Düğün günü içi kan ağlıyordu ve bosanali 3 gün oldu etrafa ben iyiyim hayirlsi dedi. Boşandıktan 1 ay sonra barıştılar. Düğün kaldı herkes deli gibi dedikodusunu yaptı ama hiç aldırmadı ailesini tekrar ikna edip evlendi . Her zaman dediği şey bu benim hayatım kimseyi ilgilendirmez , ben boşandigim gün bir kez yıkıldim bir daha feristahi gelse sallanmam der. Uzun oldu kusura bakmayın ben cok etkilendigim icin arkadaşımdan ne zaman bosanma olayi duysam o mahkeme anı gelir aklima ama kalpte bitmeyince kağıt üzerinde birşeylerin bitmesi zerre bisey ifade etmiyor onu anlatmak adına yazdım bu hikayeyi. Eşinizi seviyorsanız ve çocuklarınizda varsa konuşun gerekirse terapiye gidin ama kestirip atmayın naçizane tavsiyemHayırlı olsun canım. Benden sana tavsiye evi kendi üzerine yap. Bu devirde eşine güvenmeyeceksin.
Eşim kaç gündür gelmedi kimsem de yok çocukları bırakıp çıkamıyorum. Yarın gidecem inş. Bakıcıya erken gel diyecem. Evliyken ortak olmuyormuş. Boşanırsan bölüşüyormuş ne varsa. Yeni kanun öyleymiş.Canım naptın konuştun mu avukatla? Yanlış hatırlamıyorsam sendin. Öyle ama zaten evlendikten sonra her şey ortak oluyor
Terapiye de gitti. Ben düzeltmeye çalıştıkça o yalan söylüyor sürekli. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Her ay farklı bir borcu çıkıyor. Ödemekten bunaldim. Bizim evliliğimiz bitti. Sadece çocuklarından ayrı kalmasın diye ayrılmadım. Ama o çocuklarından vazgeçtiNikahtan sonra edinilen tüm mallar %50 eşler arasında. Kimin adına olduğunun önemi yok .zaten güvenmesem Eşime ev olayına girmezdim.tesekkur ederim tavsiyeniz için. Aklımdasiniz sabahtan beri size yazayım diyorum. Boşanma olayınıza öncelikle çok üzüldüğümü belirtmek isterim . Size kardeşim gibi sevdiğim çok yakın bir arkadaşımın geçen yıllarda başına geleni anlatayım. Biriyle tanıştı çok seviyordu bazı sebeplerden ailesi istemedi arkadaşımın ama okadar gözü karaydıki herkesi ikna etti çok dik durdu, nişan oldu nikah oldu 2 ay sonra düğünleri olacaktı tüm eşyalar alındı nikahları olunca aynı evde yaşıyorlardı ve saçma sapan sebeplerle kavga gürültü düğününden 3 gün önce boşanma davası oldu .yanındaydım okadar dik durduki o davada bir damla göz yaşı dökmedi eşini deli gibi seviyordu ama anlaşmalı boşandı, özenerek aldığı tüm eşyaları ben üzerinde oturamam dedi ve yari fiyatına sattı. Düğün günü içi kan ağlıyordu ve bosanali 3 gün oldu etrafa ben iyiyim hayirlsi dedi. Boşandıktan 1 ay sonra barıştılar. Düğün kaldı herkes deli gibi dedikodusunu yaptı ama hiç aldırmadı ailesini tekrar ikna edip evlendi . Her zaman dediği şey bu benim hayatım kimseyi ilgilendirmez , ben boşandigim gün bir kez yıkıldim bir daha feristahi gelse sallanmam der. Uzun oldu kusura bakmayın ben cok etkilendigim icin arkadaşımdan ne zaman bosanma olayi duysam o mahkeme anı gelir aklima ama kalpte bitmeyince kağıt üzerinde birşeylerin bitmesi zerre bisey ifade etmiyor onu anlatmak adına yazdım bu hikayeyi. Eşinizi seviyorsanız ve çocuklarınizda varsa konuşun gerekirse terapiye gidin ama kestirip atmayın naçizane tavsiyem
Hayırlı olsun inslallah eviniz, içinde musmutlu bir yuvanizin olmasını dilerim.Nikahtan sonra edinilen tüm mallar %50 eşler arasında. Kimin adına olduğunun önemi yok .zaten güvenmesem Eşime ev olayına girmezdim.tesekkur ederim tavsiyeniz için. Aklımdasiniz sabahtan beri size yazayım diyorum. Boşanma olayınıza öncelikle çok üzüldüğümü belirtmek isterim . Size kardeşim gibi sevdiğim çok yakın bir arkadaşımın geçen yıllarda başına geleni anlatayım. Biriyle tanıştı çok seviyordu bazı sebeplerden ailesi istemedi arkadaşımın ama okadar gözü karaydıki herkesi ikna etti çok dik durdu, nişan oldu nikah oldu 2 ay sonra düğünleri olacaktı tüm eşyalar alındı nikahları olunca aynı evde yaşıyorlardı ve saçma sapan sebeplerle kavga gürültü düğününden 3 gün önce boşanma davası oldu .yanındaydım okadar dik durduki o davada bir damla göz yaşı dökmedi eşini