- 20 Temmuz 2015
- 1.815
- 5.077
- 158
- 29
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
Ortak bi tane kartımız var cnm başka yok bunu da kapattırdık zaten son borcu15ine az kaldı neyseki. Kartınız ortak mı?Herkesin kaç kartı var
Çok teşekkür ederim aminnn insallahMerhaba. Hayırlı olsun. Ev almışsınız daha ne yatırımı olsun. Maşallah darısı isteyen herkesin başına
Bende bu ay birini kapatacağım. Eşimin 3-4 tane var.o memnun hayatındanOrtak bi tane kartımız var cnm başka yok bunu da kapattırdık zaten son borcu
Güzel günlerde giyin. Tabiki birikim yapacağız diye hayatımızın en güzell zamanlarında yiyip içmeyip gezmeyip giymeyip ev iş arasında mekik dokumak olmaz. Insan psikolojisine de uygun değil. Ben hayatımdaki abartılardan kaçınıyorum. Insan daha huzurlu oluyor.Günaydın kızlar. Güne 70 tlye bir sandalet alarak başladım. Yaz geliyor malum birkaç bişey almak lazım. Uzun zamandır kendime bişey almıyorum. Yazın çok sıcak oluyor buralar o yüzden anca çorapsız sandalet giyebiliyorum. Birikim yapacam diye ihtiyaçlarımdan kısamam. Bir tane de bol yazlık pantolon aldım mı tamam. Eşimin ve çocukların da ihtiyaçları var. Onları da maaşda alırım.
Onu bazen bende düşünüyorum .iş için okadar kıyafet almışımki. Haftasonlari spor birşeyler bulmaya zorlanıyorumKıyafet konusunda her gün işe mecburen giymek zorunda kalıyoruz o yüzden ben de kıyafet alıyorum malesef, keşke bazen uniformali bir işim olsaydı diyorum, her ne giyeceğim derdi
Ne güzel biriktirebiliyorsun. Ben daha 30 dolar yapabildim. Para biriktirmek için fedakarlık gerekiyor malesef. Maaş alır almaz bitiyor. Darısı başıma inşallah. 1000 dolar yaptım yazmayı çok isterim bu sayfaya.ocak ayında beri 3.000 civarı birikim yaptım
aralık 2019 kadar 8.000 tl kadar daha atacam kenara
hedefım bu kızlar
hee birde 10 $ 120 € cüzdan köşesinde var
Önceden çok alırdım ama artık fazla almamaya çalışıyorum. Kışın genelde iki üç çeşit pantolonum var. Üzerine bir hafta boyunca farklı farklı giyebileceğim kazak ya da tuniklerim var. Onlardan giyiyorum. İhtiyacım olduğu kadar almaya çalışıyorum. Önceden çok hoşuma giden bişey olursa alıyordum. Ama baktım ki bir kaç çeşit oldu mu yetiyor. Fazlası yer kaplıyor sadece. Çocuk olunca hele hiç üste başa bakmıyor insan. Sabah ne bulursam üzerime giyip çıkıyorum bazen.Onu bazen bende düşünüyorum .iş için okadar kıyafet almışımki. Haftasonlari spor birşeyler bulmaya zorlanıyorum
inşaallah olur neden olmasın yapanız gereken şey önce birikim için para ayırmak sonra harcama yapmak diğer türlü olmuyor maalesefNe güzel biriktirebiliyorsun. Ben daha 30 dolar yapabildim. Para biriktirmek için fedakarlık gerekiyor malesef. Maaş alır almaz bitiyor. Darısı başıma inşallah. 1000 dolar yaptım yazmayı çok isterim bu sayfaya.
Ne güzel biriktirebiliyorsun. Ben daha 30 dolar yapabildim. Para biriktirmek için fedakarlık gerekiyor malesef. Maaş alır almaz bitiyor. Darısı başıma inşallah. 1000 dolar yaptım yazmayı çok isterim bu sayfaya.
