- 18 Kasım 2022
- 71
- 11
- 27
- Konu Sahibi chillhouse0
Hilal Güneş şu an Hacettepe Üniversitesi’nde baş asistanmış burun estetik vs. ameliyatı olan veya muayene olan varsa yazabilir mi lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. İlk izlenimim de kendisi çok yorgun görünüyordu ve buyurun ne vardı tarzında bir konuşma gerçekleşti normal mi tuhaf mı karar veremediğim bir durum kendisi numarasını vermek istemedi. Haklı da olabilir çok sık arandığını söyledi ama nasıl ulaşıp soru sorucam bu konuda ikilemde kaldım dipsiz kuyu gibi bir şeyMerhaba ben kendisine ameliat olmadım ama Ozan Beyde Hilal hanımda Serdar Nasırdan eğitim almış kişiler Serdar beyin hesabında en zor ameliatları beraber tamamladıklarını defalarca görmüştüm ve en az Ozan bey kadar iyi olabileceğini düşünüyorum
Olsunpes etmeyin doktor arayışında olun sürekli ama sakın dış kapı asistanlarına olmayın biraz sonuçlar kötü oluyor benim burnumu normal doktor yaptı ama genede burun ucum düştüArda Hocayla da olumsuz bir anım var ne yazık ki 2021 Eylül’de muayene oldum Rinoplasti için 4000 ₺ ye anlaştık 2022 Nisan ayı olması lazım aradı fiyatın 14.500 ₺ olduğunu söyledi arada uçurum vardı fiyat olarak o yüzden olamadım ameliyat ben de Arda Hocayı çok istemiştim. Ozan Hocayı da istedim ama şu an hasta bakmıyormuş elimi attığım yeri kurutuyorum
merhaba ameliyat oldunuzmu bende karın germe için gittim hilal hanım yapacak dediler ama hala arayan olmadı hiç tanışmadım kendiyle 4 ay oldu bekliyorumBir tane bile tanıyan yok ameliyatım iyi geçerse ben de burada övmiycem