- 15 Nisan 2017
- 13.373
- 15.817
- 298
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.681
Niye 1 Cumhuriyet altını değil de iki yarım ? İşçilik ceyrekten Cumhuriyete doğru azaliyor cumhuriyette daha az zarar ediliyorBugün 2yarim altın aldım 2480 TL ödedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye 1 Cumhuriyet altını değil de iki yarım ? İşçilik ceyrekten Cumhuriyete doğru azaliyor cumhuriyette daha az zarar ediliyorBugün 2yarim altın aldım 2480 TL ödedim.
Bugün verdim hepsini bozdum üstüne ekledim bilezik aldım,önümüzdeki ay alayım dediğinizi hiç cumhuriyet almadım.Niye 1 Cumhuriyet altını değil de iki yarım ? İşçilik ceyrekten Cumhuriyete doğru azaliyor cumhuriyette daha az zarar ediliyor
İki çeyrek 4yarim altınım vardı çeyrek alış satış 15tl dedi,altına zam gelince aradaki fark iyice açılmış .Ceyrekte işçilikten dolayı zarar ediliyor Gr altın en karlisi imiş
Bunu bı dahaki akışında altincilara bı sorayım.Ceyrekte işçilikten dolayı zarar ediliyor Gr altın en karlisi imiş
Ben internette makaleler okumuştum en iyi birikim aracı nedir fln diye..denk geldim böyle bir cümleye mantıklı da geldi.Ceyrekteki maliyet cumhuriyet altında 4 e bölünmüş oluyor yani.Alis satış oranlarını karşılaştirin her biri için ayrı ayrıBunu bı dahaki akışında altincilara bı sorayım.
Param yettiğince aldığım için bazen yarım almak gerekiyor,dediğiniz mantıklı geldi bı araştırayım eğer öyle olursa TL olarak kalırım iki üç ayda bir alırım fazla zarar etmeyeyim,sağolunBen internette makaleler okumuştum en iyi birikim aracı nedir fln diye..denk geldim böyle bir cümleye mantıklı da geldi.Ceyrekteki maliyet cumhuriyet altında 4 e bölünmüş oluyor yani.Alis satış oranlarını karşılaştirin her biri için ayrı ayrı
Aaa ben tek seferde iki yarım altın aldınız zannettim,o zaman iyi yapmışsınız TL de bekleyince erir paranın değeri..Ben şahsen hiç çeyrek yarım fln düşünmüyorum Gr altın külçe filan alicam insParam yettiğince aldığım için bazen yarım almak gerekiyor,dediğiniz mantıklı geldi bı araştırayım eğer öyle olursa TL olarak kalırım iki üç ayda bir alırım fazla zarar etmeyeyim,sağolun
Gramı 22ayar mi 24ayar mi aldiniz yada tercih edersiniz ,bir kere aldım 1gramdi 22ayar verdiler.Aaa ben tek seferde iki yarım altın aldınız zannettim,o zaman iyi yapmışsınız TL de bekleyince erir paranın değeri..Ben şahsen hiç çeyrek yarım fln düşünmüyorum Gr altın külçe filan alicam ins
Ayarı ne kadar yüksekse değeri de o kadar büyükmüş.24 ayar alırım herhalde.Gramı 22ayar mi 24ayar mi aldiniz yada tercih edersiniz ,bir kere aldım 1gramdi 22ayar verdiler.
Kuyumcular da eklemiş önceden çeyreğin alışı satışı 5,10arasi iken15olmus ,Bir şey sormak istiyorum hanımlar.altina gelen vergi sadece internet üzerinden alışta mı geçerli? Kuyumcudan alim satımda da o vergiyi aliyorlar mı
O zaman internetten almak bana daha mantıklı geliyor.en azından güvende olur.valla kafam karıştı iyiceKuyumcular da eklemiş önceden çeyreğin alışı satışı 5,10arasi iken15olmus ,
bilezigi kuyumcudan alırken gram basi 3,5tl fark koyarlardi 7tl ye bazı yerler 10tl olmuş satın alırken farkida açmışlar,geçen kuyumcuda çeyrek bozup bilezik aldım fiyatlar aşırı şaşırttı beni.
Heryerde olduğu gibi bunlarda kafalarına göre yapmislar,sabit biryerden almaya çalışıyordum artık dolaşıp alacağım .
Kızlar her ay cumhuriyet altın almak istiyorum ama al sat farkı en az olan hangisi sizce gram mı almalıyım ya da cumhuriyet altını mı?
Mrb hangi bankadan aldınız acaba ziraate baktım bugün 445.6 idiMerhabalar bugün bankadan online olarak 1 gram altını 441,56362 TL ye aldım.
Altında hedef Ons için 3000 dolar diye bir videoda izledim .Bakalım durum ne olacak.
Kuveyt Türkten alıyorum Ziraate göre bir tık daha düşük oluyor.Mrb hangi bankadan aldınız acaba ziraate baktım bugün 445.6 idi
Galiba aynı kişiyi izleyip takip ediyoruz :) bakalım bende beklemedeyim.Merhabalar bugün bankadan online olarak 1 gram altını 441,56362 TL ye aldım.
Altında hedef Ons için 3000 dolar diye bir videoda izledim .Bakalım durum ne olacak.