Birikim için evlilikte eşlerin uyumu çok önemliymiş onu anladım. Ben ilk başlarda sadece araba kredisi ödüyordum, sonra evin ihtiyaçları için eft yapmaya başladım, Eşim senin paran beni ilgilendirmez istdgn gibi harca diyordu. Şimdi de ben ona birikim yapalım, az harcayalım dikkat edelim dedikce bozulmaya başladı. Geçen gün önceden böyle şeyler söylemiyordun, şimdi para gönderiyorum diye mi söylyrsn dedi. Önceden niye yapmıyordun birikim o zaman dedi. Nasıl saptırdı konuyu, sinir oldum. O benim paramla ilgilenmyrmus Bend e ona soramazmışım falan. Bu hesap sormak mi Allah aşkınacanım ben bekarlıktan beri para biriktirmeyi çok severim ve güzelde birikim yapardım
evlendık borçlar üsütne çocuk ooo baktım ben hiçbirşey yapamıyorum tabii buarada 13 yıllık evliyim
ve bir gün cinnet anında kreid kartımı kestim ve sen bana benım ihtiyaçalrımı karşılamak zorundasın dedim kocama ,
eski günlerde olsa bunu diyemezdim ama artık çok şükür diyebilirim ,
ve işte ben ocak maaşından beri birikim yaptım 3000 gibi toplardım
aslında evde çalışan kadının parasınıda kocama yıkabilsem daha çok birikim yapabilirim
ama onu kendi keyfim için veriyorum
Birikim için ayırıyorum bir miktar sonra lazım oluyor. Eşimin maaşını da ben alıyorum. Eşim birikim yapmayı sevmez. Ne oldu para diyor. İkimizin maaşını da ben alıyorum borçları veriyorum ihtiyaçları alıyorum. Eşime harçlık veriyorum. Eşim evi yönetemediği için ben devraldım. şimdi bi kenara para koysam eşimden çocuklarımdan kısmış gibi vicdan azabı yaşıyorum. Çok tuhaf bi duygu.inşaallah olur neden olmasın yapanız gereken şey önce birikim için para ayırmak sonra harcama yapmak diğer türlü olmuyor maalesef
Eşler genelde para harcama peşinde bu zamana kadar ben de hep kocama verirdim paramı elimde bişey kalmazdı. Baktım böyle olmayacak ekonomiyi aldım ele.Burda okuyunca garip hissettim kendimi, eşlerinizle birikimleriniz ayrı ya çok değişik geldi bana
Birikim için evlilikte eşlerin uyumu çok önemliymiş onu anladım. Ben ilk başlarda sadece araba kredisi ödüyordum, sonra evin ihtiyaçları için eft yapmaya başladım, Eşim senin paran beni ilgilendirmez istdgn gibi harca diyordu. Şimdi de ben ona birikim yapalım, az harcayalım dikkat edelim dedikce bozulmaya başladı. Geçen gün önceden böyle şeyler söylemiyordun, şimdi para gönderiyorum diye mi söylyrsn dedi. Önceden niye yapmıyordun birikim o zaman dedi. Nasıl saptırdı konuyu, sinir oldum. O benim paramla ilgilenmyrmus Bend e ona soramazmışım falan. Bu hesap sormak mi Allah aşkına
En doğrusunu yapmışsınız. Biz kadınlar ne kadar kendimiz dik durursak erkekler de o kadar ciddiye alıyor bizi. Diğer türlü fedakarlık yapıp elde avuçta bişey kalmıyor. Her insanın bi hayali oluyor. Bu hayal eşin için pek önemli olmuyor bazen. O yüzden herkesin bi birikimi olmalı diye düşünüyorum.canım ben bekarlıktan beri para biriktirmeyi çok severim ve güzelde birikim yapardım
evlendık borçlar üsütne çocuk ooo baktım ben hiçbirşey yapamıyorum tabii buarada 13 yıllık evliyim
ve bir gün cinnet anında kreid kartımı kestim ve sen bana benım ihtiyaçalrımı karşılamak zorundasın dedim kocama ,
eski günlerde olsa bunu diyemezdim ama artık çok şükür diyebilirim ,
ve işte ben ocak maaşından beri birikim yaptım 3000 gibi toplardım
aslında evde çalışan kadının parasınıda kocama yıkabilsem daha çok birikim yapabilirim
ama onu kendi keyfim için veriyorum
En doğrusunu yapmışsınız. Biz kadınlar ne kadar kendimiz dik durursak erkekler de o kadar ciddiye alıyor bizi. Diğer türlü fedakarlık yapıp elde avuçta bişey kalmıyor. Her insanın bi hayali oluyor. Bu hayal eşin için pek önemli olmuyor bazen. O yüzden herkesin bi birikimi olmalı diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?