deli gibi seviyordu ama anlaşmalı boşandı, özenerek aldığı tüm eşyaları ben üzerinde oturamam dedi ve yari fiyatına sattı. Düğün günü içi kan ağlıyordu ve bosanali 3 gün oldu etrafa ben iyiyim hayirlsi dedi. Boşandıktan 1 ay sonra barıştılar. Düğün kaldı herkes deli gibi dedikodusunu yaptı ama hiç aldırmadı ailesini tekrar ikna edip evlendi . Her zaman dediği şey bu benim hayatım kimseyi ilgilendirmez , ben boşandigim gün bir kez yıkıldim bir daha feristahi gelse sallanmam der. Uzun oldu kusura bakmayın ben cok etkilendigim icin arkadaşımdan ne zaman bosanma olayi duysam o mahkeme anı gelir aklima ama kalpte bitmeyince kağıt üzerinde birşeylerin bitmesi zerre bisey ifade etmiyor onu anlatmak adına yazdım bu hikayeyi. Eşinizi seviyorsanız ve çocuklarınizda varsa konuşun gerekirse terapiye gidin ama kestirip atmayın naçizane tavsiyem
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, kurtarmaya çalıştıkça evlilik için uğraşırken kendinizi yapayalnız hissetmek en kötüsü sanırımTerapiye de gitti. Ben düzeltmeye çalıştıkça o yalan söylüyor sürekli. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Her ay farklı bir borcu çıkıyor. Ödemekten bunaldim. Bizim evliliğimiz bitti. Sadece çocuklarından ayrı kalmasın diye ayrılmadım. Ama o çocuklarından vazgeçti
Amin inş.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, kurtarmaya çalıştıkça evlilik için uğraşırken kendinizi yapayalnız hissetmek en kötüsü sanırım
Çocuklarınızla inşallah en kolay şekilde atlatabilirsiniz
Çok üzüldüm, hakkınızda hayırlısı olsun. Evet boşanma durumunda ikiye bölünüyor eviniz varsa ve eşinizin üzerindeyse satışı engellemek için başvuru yapın, nereye yapılıyor tam bilmiyorum ama her ne kadar ortak denilsede tapu onun üstüneyse sizden gizli satabilir bilginiz olsun onun için danışın avukatınıza mutlakaEşim kaç gündür gelmedi kimsem de yok çocukları bırakıp çıkamıyorum. Yarın gidecem inş. Bakıcıya erken gel diyecem. Evliyken ortak olmuyormuş. Boşanırsan bölüşüyormuş ne varsa. Yeni kanun öyleymiş.
Evet boşanma sürecinde satabilir de ,o her türlü ispatlanır mal kaçırmaya girer. Hem tazminatı ve nafakayı yüksek alırsınız açtığınız davayla . Kanunlar kadını mağdur etmiyor çok şükür merak etmeyin. Hakkınizda hayırlısı olsun .Çok üzüldüm, hakkınızda hayırlısı olsun. Evet boşanma durumunda ikiye bölünüyor eviniz varsa ve eşinizin üzerindeyse satışı engellemek için başvuru yapın, nereye yapılıyor tam bilmiyorum ama her ne kadar ortak denilsede tapu onun üstüneyse sizden gizli satabilir bilginiz olsun onun için danışın avukatınıza mutlaka
Evimiz arabamız yok.Çok üzüldüm, hakkınızda hayırlısı olsun. Evet boşanma durumunda ikiye bölünüyor eviniz varsa ve eşinizin üzerindeyse satışı engellemek için başvuru yapın, nereye yapılıyor tam bilmiyorum ama her ne kadar ortak denilsede tapu onun üstüneyse sizden gizli satabilir bilginiz olsun onun için danışın avukatınıza mutlaka
Iyi akşamlar hoş geldinizHanımlar hayırlı akşamlar. Bu aydan itibaren bende biriktirmeye başladım. 2.11 gr. Altın ile bugün yola çıktım.
Hoş geldiniz, bereketli olsunHanımlar hayırlı akşamlar. Bu aydan itibaren bende biriktirmeye başladım. 2.11 gr. Altın ile bugün yola çıktım.
Evimiz arabamız yok.
[/QUOTE O zaman diğer haklarınızdan sakın vazgeçmeyin
Bence hâla geç kalmış sayılmazsınız hem ev alarak en büyük yatırımı yaptınızBen hedef olarak 6000 demiştim ama ev hesapta yoktu. Borçları kredileri yoluna koyabilirsek çok iyi olur . Birikim de artık hayırlısı. Dün kumbarayı açtık 3 ayda 955 olmuş üzerine 45 koyup 1000tl yaptık. Onu hesaba atacağım ama evin daha bir sürü ihtiyacı olacak . O arada ufak bir katkı sağlar artık aboneliklerde falanBirikim tasarruf konularına önem verseydim önceden, daha rahat ederdik . Küçük büyük demeden kenara koymak gerek. Biraz geç öğrendim ama
Hoşbuldum. İnşallah teşekkür ederimHoş geldiniz, bereketli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?