HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DR. HİLAL GÜNEŞ AMELİYAT/MUAYENE OLAN VAR MIII?

Merhaba ben kendisine ameliat olmadım ama Ozan Beyde Hilal hanımda Serdar Nasırdan eğitim almış kişiler Serdar beyin hesabında en zor ameliatları beraber tamamladıklarını defalarca görmüştüm ve en az Ozan bey kadar iyi olabileceğini düşünüyorum

Merhaba ben kendisine ameliat olmadım ama Ozan Beyde Hilal hanımda Serdar Nasırdan eğitim almış kişiler Serdar beyin hesabında en zor ameliatları beraber tamamladıklarını defalarca görmüştüm ve en az Ozan bey kadar iyi olabileceğini düşünüyorum
Merhaba. İlk izlenimim de kendisi çok yorgun görünüyordu ve buyurun ne vardı tarzında bir konuşma gerçekleşti normal mi tuhaf mı karar veremediğim bir durum kendisi numarasını vermek istemedi. Haklı da olabilir çok sık arandığını söyledi ama nasıl ulaşıp soru sorucam bu konuda ikilemde kaldım dipsiz kuyu gibi bir şey

Hmm ozaman bir düşünün derim çünkü hastane kadar doktor çok önemli Ozan bey numaramı almıştı ve ameliat için bizzat kendisi aradı güzelce anlattı ve ameliattan sonraki süreçte de çok nezik ve kibar bir şekilde mesajlara cevap verdi

Hastane olarak kötü ama Ankara hastanesinde arda bey var ben kendisine de muayene olmustum çok kibar ve son derece ilgili saygılı bir doktor hatta ben göğüs ameliatı olucaktım önceden konuşmuştuk bir süre sonra parayı toplayıp yazdım kendisi burun ameliatıyla karıştırırak fiyat vermiş gittiğimde durum anlaşılınca çok özür diledi ve çok mahcup olduğunu dile getirdi ve kendiside hacettepeden oraya yeni geçmişti

Arda Hocayla da olumsuz bir anım var ne yazık ki 🫠 2021 Eylül’de muayene oldum Rinoplasti için 4000 ₺ ye anlaştık 2022 Nisan ayı olması lazım aradı fiyatın 14.500 ₺ olduğunu söyledi arada uçurum vardı fiyat olarak o yüzden olamadım ameliyat ben de Arda Hocayı çok istemiştim. Ozan Hocayı da istedim ama şu an hasta bakmıyormuş elimi attığım yeri kurutuyorum 😂

Arda Hocayla da olumsuz bir anım var ne yazık ki 🫠 2021 Eylül’de muayene oldum Rinoplasti için 4000 ₺ ye anlaştık 2022 Nisan ayı olması lazım aradı fiyatın 14.500 ₺ olduğunu söyledi arada uçurum vardı fiyat olarak o yüzden olamadım ameliyat ben de Arda Hocayı çok istemiştim. Ozan Hocayı da istedim ama şu an hasta bakmıyormuş elimi attığım yeri kurutuyorum 😂
Olsunpes etmeyin doktor arayışında olun sürekli ama sakın dış kapı asistanlarına olmayın biraz sonuçlar kötü oluyor benim burnumu normal doktor yaptı ama genede burun ucum düştü

Dışkapı’da plastik cerrahiye gittim biz sadece estetik yaparız sağlık sorununa müdahale etmeyiz dediler kbb ye yönlendirdiler orada o hastane gözümden düştü zaten 😂 burun ucu düşme fobim oldu burada bunları okudukça normalde kalkık istemiyordum ama istiycem sanırım düşme ihtimaline karşı 😬

X