• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacettepe Ünv.Hastanesi Hakkında

Çok geçmiş olsun Hacettepe çok iyi bir hastanedir, istanbuldajş hastanelerden daha iyidir, ayrıca özel hastaneyle devlet hastaneleri kıyaslanamaz bile, tercihniz HR zaman Hacettepeden yana olsun.

Benim tavsiyem doktoru internetten araştırıp özel muayenehanesi veya anlaşmalı olduğu bir özel hastane var mı diye bakın ve varsa ilk muayeneyi orada yaptırın. Hacettepe'de randevu bulmak hem çok zordur hem de orada asistanlar ilgilenebilir daha çok. Özelde derdinizi daha iyi anlatırsınız. Sonra hoca asistanlarına bilgi verip sizi öyle üniversiteye geçirir. Çok geçmiş oldun.
İnternetten araştırdığım kadarıyla sanırım özel muayenehanesi var.özelden muayene ettiririm.o sorun değil de acaba sonrasında operasyon için çok ücret talep edermi

biz de oraya gittik ilk ve tek tercihiniz olsun derim. randevu almak icin sabah 8 den once randevu almis olmaniz gerekiyor. 8e 10 kala fln aramaya başlayın. yilmadan arayin ve randevunuzu alin. 8den sonra dusurmek zor oluyor. pediatriden randevu veriyorlar ilk once. doktorlar cok ilgili ve bilgili. sonrasinda hocaya da danisiyorlar. akabinde gerekli bolumlere sevk edip yone randevu veriyorlar.
Adanada yaşadığımızdan gidiş gelişler biraz sıkıntı.şunu merak ediyorum özel muayenehanesinde muayene olduktan sonra acaba işlemleri hacettepede yaparmı bide ne kadar ücret ister

Çok geçmiş olsun. Bir yakınımızda da aynı rahatsızlık vardı. Hacettepede çok ileri bir tarihe attıkları için Başkent üniversitesi hastanesinde ameliyat oldu. Sonra başka bir yakınımız da orada aynı ameliyatı oldu. İkisi de çok memnunlar. Ne kadar ödediklerini hatırlamıyorum ama yaklaşık 5 sene önceydi.

Çok geçmiş olsun. Bir yakınımızda da aynı rahatsızlık vardı. Hacettepede çok ileri bir tarihe attıkları için Başkent üniversitesi hastanesinde ameliyat oldu. Sonra başka bir yakınımız da orada aynı ameliyatı oldu. İkisi de çok memnunlar. Ne kadar ödediklerini hatırlamıyorum ama yaklaşık 5 sene önceydi.
Yakınlarınız çocuk muydu acaba.çocuk için bu işlemi yapan çok az yer var.

Yakınlarınız çocuk muydu acaba.çocuk için bu işlemi yapan çok az yer var.
Küçük olan 13 yaşındaydı. Diğeri yetişkin erkekti. Şimdi sordum doktorun adı Mehmet Bülent Özin'miş. Tedavi olan yakinimiz da hemsire zaten. Türkiyede önde doktorlardan biriymiş.

Küçük olan 13 yaşındaydı. Diğeri yetişkin erkekti. Şimdi sordum doktorun adı Mehmet Bülent Özin'miş. Tedavi olan yakinimiz da hemsire zaten. Türkiyede önde doktorlardan biriymiş.
Teşekkür ederim.bir araştırayım.

İnternetten araştırdığım kadarıyla sanırım özel muayenehanesi var.özelden muayene ettiririm.o sorun değil de acaba sonrasında operasyon için çok ücret talep edermi
Operasyonu Hacettepe'de yaptırırsanız cüzi bir miktar olur diye düşünüyorum.

