Hadi araba alalım

Bu arada bende kullanıyorum sigara. Ama hiç bırakabilirmişim gibi gelmiyo
300 lira benimde sigara masrafım aylık
Bende bırakamam gibi geliyordu pazartesi olursa iki hafta olacak.İçmiyorum hala.İtiraf etmek gerekirse her gün canım istiyor öyle kafamdan çıktı rahatım diye bişi yok ama inat ettim içmiyorum.Sinir krizleri geliyor arada sonra daha normale dönüyorum. Hergün 10 tl kumbaraya atıyorum.gerçi zam gelmiş artık 11 tl atmam lazım

Açıkçası daha önce hundai vardı sattık.Çok rahattı kullanımı.İlk başta öyle bişi planlıyorum.Tabiki hedefim farklı ama ilk etapta 20-25 arası bişi hedefliyorum

Ne güzel yaa..ben hergün 1 paket içiyorum.çok uzun süredir kullanıyorum bide. Sigara tüm bereketinide alıyo insanın üstelik. Mesela sigara almaya diye gidiyosun bir sigara parası verecekken bir bakmışsın en az 20 lira gitmiş. Halbuki sigara derdin olmasa markete bile gitmeme gerek olmuyo bazen
Keşke bırakabilsem bende. Haftada artı 60 lira daha koyabilirim kenara

Uzun süredir yazmaya fırsat bulamadım.bu gün itibariyle üç hafta oldu ve ben sigara hiç içmedim.Hergün de sigara paralarını kumbarama attım.Elime geçen bozukları da attım.Ne kadar oldu bilmiyorum ama dolunca öğreneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…