• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Niye 1 Cumhuriyet altını değil de iki yarım ? İşçilik ceyrekten Cumhuriyete doğru azaliyor cumhuriyette daha az zarar ediliyor
Bugün verdim hepsini bozdum üstüne ekledim bilezik aldım,önümüzdeki ay alayım dediğinizi hiç cumhuriyet almadım.

Bunu bı dahaki akışında altincilara bı sorayım.
Ben internette makaleler okumuştum en iyi birikim aracı nedir fln diye..denk geldim böyle bir cümleye mantıklı da geldi.Ceyrekteki maliyet cumhuriyet altında 4 e bölünmüş oluyor yani.Alis satış oranlarını karşılaştirin her biri için ayrı ayrı

Ben internette makaleler okumuştum en iyi birikim aracı nedir fln diye..denk geldim böyle bir cümleye mantıklı da geldi.Ceyrekteki maliyet cumhuriyet altında 4 e bölünmüş oluyor yani.Alis satış oranlarını karşılaştirin her biri için ayrı ayrı
Param yettiğince aldığım için bazen yarım almak gerekiyor,dediğiniz mantıklı geldi bı araştırayım eğer öyle olursa TL olarak kalırım iki üç ayda bir alırım fazla zarar etmeyeyim,sağolun🤗

Param yettiğince aldığım için bazen yarım almak gerekiyor,dediğiniz mantıklı geldi bı araştırayım eğer öyle olursa TL olarak kalırım iki üç ayda bir alırım fazla zarar etmeyeyim,sağolun🤗
Aaa ben tek seferde iki yarım altın aldınız zannettim,o zaman iyi yapmışsınız TL de bekleyince erir paranın değeri..Ben şahsen hiç çeyrek yarım fln düşünmüyorum Gr altın külçe filan alicam ins

Aaa ben tek seferde iki yarım altın aldınız zannettim,o zaman iyi yapmışsınız TL de bekleyince erir paranın değeri..Ben şahsen hiç çeyrek yarım fln düşünmüyorum Gr altın külçe filan alicam ins
Gramı 22ayar mi 24ayar mi aldiniz yada tercih edersiniz ,bir kere aldım 1gramdi 22ayar verdiler.

Bir şey sormak istiyorum hanımlar.altina gelen vergi sadece internet üzerinden alışta mı geçerli? Kuyumcudan alim satımda da o vergiyi aliyorlar mı

Bir şey sormak istiyorum hanımlar.altina gelen vergi sadece internet üzerinden alışta mı geçerli? Kuyumcudan alim satımda da o vergiyi aliyorlar mı
Kuyumcular da eklemiş önceden çeyreğin alışı satışı 5,10arasi iken15olmus ,
bilezigi kuyumcudan alırken gram basi 3,5tl fark koyarlardi 7tl ye bazı yerler 10tl olmuş satın alırken farkida açmışlar,geçen kuyumcuda çeyrek bozup bilezik aldım fiyatlar aşırı şaşırttı beni.
Heryerde olduğu gibi bunlarda kafalarına göre yapmislar,sabit biryerden almaya çalışıyordum artık dolaşıp alacağım .

Kuyumcular da eklemiş önceden çeyreğin alışı satışı 5,10arasi iken15olmus ,
bilezigi kuyumcudan alırken gram basi 3,5tl fark koyarlardi 7tl ye bazı yerler 10tl olmuş satın alırken farkida açmışlar,geçen kuyumcuda çeyrek bozup bilezik aldım fiyatlar aşırı şaşırttı beni.
Heryerde olduğu gibi bunlarda kafalarına göre yapmislar,sabit biryerden almaya çalışıyordum artık dolaşıp alacağım .
O zaman internetten almak bana daha mantıklı geliyor.en azından güvende olur.valla kafam karıştı iyice

Merhabalar bugün bankadan online olarak 1 gram altını 441,56362 TL ye aldım.

Altında hedef Ons için 3000 dolar diye bir videoda izledim .Bakalım durum ne olacak.

Kızlar her ay cumhuriyet altın almak istiyorum ama al sat farkı en az olan hangisi sizce gram mı almalıyım ya da cumhuriyet altını mı?

Kızlar her ay cumhuriyet altın almak istiyorum ama al sat farkı en az olan hangisi sizce gram mı almalıyım ya da cumhuriyet altını mı?

Ben olsam kulce altın alırım.

20200804_182717.jpg

Mesela bu 24 ayar 5 gramlık külçe altın

Dün 499 dan 1 tane aldım gram :KK54: yarın ilk fırsatta 10 dolar alacağım gün geldikten sonra aklıma geldi çok üşendim ki mahalle sonunda dövizci var 😁

Back
X