Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternetten araştırdığım kadarıyla sanırım özel muayenehanesi var.özelden muayene ettiririm.o sorun değil de acaba sonrasında operasyon için çok ücret talep edermiBenim tavsiyem doktoru internetten araştırıp özel muayenehanesi veya anlaşmalı olduğu bir özel hastane var mı diye bakın ve varsa ilk muayeneyi orada yaptırın. Hacettepe'de randevu bulmak hem çok zordur hem de orada asistanlar ilgilenebilir daha çok. Özelde derdinizi daha iyi anlatırsınız. Sonra hoca asistanlarına bilgi verip sizi öyle üniversiteye geçirir. Çok geçmiş oldun.
Adanada yaşadığımızdan gidiş gelişler biraz sıkıntı.şunu merak ediyorum özel muayenehanesinde muayene olduktan sonra acaba işlemleri hacettepede yaparmı bide ne kadar ücret isterbiz de oraya gittik ilk ve tek tercihiniz olsun derim. randevu almak icin sabah 8 den once randevu almis olmaniz gerekiyor. 8e 10 kala fln aramaya başlayın. yilmadan arayin ve randevunuzu alin. 8den sonra dusurmek zor oluyor. pediatriden randevu veriyorlar ilk once. doktorlar cok ilgili ve bilgili. sonrasinda hocaya da danisiyorlar. akabinde gerekli bolumlere sevk edip yone randevu veriyorlar.
Yakınlarınız çocuk muydu acaba.çocuk için bu işlemi yapan çok az yer var.Çok geçmiş olsun. Bir yakınımızda da aynı rahatsızlık vardı. Hacettepede çok ileri bir tarihe attıkları için Başkent üniversitesi hastanesinde ameliyat oldu. Sonra başka bir yakınımız da orada aynı ameliyatı oldu. İkisi de çok memnunlar. Ne kadar ödediklerini hatırlamıyorum ama yaklaşık 5 sene önceydi.
Küçük olan 13 yaşındaydı. Diğeri yetişkin erkekti. Şimdi sordum doktorun adı Mehmet Bülent Özin'miş. Tedavi olan yakinimiz da hemsire zaten. Türkiyede önde doktorlardan biriymiş.Yakınlarınız çocuk muydu acaba.çocuk için bu işlemi yapan çok az yer var.
Teşekkür ederim.bir araştırayım.Küçük olan 13 yaşındaydı. Diğeri yetişkin erkekti. Şimdi sordum doktorun adı Mehmet Bülent Özin'miş. Tedavi olan yakinimiz da hemsire zaten. Türkiyede önde doktorlardan biriymiş.
Operasyonu Hacettepe'de yaptırırsanız cüzi bir miktar olur diye düşünüyorum.İnternetten araştırdığım kadarıyla sanırım özel muayenehanesi var.özelden muayene ettiririm.o sorun değil de acaba sonrasında operasyon için çok ücret talep edermi
ozel muayene olmadik o yuzden üzgünüm bi fikrim yokAdanada yaşadığımızdan gidiş gelişler biraz sıkıntı.şunu merak ediyorum özel muayenehanesinde muayene olduktan sonra acaba işlemleri hacettepede yaparmı bide ne kadar ücret ister
Ćok çok geçmiş olsun.Gazi üniversitesini de tercih edebilirsiniz .Ben orda 7 yasindayken bay-pas ameliyatı olmuştum o dönem çok iyi doktorlar vardı Doçent. Sedef hanim ,Deniz hanim vardı..hatırlıyorum benimle çok alakadar olmuşlardı. Hem oraya üniversitenin misafirhanesi de çok yakın (kalacak yer için )Arkadaşlar oğlumda (8 yaşında)ritm bozuklu ğu mevcut.ablasyonla yakma işlemi uygulanması gerekiyor.Medipol hastanesinde uzaktan kontrolleri devam ediyordu.okullar kapanınca ablasyon denilen yöntem uygulanacak.yanlız medipolde bu işlem çok yüksek meblalarda yapıldığı için hacettepe ünv.hastanesini araştırmaya başladık.ordaki bir prof. Bu konuda uzmanmış.biz Adanada yaşıyoruz.orda yaşayanlar veya bilgisi olanlar nasıl bir yol izlemeliyiz yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekür ediyorum.
Geçmiş olsun öncelikle canım ben yeni gittim hacettepe'de bi profesöre 125 tl ücretiteşekkür ederim prof muayene ücretleri hakkında bilginiz varmı.bide prof doktor bu işlemi yapması için ayrıyeten para istiyorlar mı?
Arkadaşlar oğlumda (8 yaşında)ritm bozuklu ğu mevcut.ablasyonla yakma işlemi uygulanması gerekiyor.Medipol hastanesinde uzaktan kontrolleri devam ediyordu.okullar kapanınca ablasyon denilen yöntem uygulanacak.yanlız medipolde bu işlem çok yüksek meblalarda yapıldığı için hacettepe ünv.hastanesini araştırmaya başladık.ordaki bir prof. Bu konuda uzmanmış.biz Adanada yaşıyoruz.orda yaşayanlar veya bilgisi olanlar nasıl bir yol izlemeliyiz yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekür ediyorum.
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun öncelikle canım ben yeni gittim hacettepe'de bi profesöre 125 tl ücreti
Teşekkür ederim.inşallah herşey yolunda gider.pazartesi sabahtan arayacağımOperasyon oldum (genel anastezi ile) ek para almadı sadece muayene ücreti verdim o kadar. Bütün tetkiklerim de yapıldı.
Sadece Türkiye de değil dünya çapında bi hastane.
Önce randevu alın tel ile şehir dışından geleceğinizi mutlaka belirtin.
Umarım hemen şifaya kavuşur evladınız...
Teşekkür ederim.oğlum 2 yaşında açık kalp ameliyatı oldu.sonrasında ritm bozukluğu gelişti.bu dediğim ablasyon yöntemini uygulayan yer çok az sayıda.birkaç hastane ve özel muayenehane dışında yapan yer yok gibi.Ćok çok geçmiş olsun.Gazi üniversitesini de tercih edebilirsiniz .Ben orda 7 yasindayken bay-pas ameliyatı olmuştum o dönem çok iyi doktorlar vardı Doçent. Sedef hanim ,Deniz hanim vardı..hatırlıyorum benimle çok alakadar olmuşlardı. Hem oraya üniversitenin misafirhanesi de çok yakın (kalacak yer için )
Tabi Hacettepe de çok iyi bir hastane..
Dilerim Operasyon çok iyi geçer , yavrunuz sağlığına kavuşur.