Adanada yaşadığımızdan gidiş gelişler biraz sıkıntı.şunu merak ediyorum özel muayenehanesinde muayene olduktan sonra acaba işlemleri hacettepede yaparmı bide ne kadar ücret ister
ozel muayene olmadik o yuzden üzgünüm bi fikrim yok:(

Arkadaşlar oğlumda (8 yaşında)ritm bozuklu ğu mevcut.ablasyonla yakma işlemi uygulanması gerekiyor.Medipol hastanesinde uzaktan kontrolleri devam ediyordu.okullar kapanınca ablasyon denilen yöntem uygulanacak.yanlız medipolde bu işlem çok yüksek meblalarda yapıldığı için hacettepe ünv.hastanesini araştırmaya başladık.ordaki bir prof. Bu konuda uzmanmış.biz Adanada yaşıyoruz.orda yaşayanlar veya bilgisi olanlar nasıl bir yol izlemeliyiz yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekür ediyorum.
Ćok çok geçmiş olsun.Gazi üniversitesini de tercih edebilirsiniz .Ben orda 7 yasindayken bay-pas ameliyatı olmuştum o dönem çok iyi doktorlar vardı Doçent. Sedef hanim ,Deniz hanim vardı..hatırlıyorum benimle çok alakadar olmuşlardı. Hem oraya üniversitenin misafirhanesi de çok yakın (kalacak yer için )
Tabi Hacettepe de çok iyi bir hastane..

Dilerim Operasyon çok iyi geçer , yavrunuz sağlığına kavuşur.

teşekkür ederim prof muayene ücretleri hakkında bilginiz varmı.bide prof doktor bu işlemi yapması için ayrıyeten para istiyorlar mı?
Geçmiş olsun öncelikle canım ben yeni gittim hacettepe'de bi profesöre 125 tl ücreti

Operasyon oldum (genel anastezi ile) ek para almadı sadece muayene ücreti verdim o kadar. Bütün tetkiklerim de yapıldı.

Sadece Türkiye de değil dünya çapında bi hastane.

Önce randevu alın tel ile şehir dışından geleceğinizi mutlaka belirtin.

Umarım hemen şifaya kavuşur evladınız...

Öncelikle çok geçmiş olsun oğlunuza bende süt alerjisi olan oğlum için medicana hastanesine gittim 1000 tl karşılığında alerjisi olduğunu söyleyen dengesiz bir Dr.ile muhattap olduk.sonra hacettepe hastanesinde tedavi olmaya başladık Dr ne kadar tatlı ne kadar ilgili çocuğumu kucağında gezdirdi.önce hastanenin o bölümünü ara ayın belli günü randevu açılıyor sabah 8den itibaren aramaya başlayın geçmiş olsun
Arkadaşlar oğlumda (8 yaşında)ritm bozuklu ğu mevcut.ablasyonla yakma işlemi uygulanması gerekiyor.Medipol hastanesinde uzaktan kontrolleri devam ediyordu.okullar kapanınca ablasyon denilen yöntem uygulanacak.yanlız medipolde bu işlem çok yüksek meblalarda yapıldığı için hacettepe ünv.hastanesini araştırmaya başladık.ordaki bir prof. Bu konuda uzmanmış.biz Adanada yaşıyoruz.orda yaşayanlar veya bilgisi olanlar nasıl bir yol izlemeliyiz yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekür ediyorum.

Operasyon oldum (genel anastezi ile) ek para almadı sadece muayene ücreti verdim o kadar. Bütün tetkiklerim de yapıldı.

Sadece Türkiye de değil dünya çapında bi hastane.

Önce randevu alın tel ile şehir dışından geleceğinizi mutlaka belirtin.

Umarım hemen şifaya kavuşur evladınız...
Teşekkür ederim.inşallah herşey yolunda gider.pazartesi sabahtan arayacağım

Ćok çok geçmiş olsun.Gazi üniversitesini de tercih edebilirsiniz .Ben orda 7 yasindayken bay-pas ameliyatı olmuştum o dönem çok iyi doktorlar vardı Doçent. Sedef hanim ,Deniz hanim vardı..hatırlıyorum benimle çok alakadar olmuşlardı. Hem oraya üniversitenin misafirhanesi de çok yakın (kalacak yer için )
Tabi Hacettepe de çok iyi bir hastane..

Dilerim Operasyon çok iyi geçer , yavrunuz sağlığına kavuşur.
Teşekkür ederim.oğlum 2 yaşında açık kalp ameliyatı oldu.sonrasında ritm bozukluğu gelişti.bu dediğim ablasyon yöntemini uygulayan yer çok az sayıda.birkaç hastane ve özel muayenehane dışında yapan yer yok gibi.

Back