• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacettepe Ünv.Hastanesi Hakkında

asrin80

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2014
482
357
123
Arkadaşlar oğlumda (8 yaşında)ritm bozuklu ğu mevcut.ablasyonla yakma işlemi uygulanması gerekiyor.Medipol hastanesinde uzaktan kontrolleri devam ediyordu.okullar kapanınca ablasyon denilen yöntem uygulanacak.yanlız medipolde bu işlem çok yüksek meblalarda yapıldığı için hacettepe ünv.hastanesini araştırmaya başladık.ordaki bir prof. Bu konuda uzmanmış.biz Adanada yaşıyoruz.orda yaşayanlar veya bilgisi olanlar nasıl bir yol izlemeliyiz yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekür ediyorum.

Arkadaşlar oğlumda (8 yaşında)ritm bozuklu ğu mevcut.ablasyonla yakma işlemi uygulanması gerekiyor.Medipol hastanesinde uzaktan kontrolleri devam ediyordu.okullar kapanınca ablasyon denilen yöntem uygulanacak.yanlız medipolde bu işlem çok yüksek meblalarda yapıldığı için hacettepe ünv.hastanesini araştırmaya başladık.ordaki bir prof. Bu konuda uzmanmış.biz Adanada yaşıyoruz.orda yaşayanlar veya bilgisi olanlar nasıl bir yol izlemeliyiz yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekür ediyorum.
öncelikle çok geçmiş olsun. Ben Ankarada yaşıyorum. Ve Ankarada en iyi hatta Türkiye de en iyi üniversite hastanelerinden biridir

öncelikle çok geçmiş olsun. Ben Ankarada yaşıyorum. Ve Ankarada en iyi hatta Türkiye de en iyi üniversite hastanelerinden biridir
teşekkür ederim ilginizden dolayı.peki nasıl bir yol izlemeliyim.önce prof.dr dan özel randevu mu alsam.ne yapacağımı inanın bilmiyorum.eğer bir bilginiz var ise yardımcı olursanız çok sevinirim.

Randevu alın randevesuz kesinlikle bakmıyorlar diğer hastanedeki tahlillerinizi de götürün yardımcı olur .Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun
.

teşekkür ederim ilginizden dolayı.peki nasıl bir yol izlemeliyim.önce prof.dr dan özel randevu mu alsam.ne yapacağımı inanın bilmiyorum.eğer bir bilginiz var ise yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hacettepe nin o bölümünün telini bulun internetten. arayın sekretere sorun . Dr un ismini verin şehirdisindan gelecez mümkün olan en kısa sürede bi randevu almak istiyoruz diyin

Randevu alın randevesuz kesinlikle bakmıyorlar diğer hastanedeki tahlillerinizi de götürün yardımcı olur .Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun
.
teşekkür ederim prof muayene ücretleri hakkında bilginiz varmı.bide prof doktor bu işlemi yapması için ayrıyeten para istiyorlar mı?

Netten hacettepe randevu yazın tel çok zor d0
teşekkür ederim prof muayene ücretleri hakkında bilginiz varmı.bide prof doktor bu işlemi yapması için ayrıyeten para istiyorlar mı?
Tabi canım muayene farklı ameliyat farklı benim abim 5000e olmuştu namazlarımda duamdır Allahım kimseyi o kapılara düşürmesin

her Prof hastanede bakmıyor. dışarda muayenehanesi oluyo bazılarının. Eğer üniversitede özel muayene kabul ediyorsa 110-150 arası ödeme oluyor. Tüm tetkiklerde hastanede olur ve sizi zorlamayabilir. sekretere bunu sorun .hastanede mi yoksa özel muayenehanesi mi var diye.

Mutlaka o bölümün sekreterinden bilgi alın. çok cok geçmiş olsun hiç yaşanmamış gibi bir an önce kurtulun inşallah.

her Prof hastanede bakmıyor. dışarda muayenehanesi oluyo bazılarının. Eğer üniversitede özel muayene kabul ediyorsa 110-150 arası ödeme oluyor. Tüm tetkiklerde hastanede olur ve sizi zorlamayabilir. sekretere bunu sorun .hastanede mi yoksa özel muayenehanesi mi var diye.
İnşallah üniversitede bakıyordur.çok teşekkür ederim.

Hacettepe çok iyidir fakat randevu almak imkansiza yakin:( geçmiş olsun bu arada. Umarım en kısa zamanda randevu alablrsnz

Önceden şevkle geliyordu sanırım hastalar ama şimdi bilmiyorum
Ama Hacettepe çok iyi bir hastanedir geçmiş olsun iyi bir tercih bence

biz de oraya gittik ilk ve tek tercihiniz olsun derim. randevu almak icin sabah 8 den once randevu almis olmaniz gerekiyor. 8e 10 kala fln aramaya başlayın. yilmadan arayin ve randevunuzu alin. 8den sonra dusurmek zor oluyor. pediatriden randevu veriyorlar ilk once. doktorlar cok ilgili ve bilgili. sonrasinda hocaya da danisiyorlar. akabinde gerekli bolumlere sevk edip yone randevu veriyorlar.

Benim tavsiyem doktoru internetten araştırıp özel muayenehanesi veya anlaşmalı olduğu bir özel hastane var mı diye bakın ve varsa ilk muayeneyi orada yaptırın. Hacettepe'de randevu bulmak hem çok zordur hem de orada asistanlar ilgilenebilir daha çok. Özelde derdinizi daha iyi anlatırsınız. Sonra hoca asistanlarına bilgi verip sizi öyle üniversiteye geçirir. Çok geçmiş oldun.

Back